تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817341742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اعتبار ايجاد 30 آزمايشگاه مرجع به سازمان استاندارد پرداخت نشد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: اعتبار ايجاد 30 آزمايشگاه مرجع به سازمان استاندارد پرداخت نشد
مديركل امور استانهاي سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران گفت: "قرار بود دولت 40 ميليارد تومان اعتبار براي ايجاد 30 آزمايشگاه مرجع كنترل كيفي در 30 استان كشور در اختيار سازمان استاندارد قرار دهد، ولي با گذشت دو سال هنوز اقدامي در اين خصوص صورت نگرفته است.


"فريدون بلغاري" روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با اشاره به اين كه دولت در پايان سال 84 تصويبنامه اي را ابلاغ كرد كه بر اساس آن نظارت بر استانداردهاي اجباري به عهده سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران گذاشته شده، افزود: "با وجود اين كه قرار بود دولت براي اجراي اين تصويبنامه اعتباري منظور كند كه در 30 استان آزمايشگاه مرجع كنترل كيفي ايجاد شود، اما با وجود گذشت دو سال، اين اعتبار هنوز در اختيار موسسه استاندارد قرار نگرفته است."
وي افزود: "بر اساس اين مصوبه كارگروهي نيز متشكل از وزارتخانه هاي مسكن و بازرگاني و مركز تحقيقات مسكن تشكيل شد ضمن آن كه تعدادي ديگر از دستگاههاي دولتي مكلف به همكاري با سازمان استاندارد شدند."

** ارتقاي كيفيت فرآورده هاي ساختماني
مشاور رييس سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران گفت: "با عملكرد خوبي كه اين كارگروه در سالهاي 85 و 86 داشت، شاهد جهش خوبي در ارتقا كيفيت فرآورده هاي ساختماني بوديم."
بلغاري افزود: "در سال 86، تعداد 567 پروانه كاربرد علامت استاندارد مواد و مصالح ساختماني براي 12 فرآورده از جمله بلوك سيماني، سنگدانه، ‌بتن، تيرچه و بلوك سقفي، آجر و .... صادر شد. در حالي كه روند صدور پروانه فرآورده هاي ساختماني در سال هاي قبل بين 20 تا 30 پروانه در سال بود.

** استاندارد نبودن برخي از مصالح ساختماني
وي با بيان اين كه بخشي از مصالح ساختماني كه در كشور توليد مي شود، كيفيت لازم را ندارد، گفت: "براي مثال فقط 30 درصد توليدات سنگدانه (شن و ماسه) با نشان استاندارد عرضه مي شود، اين رقم در مورد آجر ماشيني 40 درصد، بلوك سيماني چهار درصد، تيرچه و بلوك سقفي 15درصد است كه نشان مي دهد كار زيادي بايد در استاندارد سازي مصالح ساختماني صورت گيرد.

** جلوگيري از ادامه فعاليت توليدكنندگان مصالح ساختماني غيراستاندارد
مدير كل موسسه استاندارد تاكيد كرد چنانچه واحدهاي توليد كننده موفق به دريافت نشان نشوند، پروانه توليد آنها لغو مي شود و توليدكنندگاني كه نتوانند كيفيت خود را ارتقا و با استاندارد تطبيق دهند، از ادامه فعاليت آنها جلوگيري خواهد شد.
بلغاري خاطر نشان كرد مراجع قضايي از ادامه فعاليت تعدادي از اين واحدها كه به صورت كارگاهي اقدام به توليد مصالح ساختماني مي كردند، جلوگيري كردند.
وي افزود: "در استانها و مناطق دورافتاده به بهانه اشتغال و مشكلات اجتماعي از برخورد حقوقي با توليدكنندگان فرآورده هاي غيركيفي جلوگيري مي كنند. ولي براي رعايت مصالح عمومي بايد اجازه دهند كه قانون مسير خود را طي كند."

** تقلب در توليد مصالح ساختماني
وي افزود: "علاوه بر توليد غير استاندارد با معضل "تقلب" در توليد مصالح ساختماني نيز روبه رو هستيم، توليد تيرچه هايي كه در انتهاي آنها ميلگرد است ولي وسط آنها فاقد ميلگرد است و يا استفاده از ورقهاي نازك آهني خم شده به جاي ميلگرد در خاموط بنايي (كه جهت استفاده در ستون به كار مي رود) از اين موارد است كه موجب كاهش استحكام بنا مي شود.
اقتصام ** 1579 ** 1558
 جمعه 12 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن