تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):غيبت كردن در (نابودى) دين مسلمان مؤثرتر از خوره در درون اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827862479




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به توسعه گردشگري در کوير بينديشيم


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: به توسعه گردشگري در کوير بينديشيم






جام جم آنلاين: استان سمنان ازنظر وسعت، ششمين استان کشور محسوب مي شود واين وسعت قلمروي استان به لحاظ تاريخ طبيعي و تمدن از قدمتي کهن برخورداراست، براين اساس است که کارشناسان چشم انداز روشني براي صنعت گردشگري استان پيش بيني مي کنند .

استان سمنـان داراي 8 هـزار مکان شناخته شـده است که قابليت جـذب گردشگر دارند و مي توانند فرصت اقتصادي مناسبي براي استان ايجاد کنند .

از اين تعداد هـزار و 300 مورد مربوط به آثار تاريخـي شناخته شده است که نزديک به 620 اثر هم ثبت ملي شد .

کارشناسـان ، زمينه توسعه گردشگري استان را بر مبناي جاذبه هاي طبيعي بيشتر مي داند و معتقدند به علت آنکه سمنـان را اقليم هاي گوناگون طبيعي احاطه کرده است و مناطق طبيعي زيادي در محدوده استـان وجود دارد ، بايد بيشترين ميزان سرمايه گذاري در اين بخش صورت گيرد .

در همين حال اينانلـو ، ايران شناس و ايرانگرد معروف کشورمان مي گويد مهمترين و بارزترين اين مناطق که برخي از آنها شهـرت جهاني هم دارند عبارتنداز : پارک ملي کوير ، پارک ملـي توران ( دومين پارک ملـي در جهان و نخستين پارک ملي بزرگ کشور ) ، پناهـگاه حيات وحش خوش ييلاق ، جنگل ابر ، گردنه خوش ييلاق منطقه چشمه علي ، کوه هاي شمال مهديشهر و شمال گرمسار و گردنه وشم .

به گفته اين ايران شناس و ايرانگرد ، استان سمنان يک چهارم مناطق حفاظت شده کشـور را داراست و بر اين اساس بايد برنامه ريزي دقيق و بلند مدتي براي سرمايه گذاري ها در بخش اکوتوريسم صورت گيرد .

دانايي قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان سمنان هم ميگويد براساس مصوبات دور نخست و دوم سفـر هيات دولت به استـان30 منطقه نمونه گردشگري تصويب شد که داراي ظـرفيت ها و قابليت هاي زيادي براي سرمايه گذاري در توسعه گردشگري هستند .

علاوه بر اين مناطق ، دو شهر بسطام و شهميرزاد هم به عنوان شهـرهاي نمونه گردشگري در استان به تصويب رسيده است .

با اين حال به عقيده امين بيدختي رييس دانشکده گردشگـري دانشگاه سمنـان بايد ميان آثار گردشگـري و جاذبه هاي گردشگري تفاوت قايل شد .

او مي گويد بايد امکانات و شرايط خاصي درکنار هر اثر تاريخي و يا طبيعي وجود داشته باشد تا بتوانـد با جذب گردشگر به جاذبه گردشگري تبديل شود .

بيدختي معتقد است طي چند سال گذشته تلاش هاي زيادي براي ايجاد زيربناهاي لازم براي توسعـه قابليت ها و ظرفيت هاي استان درامر گردشگري انجام شده است اما هنوز تا رسيدن به وضـع مطلوب راه زيادي پيش رو داريم .

او، مهمترين کمبـود هاي استان را در اين بخش کمبود واحـدهاي اقامتي، نبود زيرساخت هاي لازم مانند جاده برق ، تلفـن ، نبود مکان هاي تفريحي و توريستي مي داند و معتقد است بايد دولت ضمن ايجاد زيرساخت هاي لازم اوليه در اين مناطق زمينه را براي جذب سرمايه گذاران بخش خصوصي فراهم کند .

کارشناسان معتقدند فقط مشارکت دولت وبخش خصوص مي تواند به توسعـه اين مناطق کمک کند زيرا هيـچ کدام به تنهايي نمي تواند تمام امکانات لازم را براي توسعه مناطق ياد شده ايجاد کند .

