واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شبكه هوشمند، بلاي جان كاربران اينترنت!
پس از گرفتن ده رقم شبكه هوشمند، هيچ صفحهاي براي شما باز نميشود و پيام معروف Can not open the web page را براي شما نمايش ميدهد، اما اگر با يكي از مسنجرهاي ياهو يا گوگل براي ورود به شبكه تلاش كنيد، پيام جالبتري خواهيد ديد! اين پيام از پايين بودن بيت ريت اتصال شما به شبكه و رعايت نشدن پروتكل حداقل بيت ريت براي باز شدن صفحههاي مورد نياز حكايت دارد!
مدتي است سيستم سرويس شبكه هوشمند اينترنت، وارد چرخه استفاده كاربران اينترنتي ايران شده است.
به گزارش خبرنگار «تابناك»، بر خلاف عنوان اين شبكه، متأسفانه، جز يكي دو ماه ابتدايي، روز به روز كيفيت اين شبكه هوشمند كاهش يافته و اين مشكلات در ماههاي اخير به جايي رسيده كه سطح دانلود در اين شبكه به ميانگين 2 تا 4 كيلوبايت در ثانيه رسيده، به گونهاي كه باز كردن صفحههاي كم حجم سرويس دهندههاي جهاني ايميل مانند ياهو و گوگل، دستكم پنج دقيقه زمان ميبرد.
اين گزارش همچنين ميافزايد به جز اين مشكل كه دانلود و جستجو كردن را در اينترنت منتفي ميكند، به تازگي سرويس دهندههاي اين شبكه در برخي روزها مانند شبهاي جمعه، مناسبتهاي مذهبي و تعطيلات، نه تنها سرويسي نميدهند، بلكه گاه بدون توجه به قطع بودن اين سرويس از سوي مخابرات، خطوط آنها همچنان فعال بوده و كاربران را وارد شبكه بدون ديتا ميكند.
همچنين با همه اين مشكلات، هزينه بالاي شبكه هوشمند (ساعتي 300 تومان) كه با هزينه تلفن شهري و ماليات و عوارض به رقمي بيش از هزار تومان براي هر ساعت اينترنت ميرسد، آن را به يكي از گرانترين سرويسهاي روز ايران تبديل كرده كه متأسفانه، به رغم تأكيدهاي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات درباره ارزان شدن اينترنت از سوي مخابرات، اين سرويس با آبونمانهاي شش سال پيش به مردم فروخته ميشود.
ولي به تازگي مورد جالبي درباره اين سرويس به چشم ميخورده و اين نكته جالب را ميتوانيد به راحتي در ارتباط با چند شركت بزرگ و معروف كه نام و آوازه زيادي در حوزه فروش اينترنت دارند، جستجو كنيد.
اين گزارش ميآورد، پس از گرفتن ده رقم شبكه هوشمند، هيچ صفحهاي براي شما باز نميشود و پيام معروفCan not open the web page را براي شما نمايش ميدهد، اما اگر با يكي از مسنجرهاي ياهو يا گوگل براي ورود به شبكه تلاش كنيد، پيام جالبتري خواهيد ديد!
اين پيام از پايين بودن بيت ريت اتصال شما به شبكه و رعايت نشدن پروتكل حداقل بيت ريت براي باز شدن صفحههاي مورد نياز حكايت دارد!
با نگاهي دقيق به پروتكلهاي سرويسدهندههاي معروف جهاني به سطح اتصال 24 كيلو بايت در ثانيه برخورد ميكنيد كه متأسفانه در شبكهاي كه براي آن تبليغ 56 كيلو بايت ميشود، نصف اين ريت هم رعايت نميشود و عملا كاربر توان استفاده از اينترنت را ندارد.
ناگفته نماند كه در تمام طول ساعتهايي كه شما در تلاش براي اتصال به اينترنت و باز كردن صفحههاي جديد، تغيير تنظيمهاي دستگاه خودتان و از همه بدتر صبر كردن هستيد، كنتور شمارش زمانهاي مصرف شما در شبكه هوشمند، بيتوجه به اين چيزها، به صورت جبري در حال شمارش است تا پس از هر دو ماه قبض وحشتناكي براي شما بفرستد.
اينها همه در حالي است كه از امروز ژاپنيها اينترنت يك گيگا بايتي را در منازل خود تجربه ميكنند، كرهايها از سطح 20 مگ در ثانيه براي دانلود بهره ميبرند و... .
آيا براي جنبش نرمافزاري و گسترش علوم در كشورمان، تنها بايد در دانشگاه تحقيق كرد و آيا محدود كردن دامنه استفاده از اينترنت به خاطر تصوراتي كه متأسفانه از سوي برخي مديران جوان دستگاههاي فرهنگي بيان ميشود، امري منطقي به نظر ميرسد؟
چرا به خاطر دو نفر بينماز، بايد در مسجدي را بست؟
دوشنبه 8 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]