واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: درگردهمايي خيرين آموزش عالي كاشان مطرح شد: نداشتن خوابگاه براي دانشجويان وشهروندان مشكلات اجتماعي ايجاد ميكند كاشان نيازمند توسعه فضاهاي علمي و فرهنگي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: صنفي
فرماندار كاشان درگردهمايي خيرين آموزش عالي با عنوان "ضيافت كريمان"، گفت: نداشتن خوابگاه براي دانشجويان و شهروندان مشكلات فرهنگي و اجتماعي ايجاد ميكند.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حسينعلي حاجي فرماندار كاشان در اين مراسم ايجاد خوابگاههاي دانشجويي را ضروري دانست و گفت: وجود 13 دانشگاه و مراكز آموزش عالي و 35 هزار دانشجو در منطقه، كاشان را به يكي از قطبهاي مهم علمي در كشور تبديل كرده است و نداشتن خوابگاه متمركز، مشكلات فرهنگي و اجتماعي را براي دانشجويان، خانوادهها و شهروندان به وجود ميآورد.
وي حمايت خود را از افرادي كه توان مالي براي ايجاد خوابگاه و ساير تجهيزات مراكز علمي دارند ولي در تهيه زمين با مشكل مواجه هستند، اعلام كرد و افزود: براي ايجاد اين مراكز، زمين دولتي به اين افراد خير واگذار ميشود.
همچنين آيتالله عبدالنبي نمازي، نماينده ولي فقيه و امام جمعه كاشان نيز در اين مراسم سرمايه هر ملتي را سه عنصر، عقل، علم و نسل جوان ذكر كرد و گفت: مبناي ثواب و تكليف، تدوين و برنامهريزي و سعادت جامعه، عقل است.
وي افزود: منشأ خلاقيت، توليد و صنعت، علم است و جامعهاي كه داراي عالمان و انديشمندان در تمامي رشتههاي علوم و فنون باشد جامعهاي موفق است.
وي، به نسل جوان به عنوان سرمايه در جامعه اشاره كرد و گفت: جامعهاي كه جوانانش به سوي علم قدم بردارد پويا و ماندگار و جامعهاي كه جوانانش جاهل و به كارهاي بيهوده، اعتياد و بزهكاري بپردازد جامعهاي رو به زوال و نابودي است.
به گفته وي، از آنجا كه سعادت و سيادت هر جامعه به ميزان علم و دانش آن جامعه بستگي دارد و جوانان به عنوان ادارهكنندگان آينده كشور هستند، سرمايهگذاري و كمك خيرين در بخش توسعه مراكز علمي و بسترسازي در اين زمينه ضروري است.
آيتا... نمازي، دانشگاه كاشان و تحولات مديريتي در عرصههاي مختلف اين دانشگاه را حايز اهميت دانست و از خيرين خواست تا با حمايتهاي خودشان مديريت دانشگاه را در به ثمر رساندن نيازها، رشد و تحولات علمي، فكري و فرهنگي پشتيباني كنند.
وي از كمك خيرين اين شهرستان براي فعاليتهاي چشمگير در عرصه آموزش عالي قدرداني كرد و افزود: با توجه به دارا بودن پتانسيلهاي مثبت علمي، مذهبي، اجتماعي، اقتصادي و استراتژيك بودن، شهرستان كاشان نياز به دانشگاهي عظيم و توسعه فضاهاي علمي و فرهنگي دارد.
وي به تشكيل و بنيانگذاري ستاد جلب مشاركتهاي مردمي در سال گذشته اشاره كرد و گفت: از زمان تشكيل اين ستاد تاكنون اجراي 10 پروژه توسعه مراكز علمي و فرهنگي در مجموعه دانشگاه شروع شده است كه اميد است در آيندهاي نزديك اين پروژهها به بهرهبرداري برسد.
رئيس دانشگاه كاشان، ايجاد كتابخانه و خوابگاه را از جمله نيازهاي اين دانشگاه ذكر كرد و ابراز اميدواري كرد تا با كمك و حمايت خيّران بتوان به زودي شاهد رفع نيازهاي دانشجويان و توسعه و پيشرفت علمي دانشگاه در كشور باشيم.
در اين نشست چند تن از خيران هم نقطه نظرات و پيشنهادهاي خود را در راستاي توسعه و ارتقاء فعاليتهاي علمي و فرهنگي ارائه كردند.
انتهاي پيام
يکشنبه 14 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]