مـداح صاحب نظر اقتصادي استان هم به اين مطلب اشاره مي کند که جهانگردي و گردشگـري يکي از منابـع درآمدسازي براي کشورها در دنياي امروزاست که درسال 2008 بيش از850 ميليارد دلار درآمد براي کشورها درآمد ايجاد کرده که سهم ايران فقط 2 دهم درصد بوده است .

او، مهمترين عامل توسعه نيافتگي گردشگري استان را نبود زيرساخت ها وامکانات لازم ازقبيل راه هاي مناسب هوايي ، ريلي و زميني ، مکان هاي اقامتي در خور و مناسب و حمل و نقل درون استاني مي داند .

به گفته مداح ، در استان و بويژه در شهر سمنان به عنوان مرکز استان با محدوديت هاي زيادي دراين زمينه ها روبرو هستيم و شهرستان گرمسار بدترين وضع را از اين لحاظ در استان دارد .

او معتقـد است توسعه زيرساخت هاي مربوط به گردشگري تأثير زيادي روي اشتغال، ارزش افـزوده ، توليدات منطقه اي و توسعه فعاليت بنگاه هاي اقتصادي دارد .

به اعتقاد مداح، براساس مطالعات انجام شده به ازاي هر 80 ميليارد تومان سرمايه گذاري در بخش گردشگـري 41 شغل ايجاد مي شود که مشخص مي کند براي رفع مشکل بيکاري سرمايه گذاري در اين بخش مطلوب تر از سرمايه گذاري در برخي بخش هاي ديگر است .

بر همين اساس است که دانشکـده گردشگري استان ، مطالعات امکان سنجي مناطق مختلف گردشگري استان را انجام داده و پيشنهاداتي براي تبديل اين مناطق به جاذبه هاي گردشگري ، ارائه داده است .

بيدختي رييس اين دانشکده گفت در بعضي قسمتها که تاکنون کار خاصي انجام نشده و در مناطق برون شهري قراردارند بايد سرمايه گذاري زيادي صورت گيرد که بخش خصوصي توان آنرا ندارد و بايد دولت وارد شود . يکي از اين مناطق که زيرساخت هاي اوليه مانند راه ، ندارند منطقه آبگرم سمنان است .

بيدختـي همچنين از معـادن خالي شده نمک به عنوان جاذبـه گردشگـري بکـر سلامت نام بردکه در درمـان بيماري هاي قلبي و رماتيسم استفاده مي شود .

کارشناسان مي گويند در سمنان و گرمسار تعدادي از اين معادن وجود دارد که سرمايه گذاري مشترک دولت و بخش خصوصي در اين بخش مي تواند درآمد زيادي براي استان ايجاد کند .

دانايي قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان سمنان هم مي گويد تاکنون اقدامات خوبي براي جذب سرمايه گذاران و توسعه گردشگري استان انجام شده است و سرمايه گذاري در اين بخـش از سال 1385 رشد چشمگيري يافته است بگونه اي که سال 86 در مقايسه با سال 85 شاهد رشد 105 درصدي و سال 87 در مقايسه با سال 86 شاهد رشد 180 درصدي هستيم .

او تاکيد کرد بنابراين آينده روشني براي صنعت گردشگري استان پيش بيني مي شود .

به گفته دانايي ، بخش خصوصي تاکنـون 120 طرح براي ايجـاد زيرساخت هاي لازم ارايه کـرده است که براي تعدادي از آنها موافقت اصولي گرفته شد و تعدادي هم در حال بررسي هستند .

در عين حال قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان ، يکي از مشکلات عمـده در اين راه را اين مي داند که اغلب سرمايه گذاران ، استان سمنان را با استان هاي برخوردار مقايسه مي کننـد که از اين جهت استان با استقبال کم سرمايه گذاران مواجه است .

دانايي تصريح کرد دولت، تسهيلات خاصي شامل واگذاري زمين ، تخصيص اعتبار و ايجـاد زيرساخت هاي لازم براي جذب سرمايه گذاران بيشتر در استان سمنان در نظر گرفته است .






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 268]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن