واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رئيس اولين كنگره خاورميانهاي جراحي پلاستيك: جراحي بيني شايعترين جراحي پلاستيك در ايران است ايران قطب جراحي پلاستيك در خاورميانه است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بهداشت و درمان - عمومي
رئيس اولين كنگره خاورميانهاي جراحي پلاستيك خاطرنشان كرد: ايران قطب جراحي پلاستيك در خاورميانه است و براي بالا بردن كيفيت اعمال جراحي پلاستيك پزشكان بايد آموزشهاي صحيح را فرا گيرند و توجه داشته باشند كه بيني عضو مركزي صورت است.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، دكتر محسن نراقي، رييس انجمن تحقيقات راينولوژي ايران و عضو ارشد هيات 10 نفره سياستگذاري جهاني راينولوژي در نشست خبري اولين كنگره خاورميانهاي راينولوژي و جراحي پلاستيك كه 14 تا 17 آبان ماه در مركز همايشهاي بينالمللي تهران (برج ميلاد) برگزار ميشود، با بيان اين كه چنين كنگرهاي تاكنون در ايران برگزار نشده است،افزود: ايران قطب راينوپلاستي و جراحي بيني در خاورميانه است و حرف اول را در منطقه ميزند.
دكتر نراقي، راينولوژي را يك شاخصه فوق تخصصي در علم پزشكي تعريف كرد كه شامل تمام مسائل تخصصي در رابطه با بيني از بيماريهاي مزمن تا حاد ميشود.
ارائه جديدترين جزئيات متد درمان قطعي سينوزيت در ايران
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي ايران، مهمترين مسئله در تمام بيماريها را كيفيت زندگي عنوان كرد و گفت: براساس گزارشات آماري كه در دهه 1990 در آمريكا ارائه شد سينوزيت شايعترين بيماري مزمن در آمريكا معرفي شد كه كيفيت زندگي اين بيماران و تاثيري كه بيماري بر تالم جسمي و اجتماعي بر آنان دارد از بسياري از بيماريها بدتر است كه در اين كنگره جزئيات جديدترين متد درمان قطعي سينوزيت در ايران ارائه خواهد شد.
عضو ارشد كميته سياستگذاري جهاني راينولوژي ادامه داد: يكي از دستاوردهاي راينولوژي در جهان دسترسي به ضايعات اطراف بيني توسط آندوسكوپي و روشهاي ديگر است كه در گذشته از طريق جراحيهاي سنگين انجام ميشد.
جراحي پلاستيك بيني، شايعترين جراحي پلاستيك در ايران
دكتر نراقي در ادامه جراحي پلاستيك بيني را شايعترين جراحي پلاستيك در ايران دانست و اظهار كرد: آن چه كه در جراحي بيني بايد مورد توجه قرار گيرد حفظ عملكرد بيني در كنار زيبايي آن است كه در روشهاي جديد سعي ميشود كمترين دستكاري روي بيني انجام شود در اين مورد نيز نام آورترين جراحان دنيا در كنگره حضور خواهند داشت.
جراحي بيني كار آرايشي نيست
رييس انجمن تحقيقات راينولوژي ايران، آگاهي بيشتر مردم را در كاهش عوارض جراحي پلاستيك موثر دانست و افزود: مردم نبايد فكر كنند كه جراحي بيني يك كار آرايشي است. با افزايش آگاهي خود از اهميت و مشكلات اين عمل جراحي با خبر شوند
عضو ارشد هيات 10 نفره سياستگذاري جهاني راينولوژي ادامه داد: در ايران به دليل پراكندگي جراحيهاي پلاستيك بيني آمار دقيقي از اين جراحيها در دست نداريم ولي ميتوان ادعا كنيم كه اين جراحي در ايران يك اپيدمي شده است هم چنين در اين رابطه هم پزشك بايد بيمار را براي جراحي انتخاب كند و هم بيمار به دنبال پزشك متخصص برود.
دكتر نراقي، كوچك كردن بيني را يك باور غلط در جراحي پلاستيك بيني عنوان كرد و گفت: هرچه تغييرات بيني پس از عمل بيشتر شود عوارض آن نيز بيشتر است و هرچه بيني طبيعيتر باشد عوارض آن كمتر است و تناسب بهتري دارد به همين دليل يك جراح پلاستيك بايد از مجموعهاي دانش، تجربه و هنر برخوردار باشد.
وي در پايان اظهار اميدواري كرد: اميد است كه كنگره بتواند زمينهاي را براي ارتقاي علمي پزشكان و در نتيجه ارتقاي سطح عملهاي جراحي ايجاد كند تا ايران كشوري پيشرو در زمينه جراحي پلاستيك بيني معرفي شود، هم چنين در اين كنگره جديدترين روشهاي غيرجراحي جوان سازي صورت نظير تزريق بوتاكس ارائه ميشود.
دكتر مسعود بروجردي دبير اجرايي كنگره در ادامه ضمن اشاره به حضور بيش از 1500 متخصص داخلي و خارجي و دهها تن از بزرگان و نام آوران جراحي دنيا گفت: همچنين در اين كنگره حدود 30 نفر از برجستهترين متخصصان تراز اول اين رشته از 14 كشور دنيا حضور خواهند داشت.
دكتر بروجردي با بيان اينكه براي اين كنگره كميته اي 80 نفره به عنوان مشاور اعضاي علمي كنگره انتخاب شده، افزود: در اين كنگره روساي انجمنهاي گوش و حلق و بيني از كشورهاي مختلف مانند روسيه، كره جنوبي، چين، سنگاپور و غيره حضور دارند. هم چنين 10 كارگاه آموزش عملي، 4 جراحي زنده در بيمارستان بهمن و كرسيهاي آموزشي متعددي هم زمان با كنگره برگزار خواهد شد.
برگزاري جديدترين سمپوزيومهاي پرستاري راينولوژي
وي در پايان افزود: هم چنين براي اولين بار در كشور سمپوزيومهاي تازه پرستاري در جراحي پلاستيك فك و صورت ارائه ميشود.
انتهاي پيام
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 154]