واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: نقش انگليس و طالبان در « شبكه جهاني مواد مخدر »
« حامد كرزاي » رئيس جمهور افغانستان انگليس را مسئول اصلي قدرت گرفتن مجدد طالبان و حامي اصلي آنها در سالهاي اخير معرفي كرد و تصريح نمود كه لندن با سران اصلي طالبان و قاچاقچيان بزرگ مواد مخدر در ارتباط است و مسئول تمامي حوادثي است كه از اين سياست ضد انساني انگليس ناشي گرديده است .
حامد كرزاي از درگيري لفظي خود با « گوردون براون » نخست وزير انگليس در مورد همين مسئله خبر داد و خاطر نشان كرد كه براون تهديد كرده است اگراو فرماندار استان هلمند را در منطقه نگهدارد انگليس هم نيروهايش رااز هلمند خارج مي كند! گزارشات موثق حاكيست كه انگليس در استان هلمند به كمك نيروهاي طالبان توانسته است انحصار كشت توليد فرآوري و تجارت مواد مخدر در اين استان را به دست بياورد. اگر چه گفته مي شود « شيرمحمد آخوندزاده » فرماندار سابق هلمند نيز در تجارت و توزيع مواد مخدر نقش داشته است ولي گزارشات رسيده حاكيست كه مقامات انگليس خواستار آزادي عمل بيشتري براي طالبان بوده اند و با شگردهاي مختلف وي را نيز آلوده كرده و سپس با حذف وي از قدرت ابتكار عمل را بطور كامل در اختيار انگليس و طالبان قرار دهد و طالبان را به قدرت بلامنازع استان هلمند تبديل نمايد.
كرزاي در اين زمينه اظهارات صريحي دارد و مي گويد : انگليس با تصميمات و اقدامات خود استان هلمند را به طور كامل و دربست به تاجران مواد مخدر طالبان و تروريستها سپرده و اكنون در سرتاسر هلمند در تمام زيرزمين ها صدها تن هروئين انبار شده و يا در حال توليد است !
اين براي نخستين بار نيست كه نقش انگليس در فرايند كشت توليد و توزيع مواد مخدر در افغانستان فاش مي گردد. از همان ابتداي حضور نيروهاي چند مليتي « ائتلاف » انگليس با انتخاب استان هلمند بعنوان پايگاه انحصاري خود سعي در مهره چيني در سطح مقامات سياسي اين استان پرداخت ولي پس از افشاي نقش لندن در شبكه جهاني توليد و توزيع مواد مخدر سعي كرد نيروهاي محلي را بركنار كرده و طيف جديدي از عناصر دست نشانده را براي اجراي مراحل بعدي به كار گمارد تا از ابعاد وسيع اقدامات لندن بي اطلاع باشند و انگليس بتواند به همكاري هاي گسترده با طالبان و ساير تروريستها در سطح بالاتري ادامه دهد.
واقعيت اينست كه انگليس در پرتو اين همكاريها توانسته انحصار توليد و توزيع مواد مخدر در سطح جهان را به خود اختصاص دهد و افغانستان را به مركز ثقل كشت و توليد مواد مخدر جهان تبديل كند همچنين ميزان توليد آنرا 70 هزار تن در سال افزايش دهد . اين ميزان تقريبا 6 برابر ميزان توليد آن قبل از حمله نيروهاي ائتلاف به افغانستان و 20 برابر ميزان توليد آن قبل ازحاكميت طالبان در سراسر افغانستان است . اين بدان معني است كه دوران نخستين مرحله از حاكميت طالبان توليد مواد مخدر 3 برابر و در مقطع كنوني در پرتو اشغال افغانستان و زير نظر مستقيم انگليس 6 برابر شده است .
با در نظر گرفتن نقش انگليس و آمريكا در تشكيل گروهك طالبان در واقع لندن مسئول اصلي افزايش توليد مواد مخدر افغانستان به ميزان 20 برابر بوده و هست . اين موضوع حتي در گزارشات رسمي گروههاي تحقيق و نظارت سازمان ملل نيز عينا منعكس شده ولي بر اثر نقش آفريني انگليس و آمريكا در نهادهاي بين المللي نقش انگليس در گزارشات مربوطه بصورت كمرنگ تر از آنچه واقعيت دارد مورد تصريح قرار گرفته ولي همچنين تصريح شده است كه افزايش توليد مواد مخدر صرفا در قلمرو حاكميت اشغالگران انگليس صورت گرفته است .
انگليس با متهم ساختن قاچاقچيان محلي و حتي برخورد پر سر و صدا با آنها چنين وانمود كرده است كه گويا مخالف توليد و قاچاق مواد مخدر است و حتي پرچمدار مبارزه عليه مواد مخدر است ! حال آنكه سياست لندن مقابله با « قاچاقچيان خرده پا » و حذف آنها به نفع قاچاقچيان بزرگ است و مي تواند قلمرو فعاليت شبكه جهاني قاچاق مواد مخدر در سطح منطقه و جهان را مستقيما مديريت كند.
داستان بركناري فرماندار سابق هلمند توسط انگليس هم دقيقا با همين انگيزه و هدف صورت گرفته است كه وي را بعنوان يك قاچاقچي بخاطر داشتن 9 تن ترياك و هروئين بركنار كند تا صحنه براي قاچاق صدها تن مواد مخدر توسط شبكه هاي وابسته به انگليس هموار شود . انگليس حتي بخشي از نظاميان آمريكايي مستقر درافغانستان را هم در شبكه انتقال و توزيع مواد مخدر درگير ساخته و از پوشش پردازهاي نظامي نيروهاي ائتلاف در افغانستان براي جابجائي مواد مخدر در مقياس وسيع بهره برداري مي كند. ابعاد اين فعاليتهاي غيرقانوني انگليس به حدي است كه بسياري از تلفات نيروهاي انگليسي به درگيري و رقابت شبكه هاي توزيع مواد مخدر مربوط مي شود ولي بخاطر پوشش عمليات اين شبكه ها بعنوان تلفات نيروهاي ائتلاف براي حفظ ثبات و امنيت افغانستان ! معرفي شده است .
در سال جاري تاكنون 31 نفر از نيروهاي انگليس در استان هلمند كشته شده اند ولي مسئله اينست كه در واقع آنها توسط قاچاقچيان رقيب و شبكه هاي موازي توليد و توزيع مواد مخدر « پاكسازي » شده اند و مرگ آنها ربطي به امنيت و ثبات افغانستان نداشته است .
شواهد و قرائن موجود نشان مي دهد كه حتي صحنه هاي ترور حامد كرزاي در مراسم رسمي ماه هاي اخير هم براي « زهر چشم گرفتن » انگليس از حامد كرزاي بمنظور تحكيم مواضع لندن در قالب نيروهاي ائتلاف صورت گرفته و بعدا به كرزاي پيام داده اند كه حدود خودش را رعايت كند وگر نه به همين سادگي حذف خواهد شد!
هرگز نبايد تصور كرد كه مقامات افغانستان هم شجاعانه عليه غولهاي توليد و توزيع مواد مخدر وارد عمل شده اند ولي مسئله اينست كه عملكرد انگليس و آمريكا و برخي نيروهاي ائتلاف به حدي وقيع و گستاخانه است كه حتي همدستان انتصابي اشغالگران هم ادامه اينهمه شرارت انگليسي ها را به مصلحت نمي دانند و براي پايان دادن به اين بازهاي رسوا دست به هر كاري مي زنند ولي در لحظات حساس اشغالگران براي حذف آنها وسوسه مي شوند.
نقش انگليس در شكل گيري طالبان و توسعه شبكه جهاني توليد و توزيع مواد مخدر محرز است حتي اگر حامد كرزاي هم آن را فاش نكرده بود نيز همه مي دانستند كه اجبار مجدد طالبان يك طرح انگليسي است .
چهارشنبه 27 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]