تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 27 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اجراى حدود و احكام خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با ضايع كردن آن بدبخت نمى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830419161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فیس‏بوك


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: سلامت نیوز : «سینتیا نیوتن» دختری 12ساله دارد. یك روز دختر او برای انجام تكالیف مدرسه از «سینتیا» كمك خواست ولی این مادر نمی‌توانست به فرزند كمك كند زیرا به شدت مشغول «فیس‏بوك» بود. دختر به اتاق خود رفت و ای‌میلی برای مادرش فرستاد و از او كمك خواست ولی «سینتیا» آن را هم ندید زیرا باز هم سخت مشغول «فیس‏بوك» بود. «سینتیا» می‌گوید: «من معتاد فیس‏بوكم. من در فیس‏بوك غرق می‌شوم. این موضوع اسباب سرافكندگی من شده است.»

وی تقریبا 20ساعت در هفته را در این سایت اجتماعی می‏گذراند و 40ساعت در هفته هم كار می‌كند. قبلا چند بار سعی كرده كه استفاده از فیس‏بوك را كم كند ولی موفق نشده است. دكتر «پائولا پایل» روان‌شناس خانواده می‌گوید: تعداد افراد مانند «سینتیا» رو به افزایش است. این افراد در واقع دچار نوعی اختلال در روابط اجتماعی خود شده‏اند. استفاده از فیس‏بوك به نوعی «وسواس» تبدیل شده كه فرد را از دنیای واقعی (كه ممكن است ناخوشایند باشد) جدا می‌كند و به دنیای زیبای مجازی می‏برد.

او در آنجا دنیایی غیرواقعی برای خود ساخته است. دنیایی كه از سختی، بی‏پولی، بدهی، جر و بحث با دیگران، ونگ‏ونگ بچه و... خبری نیست. در واقع فرد با غرق كردن خود در فیس‏بوك، مانند كبك سر خود را زیر برف می‌كند و از دنیای كاذبی كه برای خود می‏سازد لذت می‏برد، دنیایی كه در واقعیت دستیابی به آن برایش ممكن نیست.

علاوه بر این، با این كار مدتی هم از فكر كردن به مشكلات لاینحل زندگی یا وظایف دشواری كه بر عهده دارد، فارغ می‌شود اما باید دانست مشكل از خود فیس‏بوك نیست زیرا بسیاری از كاربران به شكل صحیح از این شبكه اجتماعی استفاده می‌كنند. «سینتیا» می‌گوید: «من صبح بعد از بیدار شدن، اول به فیس‏بوك سر می‌زنم و موقع برگشتن به خانه و همچنین قبل از خواب دوباره به آن سر می‏زنم. یك روز یكی از دوستان زمان كودكستان خود را در فیس‏بوك پیدا كردم.

او برایم تعریف كرد كه چقدر در آن زمان به من علاقه داشته و از اینكه در كلاس اول از من جدا شد، چقدر ناراحت بود. وقتی كه فهمیدم تا این حد برای او باارزش و مهم بوده‏ام، بسیار خوشحال و هیجان‏زده شدم.»دكتر «جوآنا لیپاری» یكی از روان‌پزشكان بالینی دانشگاه كالیفرنیا می‌گوید: «مشكل اینجاست كه این دنیا واقعی نیست. فیس‏بوك دنیایی زیبا، شاد، جالب و خیال‏انگیز است. افراد اغلب، شیرینی‏های زندگی خویش را در آن مطرح می‌كنند و این انسان‌های شیرین و دوست‏داشتنی می‌خواهند كه با شما دوست باشند. خیلی وسوسه‏انگیز است.»«سینتیا» می‌گوید همه این مسایل را می‌داند و از اینكه این همه وقت خود را صرف فیس‏بوك می‌كند و در نتیجه از بسیاری از امور مهم زندگی خود باز می‌ماند، بسیار ناراحت است. وی بسیاری از دوستان صمیمی و ارزشمند خود را در دنیای واقعی از دست داده است.

او می‌گوید كه راجع به ترك ناگهانی این عادت هم فكركرد ولی این فكر برایش بسیار ناگوار بود. ثابت شده است كه فیس‏بوك به‏رغم ایجاد ارتباط بین فرد و دوستان متعدد، احساس تنهایی را افزایش می‌دهد! فرد به جای ارتباط واقعی و رودررو با دوستان خود، وقت خودش را با فیس‏بوك می‏گذراند و در واقع كیفیت دوستان را فدای كمیت آنان می‌كند. از فیس‏بوك به عنوان جانشینی برای دوستان واقعی خود استفاده نكنید، بلكه آن را به عنوان ابزاری جهت تحكیم دوستی‏های قبلی خود به كار‌گیرید. دكتر «لیپاری» می‌گوید، چند علامت برای اعتیاد به فیس‏بوك مطرح است:
1- كاهش و تغییر ساعت خواب به خاطر فیس‏بوك: اگر شما از وقت خواب‌تان می‏زنید و شب‌ها تا دیروقت پای فیس‏بوك می‏نشینید و فردا خسته و خواب‏آلوده هستید، ممكن است فیس‏بوك برایتان به یك وسواس تبدیل شده باشد. در حالت طبیعی نباید به خاطر فیس‏بوك از خودتان و زندگی‏تان غافل شوید.

2- گذراندن بیش از یك ساعت در روز پای فیس‏بوك: تعیین اینكه زمان طبیعی استفاده از شبكه‌های اجتماعی چقدر است، كار آسانی نیست. دكتر «لیپاری» می‌گوید: «من نمی‌توانم تصور كنم كه كسی بیش از یك ساعت در روز به فیس‏بوك نیاز داشته باشد.»

3- حساس شدن نسبت به دوستی‏های گذشته: ارتباط دوباره با دوستان قدیمی یكی از بزرگ‌ترین جاذبه‌های فیس‏بوك است و اصولا دوستی با دوستان سابق در فیس‏بوك غلط نیست ولی این موضوع، به گفته دكتر «پایل» ممكن است به راحتی از كنترل خارج شود. او می‌گوید: «یكی از مراجعان من در فیس‏بوك با دوست سابق خود برخورد كرد. آنها ساعت‌ها به درد دل كردن با یكدیگر در فیس‏بوك مشغول شدند. او درباره نارضایتی از زندگی زناشویی خود با دوست سابقش حرف زد. یكی از اقوام او این نوشته‌ها را دید و موضوع را به والدین دختر اطلاع داد. والدین او با شوهرش تماس گرفتند. آنها اكنون در آستانه طلاق هستند.»

4- غفلت از كار به خاطر فیس‏بوك: اگر به قصد اینكه به سراغ فیس‏بوك بروید سعی می‌كنید كار خود را زودتر تمام كنید احتمالا مشكل دارید.

5- نگرانی و هراس از اینكه روزی نتوانید از فیس‏بوك استفاده كنید: دكتر «پایل» می‌گوید: اگر یك روز بدون فیس‏بوك گذراندید و این موضوع باعث استرس شما شد، بهتر است به فكر تغییر وضعیت باشید.

منبع:سلامت محور





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن