تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه دارى (در حكم) دهانى است كه جز به خير سخن نگويد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826575626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حمايت از يكى از سخت ترين مشاغل جهان - از داوران انتقاد نكنيد


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: حمايت از يكى از سخت ترين مشاغل جهان - از داوران انتقاد نكنيد
استيون ولس

جهان امروز سخت در حال تغيير و تحول است و اين تغيير و تحول به گونه اى است كه نوشتن درباره آينده نزديك كارى تقريبا غيرممكن به نظر مى رسد. در دنياى امروز اكثر كارها به دست ربات ها انجام مى شود اما يك موضوع كه ذهن مرا به خود مشغول كرده اين است كه اگر روزى ديگر نتوانيم از اين ربات ها استفاده كنيم چه كسى جانشين آنها خواهد شد جواب مسلم است داوران. تقريبا همه با اين موضوع موافق هستند.
هفته گذشته راب استايلز پس از آنكه يك پنالتى را در شرايطى كه به هيچ وجه پنالتى نبود نگرفت اما مورد سخت ترين و شديدترين انتقادات قرار گرفت. مفسران تلويزيونى و ستون نويس ها يكى پس از ديگرى تندترين انتقادات را نثار وى كردند به گونه اى كه حتى كل جامعه وى را فردى خطاكار تلقى مى كردند كه جنايتى عليه بشريت انجام داده است اما كارى كه او انجام داده بود اين بود كه به عنوان يك داور بايد در يك لحظه و تنها يك لحظه بهترين تصميم را بگيرد. بازيكنى در محوطه جريمه روى زمين افتاده و وى بايد دستور ادامه بازى يا پنالتى صادر كند. او يك لحظه فرصت دارد.
اشتباهات داوران تنها به انگليس محدود نمى شود بلكه در امريكا و ساير نقاط جهان نيز چنين اشتباهاتى پيش مى آيد. اينچنين به نظر مى رسد كه داوران افرادى بيهوده و بى خاصيت هستند و چاره اى نداريم كه هرچه زودتر ربات ها را جانشين آنها كنيم. آدم ماشينى هايى كه كمتر اشتباه مى كنند. اگر افراد به ظاهر حرفه اى آنقدر خوب و حرفه اى هستند كه مى توانند به راحتى از داور لب به انتقاد بگشايند چرا خود كار قضاوت را بر عهده نمى گيرند
جواب روشن است. آنها به خوبى مى دانند كه داوران سخت ترين كار را در زمين به عهده دارند. داوران تنها افرادى هستند كه به درستى شايسته دريافت حقوق كامل خود هستند.
يكبار و براى يك نيمه قضاوت بازى بين ۲ تيم محلى را در دست گرفتم و پس از آن برخى بازيكنان مرا به تقلب و جانبدارى از تيم مقابل متهم كردند. از آن زمان دريافتم كه داورى جزو كارهاى سخت است.
انتقاد مفسران و گزارشگران از داوران مى تواند اثرات تخريبى به مراتب بيشترى از ذهنيت اكثر انگليسى ها كه معتقدند داوران به نوعى جزو طرفداران ليورپول هستند داشته باشد.
به نظر من داوران نظير پليس هاى راهنمايى و رانندگى هستند كه به جامعه كمك مى كنند و چون هدف هاى آسانى هستند سريع در معرض انتقادات قرار مى گيرند. همان طور كه پليس ها به نحوه حركت اتومبيل ها در خيابان نظارت دارند، داوران نيز چنين وظيفه اى را در زمين و براى بازيكنان در اختيار دارند.
هنگامى كه داور بازيكنى را با كارت قرمز جريمه مى كند نشان دهنده آن است كه وى با اهميت ترين فرد در زمين است. دقيقا اينچنين است كه داور نه تنها در زمين فوتبال مهم ترين فرد است كه در تمامى ورزش ها با اهميت ترين فرد است.
اگر اقتدار و صلابت داوران را دست كم بگيريم يا سعى در كوچك كردن آن داشته باشيم، به ناچار شيرازه ورزش فرو خواهد ريخت. تنها داوران با انگيزه كافى به اساس ورزش پايبند هستند پس چرا برنامه احترام به داوران نتوانسته پيشرفت قابل ملاحظه اى داشته باشد. داوران بايد قدرت كاملى داشته باشند و هيچ كس نتواند از آنها بازخواست كند حتى اگر اشتباهى مرتكب شده باشند. بايد به چنين فرهنگى در فوتبال برسيم كه اگر كسى از داور انتقاد كرد اين عمل زشت و قبيح تلقى شود.
در اينكه بايد موجبات پيشرفت داوران را فراهم آوريم، هيچ كس كوچكترين ترديدى ندارد اما نمى شود با سرنيزه و خشونت اين كار را انجام داد زيرا اين كارى احمقانه است. بايد تكنولوژى هاى نوين را به فوتبال آورد. استفاده از تصاوير ويديويى را فراموش كنيد زيرا كارايى ندارد. بايد از بازيكنان بخواهيم لباس هايى بپوشند كه با حركت ابرو، حركت دست و خنده طعنه آميز، سيگنالى به داور بدهند و اين تقريبا غيرعملى است. به نظر من بهترين كارى كه بايد انجام داد اين است كه از داوران انتقاد نكرد و خاموش بود. بايد بدانيم كه زير سوال بردن و دست كم گرفتن عملكرد داوران نتيجه اى جز بى ارزش كردن ورزش ندارد.
مترجم: عليرضا نخ چى
 شنبه 13 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن