تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827590590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فیس‌بوک با زندگی شما چـه می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: اگر آمارهای طلاق و اختلافات خانوادگی در کشورهای اروپایی را نگاه کنید، جلوی درصد بزرگی از آنها نوشته شده: «متهم؛ فیس‌بوک» شبکه اجتماعی که نوع مراودات را تغییر داده و پا را از لرزان کردن پایه‌های زندگی مشترک فراتر گذاشته، به فروپاشی خانواده رسیده است.

سه سال پیش که فیس‌بوک درکار نبود، آیا خانواده‌ها، به خوشی و صمیمیت درکنار هم زندگی می‌کردند؟ آیا شام خوشمزه‌تری در سفره‌ها نبود؟ اصلا زوج‌هایی که اکنون در خانه، شخص سومی به نام فیس‌بوک دارند، سه چهار سال پیش زیر یک سقف زندگی می‌کردند؟

اگر آمارهای طلاق و اختلافات خانوادگی در کشورهای اروپایی را نگاه کنید، جلوی درصد بزرگی از آنها نوشته شده: «متهم؛ فیس‌بوک» شبکه اجتماعی که نوع مراودات را تغییر داده و پا را از لرزان کردن پایه‌های زندگی مشترک فراتر گذاشته، به فروپاشی خانواده رسیده است. این جمله یک توهم نیست، واقعا در انگلیس اعلام شده یک‌پنجم طلاق‌ها به فیس‌بوک ربط دارد که یک پای آن هم زنان هستند. یک وکیل امریکایی می‌گوید: «بیش از 90 درصد موارد طلاق این روزها، مربوط به فیس‌بوک و بقیه شبکه‌های اجتماعی است. اما چرا فیس‌بوک تا این حد روابط زن و شوهری را تغییر داده است؟


فضولی در شبکه اجتماعی


جذابیت‌های فیس‌بوک، برای رده‌های سنی مختلف فرق دارد. اما عمده دلیل جذابیت آن، فضولی در کار مردم است! تعارف که نداریم، عامه مردم و مخصوصا زنان دوست دارند بدانند فلان آدم، حالا مشهور یا دوست و آشنا، چه کار می‌کند و چه اتفاقی تازه‌ای برایش افتاده است.

تحقیقی در آمریکا نشان داده که نیم میلیارد نفری که در فیس‌بوک زندگی دومی دارند، با انتشار شایعات و قصه‌هایشان درباره دیگران هم از نظر احساسی برانگیخته می‌شوند و هم علاقه‌شان به کسب اطلاع از زندگی دیگران را ارضا می‌کنند.


یک مکالمه آشنا


اما همین بیشتر ماندن در فیس‌بوک، می‌تواند به نقطه آخر یک زندگی مشترک برسد: طلاق! چند خط آخر را باید تصور کنید؛

ساعت 12 شب غیر تعطیل:
مرد: نمی خوابی؟
زن: الان، نیم ساعت دیگه.

ساعت یک و نیم شب:
مرد، با صدای خواب آلوده: هنوز بیداری؟
زن: آره.
مرد: چی کار می‌کنی؟
زن: هیچی، فیس‌بوکم!

در همین گفت‌وگو، جای زن و مرد را عوض کنید و برای چند شب پیاپی، آن را تکرار کنید. آخر سر، چیزی از اعتماد و توجه به همسر باقی می‌ماند؟ قاعدتا نه.

گفته شده فیس‌بوک برای برخی از کاربران، مهم‌ترین سایت برای بازی و حضور در شبکه اجتماعی به حساب می‌آید و به این خاطر رد پای فیس‌بوک را در یکی از هر 5 طلاق می‌توان دید. برخی از پزشکان به این شیوه زندگی «تنهایی درعین کنارهم بودن» لقب داده‌اند. جالب این‌که بازی‌های آنلاین، عامل 15 درصد جدایی زوج‌های جوان است. تا حدی که یکی از طرفین در این گونه طلاق‌ها عنوان می‌کند که از لحاظ اهمیت در زندگی، برای نفر مقابل پس از بازی کامپیوتری در رتبه دوم قرار می‌گرفته.


یافتن دوستان گذشته


یکی از بزرگترین مزیت‌های فیس‌بوک و هر شبکه اجتماعی دیگری، پیدا کردن دوستان سابق است؛ دوستان مدرسه، دانشگاه، همسایه و ... حالا تصور کنید در این میان زن یا مردی، در فیس‌بوک، فردی که قرار بوده با او ازدواج کند، اما به نتیجه نرسیده را بیابد. همه‌چیز از اول شروع می‌شود. خاطرات گذشته و نوستالژی‌های شیرین و تلخ می‌تواند پایه‌های زندگی را سست کند. تحقیقی در اروپا نشان می‌دهد که برخی از طلاق‌ها به دلیل پیدا کردن یک عشق نافرجام بوده است. بسیار دیده شده زنان و مردانی که با پیدا کردن فردی مورد علاقه در دوران مدرسه و دانشگاه، زندگی مشترک فعلی را رها کرده‌اند و به سوی یک سراب واهی رفته‌اند. باور کنید این ادعای رسانه‌های آن طرفی است، نه ما. البته باید گفت کوچک‌ترین خلایی در زندگی می‌تواند این گزینه را جدی‌تر کند.


در فیس‌بوک زیادی هوای شوهرتان را دارید


مدتی پیش، یکی از رسانه‌های داخلی تیتر جالبی داشت: «مواظب باشید، شاید دوست جدید شما در فیس‌بوک، همسرتان با اسم مستعار باشد!»

جمله قابل‌تاملی است؛ فضولی کردن در کار همسر و سر درآوردن از زندگی او، فعالیت‌ها و روابط مختلفی که دارد، از خصوصیات زنانه است. در همه‌جای دنیا هم وجود دارد. حالا از این بگذریم در کشوری مانند عربستان، زنان کلا برای کنترل شوهران‌شان از ابزار جاسوسی مثل عینک آفتابی با قابلیت 24 ساعت فیلمبرداری و ضبط صدا، کارت حافظه با قابلیت ذخیره تمامی ایمیل‌ها و پیام‌های صوتی هم استفاده می‌کنند و حتی با اسم مستعار، با همسران‌شان دوست شده و البته زندگی جدیدی می‌سازند.

اما تحقیقات می‌گوید کافی است یک عکس قدیمی و یا نامربوط مردی در فیس‌بوک منتشر شود. آن روز زندگی سیاه شده است. هیچ توضیحی هم در این مواقع پذیرفته نیست. همین می‌شود که بعد می‌گویند فیس‌بوک، مقصر حداقل یک‌پنجم طلاق‌هاست.


فیس‌بوک، خانه شیشه‌ای


اما فیس‌بوک، تنها آسیب برای زوج‌های جوان نیست. یکی از بیشترین آسیب‌ها، به دختران جوان می‌رسد. اکثر رسانه‌ها در موارد بسیاری درباره تاثیرات مضر فیس‌بوک بر زندگی اجتماعی کودکان و نوجوانان هشدار داده‌اند. دلیل مهم هم در دسترس بودن اطلاعات شخصی است.

جوانان مخصوصا، اطلاعات شخصی و عکس‌هایشان را در فیس‌بوک، راحت‌تر از نوشتن در فرم استخدام یک شرکت خصوصی، منتشر می‌کنند، غافل از این‌که انتشار همین اطلاعات در دنیای شیشه‌ای فیس‌بوک و شبکه‌های اجتماعی، می‌تواند ابزاری برای آسیب رساندن به آنها باشد.

جالب اینجاست که این انتشار اطلاعات، فقط برای جوانان و نوجوانان نیست. محققان دانشگاه گولف کانادا معتقدند بزرگسالان بی‌مبالات هم با قراردادن اطلاعات خصوصی‌شان در فیس‌بوک سعی می‌کنند از هر ابزاری برای مشهور شدن استفاده کنند.

بر اساس این تحقیق افرادی که کمتر از 19سال سن دارند، به طور متوسط روزانه 55 دقیقه در فیس‌بوک هستند و افراد بین19 تا 71 سال حداقل روزی 38 دقیقه در این سایت تفحص می‌کنند. اما افراد بالای 19 سال با وجود زمان کمتر به همان‌اندازه به میزان شهرت‌شان در فیس‌بوک اهمیت می‌دهند و این سبب می‌شود میزان توجه‌شان به حفظ اطلاعات شخصی به همان‌اندازه پایین بیاید.
این عده به مراتب آگاهی کمتری نسبت به عواقب فاش شدن اطلاعاتشان دارند و همین مسئله آنها را در معرض خطر بیشتری نسبت به نوجوانان زیر 19 سال قرار می‌دهد. یکی از مهم‌ترین مشکلات می‌تواند قراردادن اطلاعات مربوط به مسافرت‌ها باشد که عملا به سارقان احتمالی اعلام می‌کند شرایط منزل برای حضور آنها مهیا شده و می‌توانند برای سرقت اموال با‌ارزش دست به‌کار شوند!


Bartarinha.ir





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 171]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن