واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: از استخدام آموزشياران نهضت سوادآموزي كرمانشاه خبري نيست
تعداد زيادي از آموزشياران زن و مرد نهضت سوادآموزي استان كرمانشاه چند سالي است كه اميد به استخدام دارند اما هنوز خبري از جذب آنها نيست.
اين افراد كه سالهاست به صورت حق التدريس و قراردادي در امر سوادآموزي فعاليت مي كنند ، اميد آن را دارند كه روزي برسد كه احكام استخدام قطعي آنان در سازمان آموزش و پرورش امضا و اجرا گردد.
بسياري از اين آموزشياران كه عمدتا خانم هستند براي آنكه شرايط لازم مانند داير نمودن كلاس و تعداد حد نصاب شاگردان را داشته باشند متحمل شرايط دشواري مي شوند.
يكي از اين آموزشياران به خبرنگار ايرنا مي گويد: در مقطع فعلي آنچه كه براي ما اهميت دارد ميزان حقوق و مزايا و دريافتي نيست چرا كه اساسا حقوق به معناي واقعي دريافت نمي كنيم بلكه تمام هم و غم ما اين است كه سوابق لازم و شرايط مقرر را واجد شويم به اميد روزهاي آينده.
ديگري كه در مناطق دورافتاده شهرستان جوانرود در باسواد نمودن اهالي روستاي صعب العبور مشاركت دارد، مي گويد: باور كنيد براي اينكه موفق به برگزاري كلاس شوم مجبورم ساعات متمادي خستگي راه را تحمل نمايم و با هزار خطر و دوري از خانواده براي ايجاد كلاس درس به اين منطقه مي روم.
آموزشيار ديگري با اشاره به اينكه براي تشكيل كلاسها از اهالي محلات شهري و روستايي خواهش مي كنيم كه به كلاسها بيايند، مي افزايد: براي اين كار علاوه بر خرج كردن از جيب كم رمق خود مجبوريم اقداماتي براي انگيزش در افراد سوادآموز ايجاد نماييم تا شايد كلاس درس ما جاني بگيرد.
يكي ديگر از آموزشياران كرمانشاه مي گويد: با 80 ماه سابقه خدمت و داشتن مدرك فوق ديپلم شرايط لازم را براي استخدام در آموزش و پرورش دارم اما دو سالي است كه اقدامي در اين خصوص صورت نگرفته است.
نبود امكانات رفاهي و سرويسهاي اياب و ذهاب، تحمل شرايط دشوار ، توقع درآمدزايي نداشتن و.
.
از اهم مشكلاتي است كه آموزشياران با آن دست به گريبانند اما براي آنكه اين افراد خود را مشمول مواد شش و شش مكرر قانون استخدام آموزشياران نمايند مجبورند براي داشتن فردايي بهتر اين سختيها و بسي سخت تر از آن را نيز تحمل نمايند.
"يدالله جعفري " رييس سازمان نهضت سوادآموزي استان كرمانشاه درباره وضعيت استخدام اين آموزشياران مي گويد: آموزشياراني كه مشمول ماده شش مي- باشند يعني قبل از سال 77 با حداقل مدرك ديپلم در امر تدريس اشتغال داشته اند و نيز آموزشياران مشمول ماده شش مكرر با حداقل مدرك فوق ديپلم كه در فاصله سالهاي 77 تا 80 به تدريس در نهضت سوادآموزي اشتغال داشته اند، استخدام خواهند شد.
عين همين گفته ها را در زمستان گذشته و در گفت و گويي كه خبرنگار ايرنا با جعفري ميدر نهضت كرمانشاه داشت از ايشان نقل كرديم و در آن زمان ايشان گفتند همه آموزشياران مشمول مواد شش و شش مكرر كه تا قبل از سال 80 داراي سابقه تدريس هستند استخدام خواهند شد.
اين خبر بارقه هاي اميد را در دل آموزشياران چشم به راه زنده كرد و انگيزه آنان را براي كار بيشتر ، اما با گذشت حدود هفت ماه باز هم مي- بينيم پيشرفت كار اجرايي مربوط به ماده شش و شش مكرر بسيار كند است هر چند كه اين امر در اراده نهضت سوادآموزي نمي باشد اما سوال اين است كه چه مرجعي مي خواهد پاسخگوي سالها رنج و مشقت آموزشياراني كه كارشان را مي توان در رديف امور عبادي قرار داد، باشد؟ جعفري درباره ميزان پيشرفت كار استخدام آموزشياران مشمول مواد شش و شش مكرر مي گويد: سال گذشته (86) رديف اعتبار مربوط به اين افراد به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد اما اين وزارتخانه تاكنون به دليل كمبود اعتبار اين رديفها را در اختيار سازمان آموزش و پرورش استان براي اجرايي شدن قرار نداده است.
وي در ادامه مي گويد: هر زمان اين رديفها در اختيار سازمان آموزش و پرورش قرار بگيرد ، كار استخدام آموزشياران واجد شرايط نيز انجام خواهد شد.
حال بايد پرسيد اين رديفها كي و چه زماني در اختيار سازمان آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت ؟ هر چه هست اميدواريم چند سال ديگر به درازا نكشد و مسوولين سازمان آموزش و پرورش با اقدام و درايت خود كاري كنند كه اين معلمين زحمتكش نيز به سامان برسند تا در خدمت علم و دانش اندوزي استانمان قرار بگيرند.
در باب اهميت كار اين آموزشياران همين بس كه بنا به گفته رييس سازمان نهضت سوادآموزي استان كرمانشاه هم اينك استان كرمانشاه به مرز باسوادي 13/82 درصدي رسيده است.
بنا به گفته وي نهضت سوادآموزي استان كرمانشاه براساس ارزيابي عملكردي كه از سوي سازمان مركزي در تهران به عمل آمده است، در بين پنج استان منطقه چهار كشوري شامل استانهاي ايلام ، همدان ، لرستان ، مركزي و كرمانشاه رتبه اول عملكردي را كسب كند.
ك/ 4 571/567/1139 شماره 453 ساعت 13:23 تمام
يکشنبه 7 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]