واضح آرشیو وب فارسی:خراسان: اعتبار ۱۲۱ ميليارد ريالي ۱۳ پروژه دانشگاه بيرجند تامين شد
پناهنده: 121 ميليارد و 140 ميليون ريال براي 13 طرح دانشگاه بيرجند در سال جاري تامين اعتبار شده است كه اين رقم 50 درصد بودجه لازم براي پروژه هاي مذكور است.
رئيس دانشگاه بيرجند با اعلام اين خبر گفت: از جمله پروژه هاي مذكور كتابخانه مركزي با 8 ميليارد ريال اعتبار، سالن غذاخوري با 12 ميليارد ريال و آزمايشگاه تحقيقاتي با 15 ميليارد ريال اعتبار مي باشد.
دكتر ميري در جمع خبرنگاران بهره برداري از فاز اول آموزشكده فني قاين با 16 ميليارد و 700 ميليون ريال اعتبار، آموزشكده كشاورزي سربيشه با 7 ميليارد ريال اعتبار را از ديگر پروژه هاي در حال انجام اين مركز آموزش عالي در سال جاري عنوان كرد و افزود: براي آموزشكده كشاورزي سرايان 12 ميليارد ريال در نظر گرفته شده كه تاكنون 4 ميليارد و 200 ميليون ريال آن تامين اعتبار شده است.
وي با اشاره به 2 هزار و 500 دانشجوي جديدالورود اين مركز آموزش عالي گفت: در سال تحصيلي جاري رشد رشته هاي تحصيلي در مقطع كارشناسي 10 درصد، كارشناسي ارشد 230 درصد و دكترا 90 درصد بوده است و در حال حاضر بيش از 120 كد رشته از كارداني تا دكترا در دانشگاه بيرجند فعال مي باشد.
به گفته وي در سال تحصيلي جاري براي اولين بار در 16 رشته كارشناسي ارشد و 5 رشته كارشناسي براي اولين بار دانشجو پذيرفته شده است و تعداد دانشجويان مقطع دكترا از 3 نفر، در سال جاري به 20 نفر افزايش يافته است.
وي اضافه كرد: در زمينه ارتقاي رشته هاي تحصيلي نيز تمام رشته هاي مقطع كارداني به استثناي رشته باستان شناسي به مقطع كارشناسي ارتقا يافته است و با تاسيس رشته هاي مقطع كارشناسي رشته هاي مقطع كارداني تعطيل و در صورت اطمينان از فارغ التحصيل شدن تمام دانشجويان كارداني، كارداني به كارشناسي حذف و يا به آموزشكده هاي اقماري انتقال مي يابد.
وي از پذيرش حداقل 38 دانشجوي استعداد درخشان در 38 كد رشته بدون كنكور به مقطع بالاتر (كارشناسي و كارشناسي ارشد) خبر داد و گفت: اين افراد 10 درصد ورودي هاي رشته تحصيلي خود هستند كه معدل آن ها بالاي 17 مي باشد.
به گفته وي 57 درصد دانشجويان جديدالورود دانشگاه بيرجند دختر هستند و با سايت گزينش بومي در سال جاري حدود 65 درصد دانشجويان روزانه و 85 درصد دانشجويان دوره شبانه بومي استان هاي خراسان هستند و بر اساس آمار از كل دانشجويان ورودي 200 نفر از شهرستان بيرجند مي باشند.
وي در خصوص وضعيت خوابگاه هاي دانشگاه خاطرنشان كرد: در حال حاضر 8 خوابگاه بزرگ ملكي با ظرفيت هر كدام 300 نفر و 3 هزار و 500 متر مربع زيربنا، 2 خوابگاه كوچك ملكي با ظرفيت هر كدام 100 نفر و با زيربناي 600 متر مربع و 2 خوابگاه استجاري و حداقل 6 خوابگاه خودگردان فعال هستند.
وي متذكر شد: به تمام دانشجويان دختر متقاضي، خوابگاه داده شده و براي دانشجويان پسر نيز با توجه به ظرفيت خوابگاهي شرايطي از جمله شرط معدل، استفاده صحيح از امكانات و ... در نظر گرفته شده است ولي در زمينه خوابگاه هاي خودگردان هيچ گونه محدوديتي براي دانشجويان پسر و دختر وجود ندارد.
سه شنبه 2 مهر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خراسان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 218]