تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827754852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اصول و قوانین پرورش تمساح


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: 464_633813468538446250_l.jpg]



طی سال های اخیر، مطالب متعددی در خصوص پرورش تمساح ارایه شده است كه به نظر می رسد در اكثر موارد به جنبه های قانونی و مقررات ویژه این فعالیت كه رعایت آن ها لازم و ضروری است توجه نشده است.
هر چند كه پرورش تمساح در كشورهایی نظیر تایلند، یا برخی از كشورهای آمریكایی- آفریقایی فعالیت سودآور و اقتصادی است؛ اما این مهم به شدت تابعی از ویژگی های اقلیمی و شرایط آب و هوایی، فرهنگی- اجتماعی، امكانات پایه ای و فنون مرتبط با آن و صد البته شرایط بازار است.
نبود هر كدام از این عوامل و یا برخی از آن ها به راحتی می تواند مزارع پرورش تمساح را كه نیازمند سرمایه های گزافی برای احداث هستند، به كام نابودی و ورشكستگی بكشاند. هر كدام از این عوامل در جای خود حایز اهمیت و قابل بحث و بررسی می باشد ولی به نظر می رسد كه در گام نخست قوانین ناظر بر این فعالیت و نحوه انجام و اجرای آن باید مورد توجه و نقد قرار گیرد. قوانین و مقررات حاكم بر این فعالیت را با توجه به اطلاعات موجود در دسترس می توان به دو بخش ملی و بین المللی تقسیم بندی نمود.
در سطح ملی، قوانین موجود منتشر شده دال بر این هستند كه متولی اصلی و برای ایجاد و یا راه اندازی مزرعه پرورش تمساح به عنوان یك حیوان وحشی سازمان حفاظت از محیط زیست می باشد. بر اساس قانون حفاظت و به سازی محیط مبادرت به هر گونه تكثیر و پرورش و نگهداری و خرید و فروش جانوران وحشی و اجزای آن مستلزم تحصیل پروانه یا اجازه از سازمان حفاظت از محیط زیست می باشد. علاوه بر آن براساس ماده هفت قانون شكار و صید، خرید و فروش، تكثیر و پرورش و ورود و صدور حیوانات وحشی و اجزاء آن ها كه غیربومی ایران بوده و از خارج از كشور وارد می شود با كسب اجازه یا پروانه از سازمان مجاز است. بر این اساس اقدام به صدور و ورود حیوانات وحشی موضوع ماده هفت (موارد اخیر ذكر شده) مشمول مجازات نقدی و حبس می باشد.
همچنین براساس آیین نامه اجرای قانون شكار و صید، عرضه و نگهداری و حمل و صدور كلیه جانوران وحشی زنده و كشته و اجزاء آن ها بدون تحصیل پروانه از سازمان حفاظت از محیط زیست ممنوع است. براساس این موضوع پروانه تكثیر و پرورش جانوران وحشی و آبزیان با توجه به نكاتی نظیر محل تاسیس، رعایت نكات بهداشتی، عدم آلودگی و عدم تهدید گونه های بومی و زیستگاه های آن ها، توسط سازمان حفاظت از محیط زیست صادر می شود. ضمن اینكه در ماد ه ی دیگری از همین آیین نامه سازمان می تواند از صدور پروانه تكثیر و پرورش برای حیوانات وحشی و آبزیانی كه موجب تضعیف نژاد یا ایجاد خطر برای جانوران وحشی كشور می شوند خودداری نماید.
در سطح بین المللی نیز هر گونه فعالیت و اقدام در جهت تكثیر و پرورش یا ورود و صدور جانوارن وحشی تحت كنترل و با رعایت مقررات كنوانسیون منع تجارت جهانی گونه های در معرض خطر انقراض گیاهی و جانوری (سایتیس) حیات وحش انجام می پذیرد. این كنوانسیون گونه ها را بر حسب میزان تهدید و نیازهای حفاظتی آن ها جهت كنترل تجارت در سه زمینه طبقه بندی نموده كه تمامی گونه های فهرست شده و در این ضمایم برای ورود و خروج، چه به صورت زنده و یا كشته و یا اجزای آن ها مستلزم دریافت مجوز یا پروانه مربوطه از دبیرخانه های كنوانسیون مذكور در كشورهای مبدا و مقصد هستند. دراین راستا سازمان حفاظت از محیط زیست می تواند گونه هایی را كه برخلاف مقررات كنوانسیون مذكور و بدون مجوز به كشور وارد شده ضبط و در صورت لزوم با هزینه ی واردكننده به كشور مبدا عودت دهد.
با توجه به اینكه تمامی گونه های تمساح نیز در ضمایم این كنوانسیون منظور شده اند، هر گونه اقدام برای ورود و خروج آن ها چه به صورت زنده و كشته و اجزاء نظیر پوست، بدون كسب و دریافت مجوزهای لازم از كشورهای وارد و صادركننده خلاف مقررات بین المللی كنوانسیون بوده و به عنوان قاچاق تلقی می گردد.
لازم به ذكر است كه دبیرخانه این كنوانسیون در ایران در سازمان حفاظت از محیط زیست و در بخش معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی مستقر است.

منبع:میهن پت






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 377]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن