واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نشست خبري تشكلهاي دانشجويي در فارس-1 عباسيمهر: جنبش دانشجويي بايد انقلابي باشد نه حكومتي
خبرگزاري فارس: دبير تشكيلات دفتر تحكيم با اشاره به "تحركات اخير برخي بدخواهان داخلي و خارجي براي تشنجآفريني در فضاي دانشگاهي"، گفت: نگرش جنبش دانشجويي نسبت به مسائل بايد نگرش انقلابي باشد نه حكومتي.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، نشست خبري نمايندگان بسيج دانشجويي، دفتر تحكم وحدت، اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان و اتحاديه انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد در سالن كنفرانس خبرگزاري فارس برگزار شد.
مهدي عباسيمهر دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت در اين نشست سرفصلهاي خط مشي تشكل متبوعش را منشور بيانات امام(ره) و مقام معظم رهبري دانست و افزود: همانگونه كه امام(ره) و رهبري در سخنان خود تاكيد كردهاند، نگرش جنبش دانشجويي نسبت به مسائل بايد نگرش انقلابي باشد نه حكومتي.
وي در ادامه، مصداقپروري را مانند اتصال سياستزدگي و آرمانگرايي دانست و افزود: فضاي دو قطبي كشور نيز مؤيد اين مسئله است كه ورود به مصداقها، ماركدار كردن فعاليتهاي آينده جنبش دانشجويي است در صورتي كه مجموعههاي دانشجويي بايد خود را از فضاي سياستزدگي و باندهاي سياسي موجود در كشور مبرا بدانند.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه بيانات مقام معظم رهبري نيز مؤيد اين مسئله است كه چالشهاي پيشِروي نظام، انقلاب و جامعه اسلامي فراتر از مصداقهاست، اضافه كرد: بعد از جلسات متعدد در دفتر تحكيم وحدت به اين نتيجه رسيديم كه فضاي دانشگاهي امروز بيش از اينكه نيازمند تنوير افكار عمومي در بحث سياسي باشد به روح معنويت در تمامي فعاليتها نيازمند است.
عباسيمهر حاكميت روح معنويت بر فعاليتها را باعث جامه عمل پوشاندن به مطالبات رهبر معظم انقلاب نيز دانست و عنوان كرد: صداقت در رفتار، صراحت در گفتار، سرعت در پذيرش خطا و ساير مطالبات از جنبش دانشجويي با وجود معنويت در فعاليتها محقق خواهد شد.
دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت بحث فرهنگ را بسيار مهمتر از سياست دانست و گفت: متاسفانه در 16 سال دولتهاي پنجم تا هشتم و سه سال دولت نهم توجه چنداني به بحث فرهنگ نشدهاست.
وي با بيان اينكه 16 نهاد موثر در عرصه فرهنگ كشور، بهرهوري نزديك به صفر دارند، اظهار داشت: متأسفانه سير توليد كالا و فكر فرهنگي در كشور نزولي است و از سويي شاهد التقاط در عرصه فرهنگ كشور و فاصله گرفتن سريع نسل جوان از فرهنگ اصيل اسلامي هستيم.
عباسيمهر با بيان اينكه متأسفانه وزارت فرهنگ دولت اصولگرا تاكنون يك لايحه فرهنگي به مجلس نداده است، تصريح كرد: از سويي بحث مهندسي فرهنگي جدي گرفته نشده و رسانههاي جمعي و صدا و سيما نيز توجه شگرف و عميقي به فرهنگ نداشتهاند.
اين فعال دانشجويي ناتوي فرهنگي را خطر جدي و اصلي جامعه اسلامي در شرايط كنوني برشمرد و گفت: بايد از شكست برخي جوامع اسلامي در گذشته بواسطه همين خطر عبرت بگيريم.
دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت به تشكيل كارگروه ويژه "پرورش نخبگان فرهنگي و فرهنگساز" در تشكل متبوعش اشاره و اضافه كرد: بايد برآورد دقيقي از بحث فرهنگ در كشور داشته باشيم و به سمت پرورش نخبگان فرهنگ حركت كنيم.
عباسيمهر در ادامه، سال تحصيلي پيشِرو را سال سرنوشتسازي در سطح كلان كشور دانست و گفت: برنامههايي از سوي بدخواهان داخلي و خارجي براي تشنجآفريني در دانشگاهها و القاي آن به جامعه تدارك ديده شده است كه به نظر من تنها با وفاق تشكلهاي دانشجويي و ارتباط و تعامل بيش از پيش آنها ميتوان بدخواهان را در دستيابي به اهدافشان ناكام گذاشت.
وي وحدت كلمه بين نيروهاي انقلاب با سليقههاي مختلف را تهديد اصلي براي استكبار و دشمنان داخلي و خارجي دانست و گفت: اگر به سمت وحدت كلمه بر اساس انديشههاي امام(ره) در جامعه حركت كنيم بدخواهان به جايي نخواهند رسيد.
اين فعال دانشجويي با بيان اينكه مشكلات فرهنگي موجود در كشور و از جمله صدا و سيما بيشتر از اينكه به اشخاص برگردد، ناشي از سردرگمي نهادهاي فرهنگي در اين عرصه است، افزود: نبود برنامه مدون و چشمانداز مشخص در نهادهاي فرهنگي به فرهنگ جامعه ضربه ميزند، اما اين معضل در صدا و سيما به دليل گستره نفوذ و تاثيرگذاري بالا آسيبهاي جبرانناپذيري به بدنه جامعه وارد ميكند.
اين فعال دانشجويي كمكاري در تهيه و تدوين طرح مهندسي فرهنگي را نابخشودني دانست و گفت: وقتي ميتوان تقصيرات را متوجه مدير مجموعه فرهنگي دانست كه فضا كاملاً براي وي مهيا و برنامه، اهداف و خطوط حركت مشخص شده باشد، البته از سوي ديگر، مديران نيز نبايد منتظر آماده شدن چشمانداز فرهنگي شوند، بلكه بايد براي تهيه و تدوين آن تلاش كنند.
وي در ادامه برايند خروجيهاي صدا و سيما را مناسب ندانست و اظهار داشت: متاسفانه صدا و سيما به مطالبات رهبري در زمينه توليد فرهنگ و معرفي فرهنگ والاي اسلامي و ارتباط موثر با تشكلهاي دانشجويي و... عمل نكرده و از سوي ديگر دچار روزمرگي مفرط شده كه ناشي از مديريت ضعيف است، لذا بجاي تاثيرگذاري صدا و سيما بر افكار عمومي، افكار عمومي بر صدا و سيما تاثيرگذار شدهاند.
دبير تشكيلات دفتر تحكيم وحدت به تلاشهاي رسانههاي غربي و برخي معاندين داخلي براي ايجاد فضاي يأس و نااميدي در كشور اشاره و اضافهكرد: القاي اين موضوعات در جامعه باعث ركود و عدم پويايي در كشور خواهدشد.
عباسيمهر با بيان اينكه قبل از انقلاب و در دوران رژيم پهلوي نيز دچار عدم خودباوري، يأس و نااميدي در بين قشرهاي مختلف كشور بوديم، افزود: با پيروزي انقلاب و رهبري امام (ره) و مقام معظم رهبري اعتماد به نفس ملي افزايش يافته و در دولت نهم نيز با تاكيد بر «ما ميتوانيم» به مسائل، سرعت بيشتري بخشيده شدهاست بنابراين بايد با يك تلاش منسجم و همهجانبه به سمت حاكميت اين فرهنگ در كليت جامعه اسلامي حركت كرد.
انتهاي پيام/
شنبه 13 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]