تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس از خدا خير بخواهد و به آنچه خدا خواسته راضى باشد، خداوند حتما براى او خير خواه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855685677




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سياست - انتقاد لاريجاني از صدارت‌هاي پفكي


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: سياست - انتقاد لاريجاني از صدارت‌هاي پفكي


سياست - انتقاد لاريجاني از صدارت‌هاي پفكي

مجتمع فرهنگي سيدالشهدا در ميدان هفت تير تهران، عصر روز جمعه شاهد گردهمايي چهره‌هاي شاخص و نمايندگان احزاب و تشكل‌هاي اصولگرا بود كه براي شركت در مراسم افطاري جامعه اسلامي مهندسين در اين مكان حضور يافته بودند. مراسمي كه تركيب شركت‌كنندگان در آن، ناظران را به ياد ستادهاي انتخاباتي «علي لاريجاني» در انتخابات نهم رياست‌جمهوري مي‌انداخت. جمع شدن مسوولان و اعضاي جبهه پيروان خط امام و رهبري و تشكل‌هاي اقماري عضو آن مانند حزب موتلفه اسلامي، جامعه اسلامي مهندسين، انجمن‌هاي اسلامي اصناف و بازار و... در كنار هم كه همگي آنها از حاميان لاريجاني در انتخابات گذشته رياست‌جمهوري بودند، خبرنگاران حاضر در مراسم را واداشت تا احتمال نامزدي رئيس مجلس هشتم در انتخابات آينده را از «حبيب‌الله عسگراولادي» بپرسند و از قول دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري بشنوند كه «آقاي لاريجاني هنوز هيچ چراغي را براي ورود به عرصه روشن نكرده است.» شايد همين حاكم بودن فضاي انتخاباتي در جلسه كه مورد اشاره «محمدرضا باهنر» دبيركل جامعه اسلامي مهندسين قرار گرفت هم بود كه رئيس مجلس را واداشت كه بدون اشاره به انتخابات پيش‌رو به انتقاد از روند اداره كشور بپردازد. جايي‌كه لاريجاني به صراحت تاكيد كرد: «اگر كسي يا گروهي فكر كرد كه خودش به تنهايي مي‌‏تواند امور كشور را به تنهايي اداره كند دچار سوءتفاهم شده است و اگر در اصولگراها گروهي فكر كند كه مي‌‏تواند به تنهايي كار را جلو ببرد، دچار يك سوءتفاهم مضاعف است.» اشاره لاريجاني به اصولگراياني كه فكر مي‌كنند به تنهايي مي‌توانند كشور را اداره كنند، در شرايطي صورت گرفت كه وي بلافاصله پس از آن به انتقاد از حذف مديران و نيروهاي لايق كشور، پرداخت: با اين كار مشكلاتي جديد به وجود مي‌‏آيد كه اولين آن اين است كه تمام نيروهايي كه مي‌‏توانستند كمك كنند يا حاشيه‌نشين مي‌‏شوند يا منتقد. رئيس مجلس در ادامه از ايجاد يك «همگرايي بين جريان‌‏هاي مختلف سياسي، چپ و راست و اصلاح‌طلب و اصولگرا» در شرايط‌كنوني خبر داد و گفت: آقايان مي‌‏توانستند از زمان بهتر استفاده كنند اما الان در موقعيتي هستيم كه مديران باتجربه‌‏اي در كشور در طول اين 30 سال به وجود آمده‌اند. اينها سرمايه‌هايي هستند كه وحدتي از اين نوع نيز نصيب‌‏شان شده است.

بايد به رهبران انقلاب به خاطر مديريت‌شان تبريك گفت
«علي لاريجاني» در ادامه سخنانش از ضرورت «تبريك به رهبران جمهوري اسلامي» به علت «كارنامه خوب نظام در 30 سال گذشته» سخن گفت. وي اضافه كرد: من نمي‌‏خواهم بگويم كه بي‌‏مشكل بوديم، در بعضي از زمينه‌ها بايد بهتر از اين عمل مي‌‏كرديم. مخصوصا در مسائل اقتصادي يعني بعضي از مسائلي كه جنبه ملي داشت نبايد مورد مناقشه سياسي قرار مي‌‏گرفت ولي متاسفانه از اول انقلاب داستان چپ و راست سر مسائل اقتصادي به وجود آمد. رئيس مجلس در اين خصوص توضيح داد: «در حالي‌كه مسائل اقتصادي يك مبناي عقلاني داشت نه چپ و راست اما اسباب يك درگيري سياسي شد. در حالي‌كه شرايط مقتضي چنين چيزي نبود يعني اگر چنين كاري نمي‌‏شد به نفع همه بود.» وي با بيان اينكه همه گروه‌هاي سياسي امروز به يك بلوغ از نظر فهم و درك چالش‌‏هاي دروني و بيرون كشور رسيده‌‏اند، گفت: امروز مثل اوايل انقلاب نيست كه بعضا با موج‌‏هاي احساسي افكار سياسيون تعطيل شود يا مباني عقلاني خود را زمين بگذارند. يعني جريان‌‏هاي سياسي علاقه‌مندند روي مباني عقلاني ملاحظات و چالش‌‏ها را ارزيابي كنند و ببينند چه كسي هستيم و با چه اصولي بايد از اين مرحله‌گذار كنيم. لاريجاني با تاكيد بر اينكه يكي از بخش‌‏هاي درگير‌كننده ذهن تمام گروه‌هاي سياسي، مسائل اقتصادي كشور است، گفت: در اين زمان رهبر معظم انقلاب با مشورتي كه با مجمع تشخيص مصلحت نظام داشتند براساس سياست‌‏هاي زمان يك سند چشم‌اندازي تعريف كردند. به عقيده من الان وقت آن است كه نفس تازه كنيم و براي جهش به سمت اين چشم‌انداز يعني يك توقف براي ارزيابي از وضع خود و اينكه چگونه مي‌‏توان به اين سند دست يافت، داشته باشيم.
اختلافات اصولگرايان را پنهان نكنيم
رئيس مجلس هشتم در بخش ديگري از سخنان خود به اختلافات داخلي اصولگرايان نيز اشاره كرد و خبر داد كه قصد ندارد اين اختلافات را پنهان كند. وي گفت: «اصولگرايان در بسياري از موارد اتفاق‌نظر ندارند و ما نيز نمي‌‏خواهيم آن را پنهان كنيم.» وي در عين حال اضافه كرد: «اصولگرايان حاضرند روي منافع و حقوق ملي از بعضي حقوق و ظرفيت‌‏هاي خود صرف‌نظر كنند تا مقابل بيگانگان بايستند و نگذارند آنها از رخنه‌ها داخل شده و سوءاستفاده كنند.» لاريجاني ادامه داد: اينكه ما به رشد بالاي 8 درصد برسيم تا بتوانيم اين مسير را طي كنيم يك مجاهدت براي همه است كه كار آساني نيست. لاريجاني طي اين مسير را نيازمند ملزوماتي دانست: اگر ما چنين وظيفه‌‏اي براي خود در نظر بگيريم ملزوماتي را در پي دارد كه يكي از آنها اين است كه همه قبول كنيم كه رسيدن به اين چشم‌انداز احتياج به يك برنامه دقيق عقلاني دارد يعني كارهاي لحظه‌‏اي با سرعت‌‏ زياد ما را به آن نمي‌رساند. بايد از همه نيروهاي خبره براي تدوين برنامه جامع استفاده شود. وي ادامه داد: براي رسيدن به چنين جايگاهي جز با يك برنامه بسيار دقيق و علمي كه مورد اجماع باشد، نمي‌‏توانيم كاري انجام دهيم. اين برنامه نيز بايد از نظر عقلاني و علمي اينقدر استواري داشته باشد كه با تغييرات دموكراتيك كشورتغيير پيدا نكرده و حركت خود را داشته باشد.
چرا نيروها را حاشيه‌نشين و منتقد مي‌كنيد؟
رئيس مجلس خاطرنشان كرد: ارزيابي من اين است كه همه مديران و نيروهايي كه در اين راه كاركشتگي دارند اگر سرمايه‌هاي خود را روي هم بريزند و وفاق كنند در اين زمان مي‌‏توانند كشور را به آن جايگاه برسانند. ولي اگر كسي در جرياني فكر كند كه بقيه را حذف كند و هر كسي را به طريقي از ميدان خارج و مسائل را به تنهايي جلو ببرد اين سوءتفاهم است. وي متذكر شد: اگر به اين نتيجه رسيديم كه افراد مديران قابلي هستند كه سكانداري كشور را به دست دارند، وظيفه ملي همه ماست كه بگوييم شما بياييد امور را انجام دهيد. لاريجاني همچنين با انتقاد از حاشيه‌نشين يا منتقد كردن نيروها، تصريح كرد: چرا بايد چنين كاري كرد. عقل مي‌‏گويد كه شما اينها را شريك كنيد چرا حاشيه‌نشين‌‏شان مي‌كنيد؟ لاريجاني تاكيد كرد: بله مي‌‏شود صدارت‌‏هاي پفكي به وجود بيايد، ولي قابليت اينكه حركت انقلاب را با سرعت به آنجايي كه برازنده كشور است، برساند نمي‌‏تواند و حركت از آن بالندگي خود سقوط مي‌‏كند.
تشكيلات با ولايت فقيه سازگار است
رئيس مجلس در ادامه سخنراني خود به دفاع از تشكيلات و تحزب در كشور و انتقاد از مخالفان اين اصل پرداخت. وي با تاكيد بر اينكه جريان‌‏هاي مختلف سياسي كشور بايد از يك ظرفيت سازمان‌يافته درست برخوردار باشند، ادامه داد: لازمه كشوري كه دموكراسي در آن جدي است دارا بودن تشكيلات است. بعضي‌‏ها به دلايلي مخالفند؛ مثلا مي‌‏گويند با تئوري ولايت فقيه سازگار نيست كه به نظرم اشتباه مي‌‏كنند. ولايت فقيه چتر هدايت كشور است. ولايت فقيه كوشش مي‌‏كند كه كار سازمان‌يافته پيش برود هر چه كارها سازمان يافته‌‏تر شود اداره كشور راحت‌‏تر است. لاريجاني با اشاره به اينكه لازمه اعتقاد به دموكراسي در كشور تشكيلات است، يادآور شد: اين تشكيلات هر چه دقيق‌‏تر و از پايه‌هاي معقول‌‏تري برخوردار باشد، مي‌‏تواند بهتر كارهاي كشور را جلو ببرد. روي آن بايد به يك نتيجه رسيد و مهم نيست كه در تقسيم‌بندي، اصلاح‌طلب يا اصولگرا باشيد يا تقسيم‌بندي‌‏هاي ديگر. مهم داشتن يك مانيفست است كه قابل محاسبه باشد. وي ادامه داد: جريان‌‏هاي سياسي بايد در مسائل اصلي يعني جهش به سوي چشم‌انداز به وحدت برسند، دليلي ندارد اختلاف‌نظر و سليقه‌ها در خود جريان‌‏ها يا بين جريان‌‏ها محترم شمرده نشود. دليلي ندارد كه ما اصرار كنيم گروه‌ها صرف‌نظر كنند. اما لازم است كه براي مقطع فعلي بين جريان‌‏هاي سياسي براي سند چشم‌انداز و نحوه اجرا و اصل شدن آن به وفاق و يكسري گفت‌‏وگوهاي ميان‌حزبي روي آوريم. لاريجاني با اشاره به نقش رسانه‌هاي گروهي براي رسيدن به چشم‌انداز كشور گفت: رسانه‌هاي گروهي نيز مي‌‏توانند اختلاف‌نظرهاي سياسي با هم داشته باشند، ولي روي منافع ملي به يك ميثاق واحد برسند و اين چيزها مقدم بر اين است كه X و Z در انتخابات چگونه عمل مي‌‏كنند. وي ادامه داد: به افرادي كه در اين جمع هستند، پيشنهاد مي‌‏كنيم كه اين فعل را منظم كنند تا معلوم شود جريان‌‏هاي مختلف اصولگرا روي چه چيزهايي وحدت كرده و براي رسيدن به چشم‌انداز چه برنامه‌‏اي را براي خود تدوين كرده‌‏اند.
يك نبرد طولاني مبهم
رئيس مجلس هشتم با بيان اينكه جانفشاني‌هاي فرزندان ايران در دفاع مقدس باعث شد كه جمهوري اسلامي از سرمايه‌‏اي برخوردار باشد كه هميشه جنبه بازدارندگي دارد، گفت: ممكن است از نظر امكانات نظامي كشورهايي مثل آمريكا و غربي‌‏ها از امكانات بسياري برخوردار باشند ولي هميشه اين را در محاسبات خود لحاظ مي‌‏كنند كه ما با كشوري مواجه هستيم كه اگر نسبت به او گستاخي كنيم گرفتار گردابي مي‌‏شويم كه ما را براي مدت مديدي درگير مي‌‏كند. وي ادامه داد: آنها مي‌‏دانند كه سرنوشت اينگونه هماوردها به نفع غرب نيست و با يك نبرد طولاني مبهم از نظر سرنوشت مواجه خواهند شد. لاريجاني در ادامه جنبه بازدارندگي جمهوري اسلامي را تنها يك وجه از سرمايه دفاع مقدس دانست و افزود: وجه ديگر آن روشنايي است كه در منطقه آفريد و در فلسطين جريان زنده مقاومت به وجود آمد در عراق و لبنان هم همين‌‏طور در حقيقت يك نوع سرگشتگي سياسي براي آمريكايي‌‏ها و غربي‌‏ها به وجود آمد. وي با اشاره به تحولات آسياي‌ميانه و قفقاز گفت: حتي ايستادگي گستاخانه روسيه مقابل آمريكا و ناتو در قضيه گرجستان را از شرايطي مي‌‏دانم كه انقلاب اسلامي ابهت آمريكا را در منطقه شكست وگرنه در مقايسه‌‏اي از وضعيت امروز چهار سال پيش آمريكا، هنگامي كه به منطقه وارد شد مي‌‏بينيم كه آن روزها، ‌‏روسيه، آلمان و فرانسه استغفار مي‌‏كردند كه چرا در ورود به عراق همراهي نكردند و يادتان است كه آقاي شيراك چندين‌بار تلفن زد و نامه نوشت به آقاي بوش كه ما قصد همكاري داشتيم. وي ادامه داد: اينكه روسيه با شجاعت در اين قضيه مي‌‏ايستد به خاطر شكسته شدن ابهت آمريكا در منطقه است. لاريجاني با بيان اينكه تفكر انقلاب اسلامي از جنس بيدارگري براي مردم جهان بود، يادآور شد: مشكلاتي در دنياي امروز وجود دارد كه به بخشي از آن در پناه تفكر اسلامي پاسخ داده شد.
محمدرضا باهنر: بايد به تيم واحد اصولگرايان برسيم
محمدرضا باهنر، دبيركل جامعه اسلامي مهندسين كه اين مراسم به دعوت او برگزار شده بود، ‌پيش از سخنراني لاريجاني به بيان آخرين مواضع خود پرداخت. نايب‌رئيس دوم مجلس در اظهارات خود با هشدار نسبت به تفرقه اصولگرايان، گفت: همه تلاش ما اين است كه بتوانيم اكثريت نزديك به اتفاق از مجموع اصولگرايان را جمع كرده و براي انتخابات آينده رياست‌‏جمهوري به يك تيم واحد برسيم. وي با اشاره به توصيه مقام رهبري در خصوص زودهنگام بودن مباحث مربوط به انتخابات رياست‌جمهوري، افزود: اينكه به صورت رسمي وارد بحث انتخابات شويم، زود است ولي انتخابات پيش‌رو ويژگي‌‏هاي مختص و خاص خود را دارد كه مهم‌ترين آنها اين است كه ما وارد دهه چهارم انقلاب مي‌‏شويم كه مقام معظم رهبري آن را دهه پيشرفت و عدالت معرفي كرده‌‏اند و ان‌شاءالله به سمت پيشرفت حركت خواهيم كرد و از بزرگ‌ترين توليد‌كنندگان علم و اقتصاد در منطقه خواهيم شد. باهنر با بيان اينكه عده‌‏اي مي‌‏گفتند كه كشور ابتدا بايد به پيشرفت برسد و سپس به دنبال عدالت برود، گفت: ديديم كه به ما و آنان تفهيم شد كه هيچ زماني هدف عدالت در جمهوري اسلامي ايران مورد غفلت و پاك شدن نيست. عدالت جوهره وجود اسلام است و اگر كسي مدعي اسلام‌خواهي باشد، نمي‌‏تواند يك لحظه عدالت را فراموش و تعليق كند. وي پيگيري عدالت از سوي اصولگرايان را دليل روي آوردن مردم به اصولگرايان دانست و گفت: اين قضيه باعث شد كه مردم باز هم به استمرار حاكميت گفتمان اصولگرايي ميل كنند و كساني كه به دنبال ساختارشكني و استحاله نظام و انتصابي و انتخابي كردن بخش‌‏هايي از نظام بودند و مي‌‏گفتند اسلاميت و جمهوريت فضاي هم را تنگ مي‌‏كنند در حالي‌كه امام راحل فرموده بودند و جمهوري اسلامي و مقام معظم رهبري نيز بر آن تاكيد داشتند اين بود كه جمهوري اسلامي يك كلمه واحد است و قطعا اگر هر كدام از آنها كمرنگ شود ديگر جمهوري اسلامي نخواهد بود و ما به دنبال حفظ جمهوري اسلامي هستيم. باهنر تاكيد كرد: ما بايد در مسئله انتخابات به سمتي برويم كه مجموعه اصولگرايان دور هم جمع شده و حداكثر وحدت را داشته باشند تا در انتخابات نتيجه مطلوبي به دست آوريم. نايب‌رئيس مجلس با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در مورد نحوه انتقاد گفت: نقد بايد عادلانه و عالمانه باشد و همين قضيه اخير كه پيش آمد، ايشان فرمودند مسئله را بزرگ نكنيد و اختلافي بين مجلس و دولت افتاد كه مقام معظم رهبري تاكيد فرمودند كه اين حرف به هيچ وجه توسط نظام قابل پذيرش نيست ولي مسئله را نبايد دنبال كرد.
مصلحت نيست كارهاي اجرايي مستقيما دست رئيس‌جمهور باشد
وي ادامه داد: بعضي‌‏ها در خصوص ادغام سازمان جهانگردي و ميراث فرهنگي از ما مي‌‏پرسيدند كه آيا اين مسئله دنبال خواهد شد؟ ما عرض مي‌‏كنيم كه لايحه و طرح آن در اواخر دولت گذشته مورد بحث بود و ما معتقد بوديم كه مصلحت نيست كه كارهاي اجرايي مستقيما به دست رئيس‌‏جمهور باشد و بايد همه كارها از مجرا و سازماني عبور كند زيرا در شأن رئيس‌‏جمهور نيست كه هر روز به دنبال نمايندگان مجلس باشد و به همين خاطر معتقديم در جاهايي مثل محيط زيست، گردشگري و تربيت بدني و سازمان اتمي، حتما بايد در قالب يك وزارتخانه باشد يا در يك وزارتخانه ادغام شود يا وزارتخانه جديدي به وجود آيد تا دستگاه‌هاي اجرايي وقت رئيس‌‏جمهور را نگيرند. باهنر افزود: اين مسئله خيلي ارتباطي با مسئله اخير معاون رئيس‌‏جمهور ندارد. ولي اينكه مقداري ادغام سازمان جهانگردي و ميراث فرهنگي جلو افتاده، شايد بي‌‏تاثير از آن قضيه نباشد ولي همه قضيه اين نيست. وي در ادامه با انتقاد از تورم موجود در جامعه گفت: بايد به بحث تورم در كنار تمام كارهاي مثبت نگاه شود. بالاخره ارباب و فرمانده مردم هستند و اختيارات مملكت به دست مردم است و ما بايد براي ولي نعمت‌‏هاي‌‏مان حرف قابل قبول و پاسخ قانع‌كننده داشته باشيم در صورتي كه اين قضيه براي خودمان نيز قانع‌كننده نيست كه بخشي از آن خارج از توان ماست. ولي بخشي از آن به سياست‌‏هاي راهبردي و برنامه‌ريزي ما برمي‌‏گردد. دبيركل جامعه اسلامي مهندسين با تاكيد بر اينكه اقتصاد و مملكت نياز به سياست‌‏هاي راهبردي و تئوري‌‏هاي اقتصادي دارد، افزود: ما در اين دو، سه سال اخير رشد اقتصادي خوبي داشتيم. ولي درآمدهاي‌مان نيز مي‌‏توانست رشد خوبي داشته باشد. بالاخره بايد به اين باور برسيم و دولت ما به اين باور برسد كه براي اداره كشور به سياست‌‏هاي راهبردي نياز دارد.
 يکشنبه 7 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 235]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن