واضح آرشیو وب فارسی:مهر: يادداشتي براي فلسطين/تقدير فلسطين گرده خورده در جنايت سنگدلان تاريخ و سكوت ناظران جهاني
خبرگزاري مهر - گروه استانها: تقدير فلسطين به جنگ و جنايت سنگدلان تاريخ و سكوت ناظران جهاني گره خورده است و اسرائيل از پيش از تولدش تا به امروز بر دشتي از خون مردمان فلسطين زيسته است.
به گزارش مهر، دهكده ديرياسين، كفر قاسم، اردوگاه هاي صبرا و شتيلا، شهر الخليل، اردوگاه سازمان ملل در قانا، جنين تنها بخش كوچكي از فلسطين است كه پر پر شدن مردمانش را به چشم خود ديده است و به خاك خود، گرماي وجود آنان را لمس كرده است و هزاران شهيد تا امروز به همراه آوارگان فلسطيني و كودكاني كه غربت تنها دمخور آنها گشته است، برگي ننگين در تاريخ بشريت است.
بايد پرسيد كه چرا «هنگامي كه فلسطين به عنوان يك ملت مسلمان نفي مي شود و قتل عام!» ، چرا «هنگامي كه خانه اي بر سر صاحبانش ويران مي شود»، چرا «هنگامي كه كودكي در آغوش پدر و مادرش جان مي دهد» و چرا «هنگامي كه فرزندي يتيم مي شود» ، صداها در گلوها فرو مي رود، چشمها بسته مي شوند، فريادها خفه مي شوند، چهره ها روي مي گردانند، سازمانها سكوت مي كنند، پرونده حقوق بشر بسته مي شود و روشنفكرها مي گريزند و … اما شايد هنوز كساني چون گارسيا ماركز باشند كه بگويند:« من آريل شارون را براي جايزه نوبل قتل و كشتار نامزد ميكنم.اجازه بدهيد بگويم من از ارتباط نامم با جايزه نوبل شرمنده ام . من شگفتي نامحدود خود را نسبت به قهرماني هاي ملت فلسطين اعلام مي دارم. ملتي كه به رغم انكار ابرقدرت و روشنفكران بزدل يا رسانه هاي گروهي يا حتي برخي از عرب ها نستب به وجود اين ملت همچنان در برابر نابودي، پايداري مي كند.»
بيتالمقدس فقط يك مكان جغرافيايي نيست و همه چيز آن حتي در هويت تاريخياش نيز خلاصه نميشود بلكه نشانهاي است از عالم قدس و رازي است كه با جان و دل مسلمانان و اعماق روح آنان پيوند دارد.
بيت المقدس روزنه اتصال آسمان و زمين است و تاريخش هميشه نشان داده است كه ابديت در آنجا جاري است. آنجايي كه تمام پيامبران الهي در آن نماز گذارده باشند و پيامبر اسلام كه درود خدا بر او باد از آنجا به ملاقات خداوند رفته باشد، بي شك تنها ديار مقدسي است كه خود معيار حق خواهد بود از باطل، و تاريخ گذشته و امروز آن به خوبي نمايانده است كه لشكريان شيطان با تمام قواي پوشالي خود تنها چند صباحي مي توانند به دروغ مدعي تسلط بر آن باشند.
روزمرگي و غفلت ما را از فهم عظمت اين ارض ملكوتي عاجز كرده است. غبار ظلمت چنان بر فكر و قلبمان نشسته است كه براي اثبات حقانيت آن نياز به استدلال داريم اما واقعيت اين است كه قدس سرزمين مقدسي كه كمتر سرزميني به قداست آن در روز زمين وجود دارد.
بيت المقدس و اي قدس عزيز! در ۱۴ مي ۱۹۴۸ نوادگان قابيل و در ظاهر فرزندان سامري، كمر همت بر نابودي تو بستند و آن روز كه روز نكبت نام گرفت شيطان در قالبي ديگر كينه تاريخي خود را نمايان ساخت و تمام تلاششان بر آن شد كه اين روزنه تنفس حيات معنوي انسان را نيز ببندند!
در آن روز كشور موهومي به نام اسرائيل! در سرزمين بيت المقدس اعلام استقلال كرد! در سرزميني كه بشريت تمام وجود خود را مديون آن است. در آن روز بود كه فرزندان اسرائيل گمان كردند قتل عيسي (ع) –به گمان پوچشان - و آزار محمد(ص) به ثمر رسيده است و دولت اسرائيل آن ميراث خيانتكاران تاريخ انسانيت است كه امروز به فرزندان اسرائيل رسيده است و جاي تعجب نيست كه چگونه دو دشمن قسم خورده در جهانِ دو قطبي آن وقت – آمريكا و شوروي - تنها چند ساعت پس از اعلام استقلال اسرائيل آن را به رسميت شناختند و هر دو به تفاهم رسيدند بر سر همكاري با فرزند شيطان!
سازمان ملل متحد كه پس از پايان جنگ جهاني دوم توسط فاتحان آن جنگ ويرانگر ايجاد شد، هدف نخستين خود را برقراري صلح و امنيت در تمام جهان معرفي كرد. اما همين سازمان جهاني در ۲۹ نوامبر ۱۹۴۷ طرح غير قانوني تقسيم فلسطين را به ۵/۵۶ درصد تحت كنترل يهوديان و ۴۳ درصد تحت كنترل اعراب و قدس به عنوان منطقه بين المللي تصويب كرد. حال آنكه تا سال ۱۹۴۸ با تمام تلاشي كه يهوديان صورت دادند از لحاظ جمعيتي چيزي حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار نفر بودند و فلسطيني ها حدود يك ميليون و دويست تا يك ميليون و 300 هزار نفر جمعيت داشتند و از لحاظ جغرافيايي كل اراضي فلسطين كه تحت تسلط يهوديان بود تنها ۵ درصد از جغرافياي فلسطين را تشكيل مي داد.
پس از تولد شوم اسرائيل در ۱۴ مي كشورهاي عربي از خواب برخواستند و خواستند كه به مقابله برخيزند. جنگ اعراب و اسرائيل آغاز شد. ولي فورا آمريكا و اروپا وارد عمل شدند و شوراي امنيت رسماً اعلام آتش بس كرد. طي دو هفته آتش بس موقت كانون هاي صهيونيستي به دليل نفوذي كه در وزارت دفاع آمريكا داشتند، خلبان هاي خبره و ماهر يهودي را شناسايي كردند و آنها را مأمور كردند كه وارد جنگ شوند. از بعضي كشورهاي اروپاي شرقي و غربي سيل مهمات و حتي نفرات را به نفع اسرائيل وارد ميدان كردند و پس از پايان صلح موقت رژيم صهيونيستي بر قدس ، كرانه باختري ، نوار غزه ، صحراي سينا و بلندي هاي جولان تسلط پيدا كرد و اينگونه اسرائيل حتي به سهم خود كه سازمان ملل به آنها بخشيده بود قانع نشد.
اما بايد گفت: اسراييليان بدانند كه نبايد به حاكميت چند روزه خويش بر فلسطين و اين حرم مقدس غره نشوند؛ بيتالمقدس روزهاي سختي را در پيش خواهد داشت و از پس آن به آرامشي طولاني دست خواهد يافت. تقدير تاريخ در جنگي كه ميان مسلمانان با اشغالگران كنوني فلسطين روي خواهد داد معنا خواهد شد.» و آن هنگام كه آخرين منجي بشريت با ورود از درب شرقي مسجد الاقصي نويد آزادي اين مكان الهي را خواهد داد دوباره در عرش طنين انداز مي شود كه : … إنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُبِينًا.
پنجشنبه 4 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 189]