تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816832165




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

50 درصد ازدواج‌ها در كمتر از 4سال به طلاق ختم مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: 50 درصد ازدواج‌ها در كمتر از 4سال به طلاق ختم مي‌شود
آسيب‌ها- معاون پژوهشي مركز مطالعات جمعيتي آسيا و اقيانوسيه با بيان اين‌كه 50 درصد ازدواج‌ها زير 4 سال به طلاق ختم مي‌شود، گفت:

علت ناپايداري ازدواج‌ها نداشتن تجانس است، هراندازه كه جامعه همگن‌تر باشد و سطح سواد و موقعيت طبقاتي هردوطرف يكسان باشد ، به دوام يك زندگي مشترك كمك مي‌كند.
شهلا كاظمي پور در گفت‌وگو با فارس ضمن اعلام اين مطلب افزود: نبايد طلاق را معيار از هم گسيختگي خانوادگي و شكست تلقي كنيم و در مقابل، خانواده‌هايي كه با شرايط بدي ادامه زندگي مي دهند را خانواده‌هايي موفق بدانيم.

اين معيار درستي نيست،‌اگر محك بزنيم چه بسا خانواده‌هايي كه از يكديگر جدا شده‌اند از خيلي از خانواده‌‌هايي كه با يكديگر زندگي مي‌كنند در شرايط بهتري بوده‌اند.

اين جامعه‌شناس ادامه داد: برخي از زندگي‌هاي مشترك در حال حاضر ادامه دارد اما بسيار پر تنش هستند، اين دسته از خانواده‌ها به نوعي دچار طلاق پنهاني شده‌اند.

خانواده‌هايي كه در آن‌ها تزلزل و ‌اغتشاش وجود دارد اما به طلاق ختم نشده‌اند به طلاق پنهان دچار مي‌شوند، بنابراين لازم است تا خانواده‌هايي كه منسجم هستند مد نظر قرار دهيم.

وي با بيان اينكه 70 درصد خانواده ها زير 50 درصد تفاهم دارند، اظهار داشت: هراندازه كه جامعه همگن‌تر باشد و سطح سواد و موقعيت طبقاتي هر دوطرف يكسان باشد تأثيرگذار است و به دوام يك زندگي مشترك كمك مي‌كند.

بيشترين‌ طلاق‌ها در تهران

وي با بيان اينكه اساساً تشكيل يك زندگي خانوادگي منسجم و سالم حائز اهميت است،‌تصريح كرد: با گسترش شهرنشيني طلاق نيز افزايش يافته است، چنانچه بيشترين طلاق‌ها در تهران است و مي‌توان گفت اين پديده متعلق به كلانشهرنشيني‌است.

نداشتن تجانس، علت ناپايداري ازدواج

كاظمي پور در ادامه علت ناپايداري ازدواج‌ها را نداشتن‌تجانس دانست و گفت: در مرحله اول دختر و پسر يكديگر را مي‌پسندند اما پس از آن خانواده‌ها نيز بايد با يكديگر آشنا شوند و در يك سطح باشند، هم سطح بودن و هم فكر بودن خانواده‌ها نيز حرف اول را مي‌زند.

معاون پژوهشي مركز مطالعات جمعيتي آسيا و اقيانوسيه خاطر‌نشان‌كرد: خيلي از دخترها تمايل دارند مردي را براي همسري انتخاب كنند كه از هر‌لحاظي ايده‌آل باشد اما بايد به اين نكته نيز توجه داشت كه لازم است خود دختر نيز در شرايطي مشابه همسر خود قرار داشته باشد تا در آينده اختلافات فكري يا طبقاتي باعث جدايي و فروپاشي زندگي‌ آنها نشود.

مادي گرايي تيشه به ريشه خانواده‌ها مي‌زند

وي در ادامه به عوامل اقتصادي اشاره كرد و اظهار داشت: مادي گرايي در حال حاضر تيشه به ريشه خانواده‌ها مي‌زند.

نحوه نگرش خانواده‌ها و سخت‌گيري‌هايشان در نوع زندگي فرزندان‌شان مي‌تواند تأثير‌گذار باشد و دوري از مادي‌گرايي و تجمل‌گرايي در كاهش اختلافات زوجين اقدام مناسبي محسوب مي‌شود.

كاظمي پور با بيان اينكه قبل از ايجاد علاقه بين دختر و پسر مهم‌ترين مسئله شناخت است، عنوان كرد:‌ جواناني كه براي ازدواج اقدام مي‌كنند بايد آگاه باشند كه از لحاظ اقتصادي، اجتماعي و رواني با يكديگر تجانس داشته باشند تا در اين صورت پايداري زندگي مشترك خود را طي سال‌ها حفظ كنند.

معاون پژوهشي مركز مطالعات جمعيتي آسيا و اقيانوسيه با اشاره به دوام زندگي مشترك در كشورهاي‌ غربي، توضيح داد: نبايد تنها نياز و غرايز جنسي علت اقدام به ازدواج باشد چراكه‌ اين باعث مي شود تا فرد عجولانه تصميم بگيرد، بايد از لحاظ فكري و روحي نيز فرد در شرايط تشكيل زندگي و پذيرش مسئوليت قرار گيرد و سپس تصميم به ازدواج بگيرد.
 جمعه 12 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 155]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن