تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خداشناس ترين مردم پر درخواست ترين آنها از خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816142068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بیماران دیابتی تحت درمان با انسولین روزه نگیرند


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: آن دسته از بیماران دیابتی که تحت درمان با انسولین هستند و به دفعات باید در طول روز غذا میل کنند نمی توانند روزه بگیرند .

دکتر مجتبی ملک در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا با اشاره به دسته بندی بیماران دیابتی افزود: تیپ یک بیماران دیابتی که از بدو تشخیص بیماری خود بیش از یکبار در طول روز انسولین تزریق می کنند توصیه می شود از گرفتن روزه امتناع کنند.

وی با بیان اینکه بیماران دیابتی با مشورت و تحت نظر پزشک معالج خود اقدام به ادای فریضه دینی نمایند خاطر نشان کرد: گروه دوم بیمارانی دیابتی ،افرادی هستند که پزشک برای درمان بیماری آنان تزریق انسولین به همراه قرص و دارو و رژیم غذایی مناسب تجویز کرده است که

این بیماران به شرط آنکه دچار نوسانات قند خون نشوند می توانند اقدام به روزه گرفتن نمایند.

ملک یاد آور شد : این بیماران درصورت تمایل زیاد به روزه داری، با توجه به شرایط جسمانی و سلامت خود مانند نداشتن نوسانات شدید قند خون و نیز عوارض پیشرفته دیابت (عوارض چشمی، کلیوی، عصبی و قلبی- عروقی) با دستور پزشک معالج می توانند روزه بگیرند.

وی گفت : روزه گرفتن برای افرادی که تحت درمان با داروهای خوراکی (قرص) هستند و توانسته اند قند خون خود را به طور دائمی در حد طبیعی حفظ و کنترل کنند با حفظ شرایط زیر، از نظر پزشکی روزه داری بلامانع است.

دانشیار دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت : این دسته از افراد می توانند قرص یا داروی خود را با توجه به توصیه های پزشک معالج و مقدار مصرف آن را در زمان افطار و هنگام سحر مصرف نمایند .

ملک ادامه داد: مهمترین اقدامی که هر فرد دیابتی که می خواهد در فریضه روزه همگام سایرین باشد، این است که تجهیزات لازم برای اندازه گیری قند خون، یا حداقل ادرار را در منزل داشته باشد.

وی با بیان اینکه این افراد طی روزه داری مقدار کالری دریافتی روزانه باید به دو سوم مقدار معمول کاهش یابد به طوری که یک سوم کمتر از حد معمول، غذا میل شود افزود: وعده اصلی غذا باید در هنگام افطار صرف شود و این افراد از رژیم پرنمک و غذاهای چرب جدا خوداری کنند و مصرف سبزیجات و سالاد و میوه به همراه مایعات فراوان را در رژیم غذایی خود لحاظ کنند.

وی گفت :بدون پایش مداوم قند خون، نمی توان از ایمن بودن روزه داری اطمینان کافی داشت به طوری که میزان قند خون بیماران دیابتی روزه دار باید قبل از سحر حداکثر ۱۲۰ میلی گرم درصد، ۲ساعت بعد از سحر حداکثر ۱۶۰ میلی گرم درصد، بین ساعت یک تا ۳ بعدازظهر حداقل ۷۰ میلی گرم درصد، قبل از افطار حداکثر ۱۲۰ میلی گرم درصد و ۲ساعت بعد از افطار حداکثر ۱۶۰ میلی گرم درصد باشد.

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم افزود: در مورد بیماران تحت درمان با انسولین وضعیت فرق می کند استفاده از این دارو با احتمال بالای افت قند خون همراه است، بنابراین لازم است این بیماران در فواصل نزدیک به هم غذا میل کنند، به همین دلیل، روزه داری به هیچ عنوان برای آنها توصیه نمی شود.

ملک با اشاره به اینکه شرایط جسمانی هر بیمار منحصر به فرد است افزود: اگر قند خون افراد دیابتی در حین روزه داری زیر ۷۰ برسد و علایم چون بی حالی ، تعریق سرد ، اختلال در هوشیاری ، در فرد بروز کند یا اطرافیان متوجه چنین علایمی شوند فرد روزه دار باید روزه خود را افطار نماید.

وی ادامه داد: غذای افطار در بیمار دیابتی باید به چند وعده تقسیم شود، زیرا مصرف مواد غذایی به صورت وعده کامل با افزایش قند همراه خواهد بود.
منبع:سایت ایرانیان





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن