تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827922246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دكتر خبيري: نگاه AFC به فوتبال ايران مثبت نيست ليگ ايران 100 تا 150 ميليون دلار ارزش دارد


واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: دكتر خبيري: نگاه AFC به فوتبال ايران مثبت نيست ليگ ايران 100 تا 150 ميليون دلار ارزش دارد
گروه ورزش- نمايندگان كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) به زودي وارد تهران مي‌شوند تا آخرين ديدار خود را از امكانات فوتبال ايران انجام دهند.


كنفدراسيون فوتبال آسيا كه درصدد نزديك شدن تيم‌هاي ملي و باشگاهي قاره كهن به سطح اول فوتبال جهان است، در اوايل فروردين ماه سال 86 (فوريه سال 2007 ميلادي) با ارسال نامه‌اي به تمام كشورهاي عضو به آنان هشدار داد كه بايد تا سال 2009 ميلادي، باشگاه‌هاي خود را حرفه‌اي كنند. در اين نامه تاكيد شده است كه مسابقه‌هاي فوتبال ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا از سال 2009 ميلادي، دستخوش تغييرات فراواني خواهد شد به‌طوري‌كه تنها باشگاه‌هاي حرفه‌اي حق شركت در اين مسابقه‌ها را خواهند داشت. در همين راستا، كميته‌اي متشكل از بازرسان فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) و كنفدراسيون فوتبال آسيا در مقرر اين كنفدراسيون تشكيل شد تا آنان بر نحوه حرفه‌اي شدن باشگاه‌هاي كشورهاي عضو نظارت كنند.
اعضاي اين كميته در حالي طي چند روز آينده به تهران سفر خواهند كرد كه در روزهاي اخير نگراني‌ها از سقوط فوتبال ايران به دسته دوم آسيا افزايش يافته است. برطرف نشدن حق پخش تلويزيوني مسابقه‌ها، مشكلات ساختاري باشگاه‌ها، آيين‌نامه‌ها و ... باعث شده است تا فوتبال ايران شانس حضور در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا را از دست بدهد.
«مهدي خبيري» عضو كميته «آسيا ويژن» كنفدراسيون فوتبال آسيا روز دوشنبه با ايرنا در اين رابطه گفت و گو يي انجام داده است:
نگاه AFC به فوتبال ايران مثبت نيست
عضو كميته «آسيا ويژن» كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت: دولتي بودن باشگاه‌هاي ايراني باعث شده است تا اين كنفدراسيون نگاه مثبتي به فوتبال كشورمان نداشته باشد، به طور حتم اين موضوع مشكلات فراواني را در آينده براي ما به دنبال خواهد داشت. وي با بيان اينكه كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز تصميم نهايي خود را در مورد فوتبال ايران نگرفته است، افزود: شايد AFC به دليل جايگاه فوتبال ايران در قاره كهن، فرصت ديگري به كشورمان بدهد، اما اين فرصت‌ها موقتي بوده و مسوولان فدراسيون فوتبال بايد فكري اساسي براي بدست آوردن معيارهاي اين كنفدراسيون انجام دهند.
حق پخش تلويزيوني، تنها مشكل فوتبال ايران نيست
دكتر خبيري با بيان اينكه حق پخش تلويزيوني، تنها مشكل كنوني فوتبال ايران نيست، اظهار داشت: حق پخش تلويزيوني يكي از شاخصه‌هاي مهم AFC است، به‌طوري‌كه در حال حاضر 35 تا 70 درصد درآمدهاي باشگاه‌ها از اين طريق تامين مي‌شود، اما فوتبال ايران بسياري از زيرساخت‌ها و معيارهاي اين كنفدراسيون را ندارد.
وي به تحقيق خود در خصوص حداقل‌هاي ليگ برتر فوتبال ايران با كنفدراسيون فوتبال آسيا اشاره كرد و گفت: AFC پس از بروز مشكلات فراواني كه در برگزاري مسابقه‌هاي اين قاره به وجود آمد، تصميم گرفت تا معيارهايي را براي باشگاه‌هاي شركت‌كننده در ليگ قهرمانان آسيا در نظر بگيرد. در همين زمينه، اين كنفدراسيون پس از بررسي‌هاي فراوان، حداقل معيارهاي اتحاديه فوتبال باشگاه‌هاي اروپا (يوفا) براي سال 2003 ميلادي را براي باشگاه‌هاي آسيايي در نظر گرفت. كنفدراسيون فوتبال آسيا دستورالعملي را حاوي 10 شاخص اصلي و 67 زير شاخص براي باشگاه‌هاي اين قاره تدوين و به كشورهاي عضو ارسال كرد تا آنها از سال 2009 ميلادي ملزم به رعايت اين شاخص‌ها باشند.
واقعيت اين است كه فوتبال ايران در حالي بيش از 300 امتياز را به‌دست آورده است كه هنوز بسياري از زيرساخت‌ها (ورزشگاه اختصاصي، زمين تمرين، مسائل حقوقي، آيين‌نامه‌ها و...) را ندارد.
متاسفانه مديران باشگاه‌ها در طول دو سال گذشته هشدارهاي كنفدراسيون فوتبال آسيا براي فراهم كردن شاخص‌هاي فوق را جدي نگرفتند به طوري‌كه سازمان ليگ، سه ماه قبل براي تهيه و ارسال گزارش‌هاي خود به AFC شديدا تحت فشار بود زيرا باشگاه‌ها برنامه خاصي را در اين زمينه انجام نداده بودند.
خطر ديگري در كمين فوتبال ايران است
مسوول كميته «آسيا ويژن» ايران با بيان اينكه خطر ديگري در كمين فوتبال كشورمان است، گفت: براساس معيارهاي AFC بايد از سال آينده ميلادي تراز مالي باشگاه‌ها مثبت و تمامي شاخص‌هاي مالي آنها مشخص باشد. وي با اشاره به اينكه، ديگر باشگاه‌هاي حرفه‌اي نمي‌توانند وابسته به دولت باشند، افزود: در اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال، تمامي درآمدهاي باشگاه‌ها (حق پخش تلويزيوني، جذب اسپانسر، تبليغات، فروش وسايل و امكانات باشگاه‌ها و...) تعيين شده است، اما در فوتبال ايران هيچ‌يك از اين درآمدها به طور شفاف مشخص نيست. دكتر خبيري با تاكيد بر اين نكته كه كمك‌هاي مردمي معيار مشخصي براي تامين منابع مالي باشگاه‌ها نيست، اظهار داشت: كنفدراسيون فوتبال آسيا سال آينده ميلادي از باشگاه پرسپوليس ايران نخواهد پذيرفت كه شخصي مانند هدايتي، بخشي از منابع مالي اين باشگاه را تامين‌كند.
AFC از دست ايران كلافه شده است
عضو كميته «آسيا ويژن» كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت:‌ مشكلات فراوان فوتبال ايران، مسوولان اين كنفدراسيون را كلافه كرده، اما سطح فني بالاي فوتبال كشورمان باعث شده است تا آنان با ما مدارا كنند.
وي خاطرنشان كرد: «فيفا» و AFC نيز در سال‌هاي اخير با ابرازهايي كه در اختيار دارند (حذف تيم استقلال تهران از ليگ قهرمانان آسيا و تعليق فوتبال ايران)‌ هشدارهاي لازم را به ما دادند تا ما هر چه سريع‌تر، خود را به استانداردهاي «فيفا» نزديك كنيم. اميدوارم اين هشدارها مثمرثمر واقع شود تا در آينده شاهد بروز چنين مشكلاتي در فوتبال ايران نباشيم.
بايد از كشورهاي منطقه الگوبرداري كرد
عضو كميته «آسيا ويژن» كنفدراسيون فوتبال آسيا، استفاده از تجارب ساير كشورها را در اين برهه حساس بسيار با اهميت خواند و گفت: بايد از تجربيات كشورهاي موفق بهره برد تا بتوان در مدت زمان كوتاهي به دستاوردهاي خوبي رسيد. وي به نحوه حرفه‌اي شدن فوتبال كشورهاي امارات عربي متحده و عربستان سعودي اشاره كرد و افزود:‌ با اينكه سطح فوتبال اين كشورها پائين تر از ايران است اما مسوولان فدراسيون فوتبال اين كشورها توانسته اند با اجراي يك برنامه 5 ساله، فوتبال خود را حرفه‌اي كنند.
باشگاه‌هاي اماراتي در سال اول اجراي اين برنامه ملزم به تامين 20 درصد از مخارج خود از طريق حق پخش تلويزيوني، اسپانسر، تبليغات و... شدند كه هر سال 20 درصد بر آن افزوده مي‌شد. اين روند با نظارت دقيق مسوولان فدراسيون فوتبال امارات عربي متحده و جديت باشگاه‌ها ادامه يافت به گونه‌اي كه باشگاه‌هاي اين كشور از امسال 100 درصد از مخارج خود را به كمك دولت تامين مي‌كنند.
100 تا 150ميليون دلار ارزش ليگ فوتبال ايران
استاد دانشكده تربيت بدني و علوم ورزش گفت:‌ اگر ليگ برتر فوتبال ايران ضابطه‌مند و براساس مديريت حرفه‌اي اداره شود، 100 تا 150 ميليون دلار ارزش خواهد داشت.
وي به مشكلات عديده حمايت‌كنندگان مالي (اسپانسرها) با باشگاهها اشاره كرد و افزود:‌ نبود قراردادهاي حرفه‌اي موجب بروز بسياري مشكلات براي اسپانسرها شده است به طوري‌كه هيچ‌يك از آنها از نحوه همكاري خود با باشگاه‌ها راضي نيستند. دكتر خبيري تصريح كرد: در حال حاضر قرارداد اسپانسرها با باشگاه‌هاي ايراني بيش از پنج صفحه نيست، اما در قراردادهاي AFC تمامي نكات درج و حداقل 80 صفحه است. وي با بيان اينكه در صورت برگزاري منسجم ليگ برتر، اسپانسرهاي زيادي خواهان سرمايه‌گذاري در اين رقابت‌ها هستند، گفت‌: در سال 83، يك سرمايه‌گذار خارجي حاضر به سرمايه‌گذاري 20 ميليون دلاري در ليگ برتر شد، اما نبود ضوابط حرفه‌اي مانع از امضاي اين قرارداد شد. عضو كميته «آسيا ويژن» كنفدراسيون فوتبال آسيا به طرح جالب باشگاه «ماشين را» كشور نپال براي جذب اسپانسر اشاره كرد و اظهار داشت:‌ اين باشگاه در سال 2006 به ليگ دسته اول اين كشور صعود كرد و توانست در يك بازاريابي خوب، بخشي از هزينه‌هاي خود را از طريق يك شركت آمريكايي‌ تامين كند. اين باشگاه همچنين با امضاي قراردادي، لوازم ورزشي دسته دوم باشگاه استون ويلا انگليس را خريداري كرد و با تبليغات كافي توانست هزينه‌هاي خود را بدست آورد. باشگاه «ماشين را» تنها يك سال بعد از فعاليت خود در ليگ دسته اول باشگاه‌هاي نپال موفق به انعقاد قراردادي با شركت آديداس شد تا گام مهمي را براي تامين منابع مالي خود بردارد.
 چهارشنبه 3 مهر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[مشاهده در: www.donya-e-eqtesad.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن