تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827979633




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير بازرگاني تصريح كرد:شكل گيري فروشگاه‌‏هاي زنجيره‌‏اي بي‌‏هويت يعني بي‌‏اعتمادي به اصناف


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: معاون وزير بازرگاني تصريح كرد:شكل گيري فروشگاه‌‏هاي زنجيره‌‏اي بي‌‏هويت يعني بي‌‏اعتمادي به اصناف


تهران- خبرگزاري كار ايران
معاون بازرگاني داخلي وززارت بازرگاني گفت: وقتي فروشگاه‌‏هاي زنجيره‌‏اي بي‌‏هويت در سال‌‏هاي گذشته شكل مي‌‏گيرد، به معني اين است كه اعتماد به اصناف وجود ندارد.

به گزارش ايلنا، محمد صادق مفتح در اجلاس شوراي اصناف كشور ادامه داد: تولد سازمان ميادين ميوه و تره‌‏بار به اين دليل بوده كه ميادين عمده فروشي ميوه را ساماندهي كند اما ايجاد اين سازمان اگر تعارف را كنار بگذاريم، به معني بي‌‏اعتمادي به صنف ميوه و تره بار است.
وي افزود: يك جريان موازي براي رقابت با اين صنف ايجاد شده است و حتي پا از ميوه و تره بار فراتر گذاشته شده و فروشگاه‌‏هاي زنجيره‌‏اي بي‌‏هويت شكل گرفته‌‏اند.بطن اين كار بي‌‏اعتمادي به صنف مربوطه وايجاد شبكه موازي براي رقابت است.
وي خاطر نشان كرد: شكل‌‏گيري تعاوني‌‏هاي كارمندي كه فروش آزاد هم دارند، يعني بي‌‏اعتمادي به صنف سوپر ماركت. اين رويه اشتباه است و بايد فضا را از تقابل به تعامل تغيير مي‌‏داديم.
وي تصريح كرد: در اين واگذاري امور به اصناف، منت سر اصناف نمي‌‏گذاريم. ما براي كمك به خودمان به اصناف روي آورديم. اعتقاد داريم دولت خود را ازاين ابزار مهم كه مي‌‏تواند در بحران‌‏ها به كمكش بيايد، محروم كرده است
مفتح با اشاره به دلايل توجه دولت به اصناف گفت: در محيط كسب و كار دو عنصر قدرت دارند؛ اولي دولت و ديگري بدنه بازار است كه رابطه دولت و بازار سرفصل بسياري از مكاتب حتي مكاتب فلسفي قرار گرفته است.
وي افزود: تفكر چپ در خصوص اين رابطه به نقش 100 درصدي براي دولت و نقش صفر درصدي براي اصناف اعتقاد دارد. نگاه راست هم به كلي عكس اين قضيه را تعريف مي‌‏كند.
مفتح ادامه داد: تفكر ما تعامل و حركت دو جانبه بوده است. خيلي‌‏ها از رويكرد دولت برداشت سياسي كردند؛ فكر مي‌‏كردند دولت قصد دارد در بحران‌‏ها خود را پشت اصناف پنهان كند و يا توپ را در زمين اصناف بيندازد، اما نگاه دولت به غير از الزام اداري يك الزام شرعي براي تعامل است.
وي افزود: اصل 44 مي‌‏گويد آن كاري را كه بخش خصوصي مي‌‏تواند انجام دهد، دولت حق دخالت در آن را ندارد. در واقع اين يك اصل سلبي است و نه اصل ايجابي.
مفتح خاطر نشان كرد: در خصوصي‌‏سازي بخش بازرگاني بايد از اختصاصي‌‏سازي بگريزيم. بايد به فكر مردمي كردن باشيم؛ مردمي كردن اقتصاد در امور بازررگاني، معني‌‏اش واگذاري امور به اصناف است؛ چرا كه گزينه‌‏اي بهتر از اصناف در بخش بازرگاني وجود ندارد.
وي افزود: مدتي در اروپا بحث اقتصاد بازار مد شد و به دست نامرئي اقتصاد در بازار اشاره شد، يعني اين كه بازار با مكانيزم رقابتي پالايش كند و عناصر منفي را كنار بگذارد. اين براي قرن نوزده بوده و امتحانش را پس داده است و دست نامرئي تبديل به نامردي شد، به طوري كه چند نفر توافق كردند به جاي رقابت، رفاقت كرده و بازار را مديريت كنند.
وي افزود: الان در خصوصي‌‏ترين اقتصاد هم بحث قيمت‌‏گذاري و نظارت و بازر سي وجود دارد.
مفتح تصريح كرد: بدترين عنصر براي قيمت‌‏گذاري دولت است و بايد تشكل‌‏هاي صنفي در چارچوب دولت امر قيمت‌‏گذاري را انجام دهند.
پايان پيام

كد خبر: 449683
 دوشنبه 15 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن