تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827785252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشهورترين و مخربترين حملات هكرها


واضح آرشیو وب فارسی:فان پاتوق: بوتنت از آن دسته اصطلاحات فني و تخصصي براي توصيف مجموعهاي از بدافزارها است كه به طور ناشناس و خودكار به فعاليتهاي مخرب بر روي رايانهها مي پردازند.
به گزارش خبرنگار فناوري اطلاعات فارس، اين برنامه هاي خطرناك معمولا در قالب گروهي و شبكه اي عمل كرده و از اين طريق سعي مي كنند دامنه آسيب پذيري خود را گسترش دهند.


اين برنامه ها به سرعت هزاران و در مواردي ميليون ها رايانه را آلوده كرده و بر ضد كاربران اينترنت وارد عمل مي شوند. معمولا در جريان يك حمله بوت نت از يك نرم افزار آلوده استفاده مي شود، هر چند ممكن است گروه هاي تبهكار مختلفي از آنها استفاده كنند.
كسي كه حملات بوتنت را كنترل مي كند در اصطلاح bot herder يا bot master ناميده مي شود. وي مي تواند رايانه هاي آلوده شده را تحت كنترل درآورده و از اطلاعات ذخيره شده در آنها سوءاستفاده كند.
تاكنون بارها و بارها از اين شيوه براي سرقت اطلاعات حساس و محرمانه استفاده شده كه برخي از معروفترين اين حملات را با يكديگر مرور ميكنيم. بد نيست بدانيد آمار خسارت هاي ذكر شده تنها مربوط به آمريكا است و بقيه نقاط جهان را در بر نمي گيرد.

** حمله به 3.6 ميليون يارانه با تروجان Zeus

در جريان اين حمله 3.6 ميليون رايانه در آمريكا مورد سوءاستفاده قرار گرفت. عامل اصلي اين حمله، تروجاني موسوم به Zeus بود كه اطلاعات حساس اشخاص مانند كلمه عبور، رمزشخصي، شماره حساب هاي بانكي و شماره هاي كارت اعتباري را سرقت مي كرد.
در قالب اين حمله فرم هاي HTML تقلبي كه مشابه با ظاهر صفحات وب بانك هاي مشهور بود در اختيار كاربران قرار مي گرفت تا آنها اطلاعات شخصي خود را وارد كرده و در عمل آنها را در اختيار هكرها قرار ميدادند.

** Koobface ؛ بلاي جان 3 ميليون رايانه

در جريان اين جمله 2.9 ميليون رايانه در آمريكا مورد تهاجم قرار گرفت. در قابل اين حمله، بدافزاري طراحي شد تا با نفوذ به شبكه هاي اجتماعي مانند فيس بوك و ماي اسپيس پيام هايي را از طرف دوستان هر كاربر براي وي ارسال كند.
در هر پيام لينكي براي مشاهده يك ويديو گنجانده شده بود، اما در صورت كليك بر روي لينك ياد شده تروجاني بر روي رايانه نصب شده و كنترل آن را به طور مخفيانه در دست مي گرفت.

** تروجان TidServ و دستبرد به 1.5 ميليون كامپيوتر

در جريان اين حمله به 1.5 ميليون رايانه در آمريكا دستبرد زده شد. طراح اين حمله، تروجاني را ايجاد كرده بود كه از طريق هرزنامه، يك فايل ضميمه براي كاربران مختلف ارسال مي شد. تروجان ياد شده با دستكاري در تنظيمات حساس سيستم عامل ويندوز مشكلات فراواني براي كاربران ايجاد مي كرد.

** Fakeavalert ؛ گرگي در لباس گوسفند

اين تروجان براي حمله به بيش از 1.4 ميليون رايانه در آمريكا مورد استفاده قرار گرفت. تروجان طراحي شده براي انجام اين حمله در اصل براي ارسال انواع هرزنامه ابداع شده بود.
در اين هرزنامه ها انواع نرم افزارهاي ضدويروس تقلبي معرفي مي شد كه كاربر در صورت مراجعه به صفحه معرفي آنها بر روي اينترنت انواع بدافزار را بر روي دستگاه خود بارگذاري مي كرد.

** كلاهبردار بزرگي به نام TR/Dldr.Agent.JKH

اين حمله براي 1.2 ميليون رايانه در ايالات متحده طراحي شده بود. تروجاني كه براي اين حمله به كار گرفته شد، ضمن سرقت اطلاعات شخصي كاربران، آنها را به صورت رمزگذاري شده براي هكرها ارسال مي كرد. بعدها مشخص شد طراحان اين تروجان از اين طريق موفق به كلاهبرداري هاي گسترده شده اند.

** تبليغات ناخواسته با تروجان Monkif

در جريان اين حمله 1.2 ميليون رايانه در آمريكا مورد سوءاستفاده قرار گرفت. طراح اين حمله، بدافزاري را براي آلوده كردن رايانه هاي شخصي ابداع كرده بود تا بتواند تبليغات مورد نظر خود را به صورت ناخواسته بر روي رايانه هاي شخصي به نمايش درآورد. اين حمله بوتنت اثر تخريبي ديگري نداشت.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فان پاتوق]
[مشاهده در: www.funpatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن