تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846600069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

هيچ شناوري جرأت عبور از خليج فارس هنگام جنگ را ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: هيچ شناوري جرأت عبور از خليج فارس هنگام جنگ را ندارد
پس از صدور اين حكم در شهريورماه سال 64 و تشكيل نيروهاي سه‌گانه سپاه، ما اولين عمليات گسترده دريايي را در 20 بهمن سال 64 يعني فتح فاو انجام داديم.


سرلشكر صفوي تاكيد كرد: هيچ شناوري نمي‌تواند در زمان جنگ از منطقه خليج فارس عبور كند و در تيررس موشك‌هاي ساحل به درياي نيروي دريايي سپاه نباشد كه اين از تبعات تشكيل نيروهاي سه‌گانه است.
26 شهريورماه سالروز صدور فرمان تاريخي حضرت امام خميني (ره) در سال 64 مبني بر تشكيل نيروهاي سه گانه سپاه پاسداران است. نظر به اهميت اين مقطع تاريخي در روند جنگ تحميلي و دستاوردهاي آن و همچنين ضرورت تبيين شرايط صدور فرمان بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي، سردار سرلشكر رحيم صفوي دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا در امور مرتبط با نيروهاي مسلح كه به مدت يك دهه فرماندهي كل سپاه پاسداران را بر عهده داشته و از فرماندهان ارشد اين نيرو در دوران دفاع مقدس نيز به شمار مي‌رود، در گفتگو با خبرگزاري فارس به تشريح اين موضوع پرداخت.

فارس: اين فرمان حضرت امام (ره) در چه شرايطي صادر شد؟
پس از عمليات‌ خيبر (در سال 62) و بدر (در سال 63) و روند پيشرفتي كه ايران در عمليات‌هاي خود داشت و همچنين توسعه عمليات‌هاي كشورمان كه منجر بر فشار به رژيم بعث عراق و حاميان آنها يعني آمريكا، شوروي، برخي كشورهاي عربي و دولتهاي اروپايي شد، لزوم گسترش عمليات‌هاي سپاه براي رسيدن به پيروزي‌ها و اهداف بزرگتر احساس مي شود كه لازمه آن گسترش سازمان رزم سپاه بود.
البته در آن زمان سپاه در بخش زميني داراي لشكرها و تيپ‌هايي بود اما براي ساماندهي و گسترش اين سازمان، پيشنهادي از سوي فرماندهي وقت سپاه خدمت امام (ره) داده شد تا نيروهاي مستقل زميني، دريايي و هوايي سپاه تشكيل شود.
امام (ره) با آن قلب متقي و نوراني كه واقعا نظر به‌ نور الله مي‌كرد و با توجه به حكمت و دور انديشي ژرف خودشان، همواره جلوتر از زمان حال را مي ديد - كه نمونه آن را مي‌توان در نامه به گورباچف مشاهده كرد- براي صدور حكم تشكيل نيروهاي سه‌گانه، مقيد به قانون اساسي بودند و لذا، فقهاي شوراي نگهبان را دعوت كردند و گفتند كه من مي‌خواهم فرمان تشكيل 3 گانه سپاه را صادر كنم و آيا اين فرمان با اصل 150 قانون اساسي و روح قانون منافاتي ندارد؟ همه فقه‌هاي شوراي نگهبان تأئيد كردند كه اين فرمان مطابق با قانون اساسي است و سپس امام (ره) فرمان تشكيل نيروهاي سه‌گانه زميني، هوايي و دريايي سپاه را در 26 شهريورماه سال 64 صادر كردند.

سردار صفوي اولين فرمانده نيروي زميني سپاه
اين حكم، به نيروهاي سه‌گانه سپاه قانوني بودن و مشروعيت داد. براساس اين حكم، من اولين فرمانده نيروي زميني سپاه شدم، سردار حسين علايي اولين فرمانده نيروي دريايي و دكتر موسي رفان اولين فرمانده نيروي هوايي سپاه شدند.

فارس: تبعات و دستاوردهاي صدور حكم امام (ره) چه بود؟
پس از صدور اين حكم در شهريورماه سال 64 و تشكيل نيروهاي سه‌گانه سپاه، ما اولين عمليات گسترده دريايي را در 20 بهمن سال 64 يعني فتح فاو انجام داديم. نيروهاي زميني، هوايي و دريايي سپاه با بيش از 70 هزار نيرو در منطقه‌اي استراتژيك دست به عمليات زد و تصرف فاو علاوه بر آنكه كمر استراتژي نظامي عراق را شكست و موجب غافلگيري استراتژيك شوروي و آمريكا هم شد.
علاوه بر نيروي زميني، نيروي دريايي سپاه هم در بخش عمليات و هم در پشتيباني نيروها خوب عمل كرد و از بندرهايي مثل ماهشهر و امام (ره)، چندين تانك، خودروهاي زرهي و بولدوزر را به منطقه انتقال داد.
نيروي هوايي سپاه نيز در جواب موشك‌باراني كه صدام بر سر شهرهاي ما مي‌كرد، با پرتاب موشك‌هاي اسكاد B با برد 300 و 400 كيلومتر، بغداد و شهرهاي ديگر همچون كركوك را هدف قرار مي‌داد. نيروي هوايي ارتش جمهوري اسلامي ايران و هوانيروز و توپخانه نيروي زميني ارتش پشتيبان قدرتمندي براي پيروزي فاو بودند.

حكم امام (ره) سرشار از بركت براي سپاه بود
بايد تاكيد كنم كه اين حكم تاريخي حضرت امام (ره) علاوه بر اينكه تحرك و قدرتي در ميان رزمندگان سپاه و بسيج ايجاد كرد، يك سازماندهي و تشكيلاتي را هم ايجاد كرد و به عنوان مثال 3 منطقه دريايي سپاه در بندرعباس، بوشهر و ماهشهر تشكيل شد.
ما از كنار اين دستور امام (ره)، ايجاد ساختار و تشكيلات تخصصي را ايجاد كرديم كه تأثير اين تشكيلات، پيشرفت در عمليات‌ها بود. بعد از اين حكم بود كه سپاه عمليات مهمي چون كربلاي 5 را انجام داد كه بر اثر آن دروازه‌هاي شرق بصره شكسته شد.
بر اثر تجهيز نيروي هوايي سپاه، ما به دستاوردهايي چون انواع موشكي، پدافند هوايي و در آن زمان تعداد كمي هواپيما و بالگرد رسيديم و البته اكنون ناوگان هوايي در اختيار داريم.
آثار بركت اين دستور موجب افزايش قدرت سپاه، بالا رفتن اعتماد به نفس سپاه و ارتقاي مديريت شد و ما توانستيم تجهيزاتي مثل تانك، توپخانه و موشك را در اختيار بگيريم.
همچنين توانستيم با همين حكم، ناوچه‌هاي موشك‌انداز بخريم كه اكنون روي نسل‌هاي پيشرفته اين شناورها، موشك‌هاي دريايي با برد 130 كيلومتر نصب است.
از تبعات اين حكم به صنعت ساخت و توليد موشكهاي با برد بالاي 300 كيلومتر در زمان آقاي رفيق دوست كه وزير سپاه بودند، رسيديم كه بايد تاكيد كنم كه رسيدن به برد 2 هزار كيلومتري امروز در عرصه موشكي، همان حكم امام (ره) بود.
هم اكنون نيز هواپيماهاي جنگنده نيروي هوايي سپاه مثل سوخو يا ناوگان بالگردي مثل ام‌آي 17، 214 و كبري، پيشرفت‌هاي سپاه در بُعد دريايي همچون شناوري يا توليد پيشرفته‌ترين موشك‌هاي ساحل به دريا با برد بالاي 300 كيلومتر از ثمرات همان حكم مهم حضرت امام (ره) است. هم اكنون نيز هيچ شناوري نمي‌تواند در زمان جنگ از منطقه خليج فارس عبور كند و در تيررس موشك‌هاي ساحل به درياي نيروي دريايي سپاه نباشد كه اين نيز از تبعات تشكيل نيروهاي سه‌گانه است.
 چهارشنبه 27 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن