واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيسجمهور در ديدار اعضاي فراكسيون مناطق محروم:رنج بيعدالتي به دوش هفت دهك جامعه استبدترين نوع توزيع يارانه را دركشور داريم
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيسجمهور با بيان اينكه دولت همواره خدمتگزار مردم به ويژه مناطق محروم كشور است ، تاكيد كرد: دولت نهم خدمت به مناطق محروم را بالاترين افتخار و توفيق الهي ميداند.
به گزارش "ايلنا"، محمود احمدينژاد شامگاه يكشنبه در ديدار نمايندگان و اعضاي فراكسيون مناطق محروم مجلس شوراي اسلامي گفت: افتخار و دغدغه نظام ، مجلس و دولت اين است كه محروميت از جامعه و كشور زدوده شود.
رئيسجمهور به اقدامات، برنامهها و فعاليتهاي دولت براي رفع محروميت در جامعه اشاره كرد و گفت: عليرغم جنگ، محاصره و تحريم در كشورمان كارهاي بزرگي براي محرومان جامعه صورت گرفته و در اين زمينه چهره كشور متحول شده است.
احمدينژاد با بيان اينكه تا رسيدن به جامعه ايدهآل و مطلوب كه همه در رفاه باشند فاصله داريم ، تصريح كرد: حق مردم فقط آب ، نان ، برق و گاز نيست؛ هر چند همه اينها لازم است ولي يك جامعه اسلامي بايد سرشار از رفاه باشد تا هم زمينه شكوفايي و هم زمينه رشد معنويت و عبادت فراهم شود.
رئيس قوه مجريه ، عمده مشكل اساسي در اين زمينه را عمق محروميت در برخي روستاها و حتي در شهرها دانست ولي در عين حال گفت: دولت نهم با همه مشكلات و كمبود منابع معتقد است هيچ محروميتي نبايد در جامعه باشد.
وي همچنين به برخي اقدامات دولت براي گازرساني در شهرها و روستاها اشاره كرد و اظهار داشت: در هيچ كجاي دنيا اتفاق نيفتاده است كه در طول 30 سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي به 700 شهر گازرساني شده باشد ولي نظام جمهوري اسلامي اين كار را انجام داد و دولت نهم طي اين سه سال به پنج هزار روستا گازرساني كرده است؛ در صورتي كه قبل از اين دولت به يكهزار و 900 روستا گازرساني شده بود.
رئيسجمهور درست استفاده نكردن از فرصتها ، امكانات و منابع مادي را از ديگر مشكلات جامعه دانست و در ادامه به مصرف انرژي در كشور اشاره كرد و گفت: مصرف انرژي در كشور معادل مصرف انرژي در هند است؛ در صورتي كه صادرات غير نفتي هند380 ميليارد دلار و صادرات كشورمان 22 ميليارد دلار است.
احمدينژاد خاطر نشان كرد: ما بايد در برنامه ريزي كشورمان نگاهي جديد و متفاوت داشته باشيم تا از اتلاف منابع و امكانات جلوگيري كنيم.
رئيسجمهور ايجاد و ساخت تاسيسات زيربنايي را به عنوان يكي از نيازهاي اوليه براي رفع محروميت در جامعه دانست و گفت: در اين سه سال 15 هزار كيلومتر راه روستايي آسفالت شده و دولت در انجام كارهاي عمراني پيشتاز است و ما بايد اين گونه اقدامات را توسعه دهيم.
وي با بيان اينكه دولت براي كار عمراني بيشتر در جاي جاي ايران اسلامي آمادگي دارد ، يادآور شد: دولت نهم در طي سه سال فعاليت خود براي كارهاي عمراني بودجه زيادي اختصاص داد و حتي بودجه عمراني را دو برابر افزايش داد ولي اتفاقاتي افتاد كه رقم اين بودجه كمي پايين آمد.
احمدينژاد توزيع ناعادلانه منابع و ثروت درجامعه را مورد اشاره قرار داد و گفت: رنج بيعدالتي به دوش هفت دهك جامعه است كه كمترين امكانات و منابع را در اختيار دارند؛ در حالي كه سه دهك ديگر جامعه از بيشترين امكانات بهره ميبرند. ما بايد اين توزيع ناعادلانه را اصلاح و به نفع محرومان جامعه جبران كنيم و اين كار شدني است.
رئيسجمهور ايجاد اشتغال پايدار درجامعه را گامي ديگر براي محروميتزدايي دانست و در ادامه به طرح تحول اقتصادي اشاره كرد و گفت: اولين اقدام سازنده طرح تحول اقتصادي كمك به محرومان جامعه است.
وي در ادامه بر لزوم اصلاح نظام هاي مالياتي، بانكي ، گمركي ، بيمه و توزيع كالا تاكيد كرد وافزود: بانك ها بايد منابع را عادلانه در سطح كشور توزيع كنند.
احمدينژاد با بيان اينكه بايد نظامهاي مالياتي و توزيع يارانه در كشور اصلاح و باز تعريف شود، گفت: ما بيشترين يارانه و بدترين نوع توزيع يارانه را در كشور داريم كه بايد دست به دست هم دهيم تا اين روشها تغيير يابد و كارهاي بزرگي در كشور انجام شود تا مردم نتيجه اقدامات تحولي را بيشتر احساس كنند.
رئيسجمهور با بيان اينكه بايد مشكلات كشور را ريشهاي حل كنيم، تصريح كرد: دولت و مجلس بايد به كمك هم كارهاي جدي و اساسي در كشور انجام دهند.
احمدينژاد افزود: دولت تصميم گرفته است به جاهايي كه از محروميت زيادي برخوردارند، يارانه و كمك بيشتري كند تا آثار محروميت از بين برود.
وي افزود: هر چند يارانه دولت در جهت كمك به توليد ، سرمايهگذاري و صادرات است، اما دولت به دنبال اين است كه مشكلات را ريشهاي حل كند.
رئيسجمهور در ادامه طرح تحول اقتصادي را يك كار ريشهاي و ملي در جهت تحقق اهداف و برنامه هاي جمهوري اسلامي ايران دانست و گفت: مردم نسبت به طرح تحول اقتصادي اعتماد كردند و ما بايد از اين اعتماد خوب بهرهبرداري كنيم؛ چرا كه مردم بايد طعم عدالت اسلامي را بچشند و اين درزندگيشان اثرگذار باشد.
احمدينژاد با بيان اينكه بايد دولت و مجلس دست به دست هم طرح تحول بزرگ اقتصادي را به پيش ببرند ، اظهار داشت: براي تحقق اين امر بايد به دهكهاي پايين جامعه و محرومان بيشتر توجه كنيم و اقدامات ما براي انجام اين پروژه عظيم به گونهاي باشد كه مردم مشكلي را احساس نكنند.
وي افزود: متاسفانه بعضيها، ابعاد احتمالي منفي اين طرح را بزرگ ميكند تا مردم را منصرف نمايند.
رئيسجمهور همچنين از اختصاص سهم اعتباري خاص براي مناطق محروم در لايحه بودجه سال آينده خبر داد و گفت: اين يك كار ملي در جهت محروميتزدايي بيشتر است.
احمدينژاد با بيان اينكه برخي مدعي هستند كه اين دولت كشور را به صورت كميته امدادي اداره ميكند ، گفت: دولت نهم افتخار ميكند كه به قشر محرومين جامعه كمك ميكند و اينكه عده قليلي در جامعه به هر چه كه ميخواهند برسند، درست نيست. ما ميخواهيم واژه محروميت از وجود انسانها برداشته شود و آنها كرامت را احساس كنند.
در ابتداي اين نشست، معاون حقوقي و امور مجلس رئيسجمهور با ارائه گزارشي از اقدامات دولت در جهت رفع محروميت درجامعه گفت: همه دغدغه دولت نهم اين است كه آثار محروميت از چهره جامعه زدوده شود.
رحيمي اضافه كرد: از نمايندگان مجلس انتظار ميرود كه دولت را در جهت محروميتزدايي و اجرايي برنامههاي ويژهاي كه براي ايجاد تحولات اقتصادي دارد، كمك نمايند. زيرا كه اولين نتيجه اجراي طرح تحول كمك به توسعه مناطق محروم و بهرهمندي اقشار آسيبپذير از منابع و امكانات است.
همچنين در اين جلسه چندتن از نمايندگان عضو فراكسيون مناطق محروم مجلس شوراي اسلامي گزارشي از مشكلات حوزه انتخابيه خود ارائه كردند.
پايان پيام
كد خبر: 449798
دوشنبه 15 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 131]