واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: اخبار ورزشي شهرستانها
رشته قايقراني در لرستان با كمبود امكانات مواجه است
خرمآباد ---- خبرنگار اطلاعات: بيش از 10 نفر از اعضاي تيم ملي قايقراني كشور از جوانان لرستان هستند كه اين مهم براي جامعه ورزشي استان مايه مباهات و افتخار است و توجه مسئولان به اين امر را به خود جلب ميكند.
بيشك يكي از مفرحترين ورزشهاي آبي، ورزش قايقراني و اسكي روي آب است كه با داشتن رشتههاي مختلف، بيشترين امكان را به ورزشكار ميدهد تا توانمنديهاي خويش را با رشته انتخابي بسنجد و به كسب مهارت در آن بپردازد.
رئيس هيأت قايقراني و اسكي روي آب لرستان با اشاره به تاريخچه ورزش قايقراني در استان گفت: امكانات بالقوه خدادادي از جمله درياچه گهر، آبگيرهاي طبيعي و تالابهاي پلدختر، پارك چغا، رودخانههاي سيمره و كشكان، سزار و در لرستان موجب شده قايقراني جايگاه واقعي خود را در اين رشته پيدا كند.
مختاري به رشتههاي فعال قايقراني در استان اشاره كرد و گفت: هم اكنون رشتههاي كاياك، كانوكانادايسي، دراگون بت، كانوپولو، تورينگ، ويتال و روئينگ در استان با 270 ورزشكار در دو بخش آقايان و بانوان تمرينات خود را انجام ميدهند.
وي با بيان اين كه قايقراني لرستان مقام پنجم كشور را دارد افزود: هيأت قايقراني در اين مدت زمان كوتاه توانسته است مقامهاي دوم تيمي كاياك، چهارم دراگون بت، چهار مدال طلا، نقره و برنز از مسابقات المپياد ايرانيان در رشته كانوكانادايي، مقام سوم دراگون بت بانوان در مسابقات المپياد سال گذشته و مقام سوم تيمي بانوان رشته كاياك را در كارنامه درخشان خود لحاظ كند.
وي، حسين نعمتالهي، سعيد عادلي، هومن صارميان، كيارش اسديان، علي عاليپور، رئوف عربزاده، ايمان فتحيپور، سيدحمزه موسوي، رضا رشيدي و سياوش شيراوند را از اعضاي تيم ملي كشور نام برد و گفت: حضور جوانان بااستعداد لرستان در تيم ملي، خود بيانگر توانايي بسيار بالاي جوانان ديار فلكالافلاك است كه ميطلبد با وجود اين همه استعداد و توانايي بالقوه، داشتن يك تيم در ليگ دسته يكم كانوپولو كشور را داشته باشد.
وي گفت: لرستان از جمله استانهاي توانمند و مناسب براي قايقراني است و قايقرانان لرستاني با وجود امكانات خدادادي، متأسفانه از كمبود امكانات ورزشي رنج ميبرند.
كمبود مربي و امكانات آموزشي از جمله قايق و پارو را از مهمترين مشكلات و موانع ورزش قايقراني در استان عنوان كرد.
وي پاروهاي موجود براي قايقراني در لرستان را غيراستاندارد عنوان كرد و گفت: پاروهاي موجود وزني بالغ بر دو كيلوگرم دارند و اين وزن در آب به سه كيلوگرم افزايش مييابد و اين در حالي است كه پاروهاي استاندارد وزني برابر 750 گرم دارند.
مختاري افزود: هيأت قايقراني استان توان خريد و تأمين تجهيزات مورد نياز را ندارد و به ناچار براي شركت در مسابقات از لوازم درجه دو و سه استفاده ميكنيم ولي در عين حال و با وجود كمبود مربي، امكانات، تجهيزات و پشتوانه مالي توانستهايم در ميدانهاي ورزشي و در كشور از جايگاه خوبي برخوردار باشيم.
سرانه فضاي ورزشي كهگيلويه و بويراحمد امسال به 75 سانتيمتر مربع ميرسد
ياسوج ----- خبرنگار اطلاعات: سرانه فضاي ورزشي كهگيلويه و بويراحمد امسال با بهرهبرداري از 17 پروژه در دست اجرا به75 سانتيمتر مربع ميرسد.
مديركل تربيت بدني كهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اين كه در حال حاضر سرانه ورزشي استان 64 سانتيمتر مربع است، تصريح كرد: در دور نخست سفر استاني هيات دولت 28 مصوبه در بخش ورزش شامل ساخت 10 سالن ورزشي، 9 زمين ورزشي روستايي، 6 استخر، پيست اسكي دنا، سالن 3 هزار نفري ياسوج و ورزشگاه 15 هزار نفري به تصويب رسيد كه اجراي شماري از آنها به پايان رسيده و بقيه در دست اجرا است.
به گفته حمزه داميده در دور دوم سفر استاني هيات دولت نيز ساخت 10 سالن ورزشي روستايي، 30 زمين ورزشي روستايي، 7 سالن در بخشهاي محروم، تكميل پيست اسكي، ساخت زورخانه در شهرهاي دنا، بهمئي و گچساران، ساخت مجتمع ورزشي در مركز استان و سراي كوهنوردي در شهر سيسخت (كوه دنا) به تصويب رسيد.
وي سپس از سازماندهي 266 هيات ورزشي شهرستاني و 107 باشگاه خصوصي براي 37 هزار ورزشكار در سال گذشته خبر داد و گفت: از استان كهگيلويه و بويراحمد 5 تيم شامل هاكي و هندبال بانوان و واترپلو، كاراته و دووميداني مردان در ليگ برتر كشور، تيمهاي واليبال، جودو، وشو، اسكي، هندبال و هاكي مردان در ليگ يك كشور و 3 تيم فوتبال، واليبال و بسكتبال در ليگ 2 كشور حضور دارند.
داميده افزود: در المپياد ورزشي ايرانيان كه در ردههاي سني جوانان، نوجوانان و اميد برگزار شد، 83 تيم از كهگيلويه و بويراحمد شركت داشتند و موفق به تصاحب 6 نشان طلا، 10 نشان نقره و 25 نشان برنز شدند.
مديركل تربيت بدني كهگيلويه و بويراحمد تصريح كرد: در زمينه استعداديابي در مدارس بين سازمان آموزش و پرورش و تربيت بدني استان تعامل وجود دارد و در حال حاضر درصد بالايي از ورزشكاران منطقه دانشآموز هستند.
داميده در پايان يكي از برنامههاي مهم تربيت بدني كهگيلويه و بويراحمد را شناسايي استعدادهاي ورزشي شهرستانها براساس رشتههاي مختلف عنوان كرد.
افت كيفي بازيها به خاطرخرابي كف پوش سالن سرايان
سرايان----- خبرنگار اطلاعات: برگزاري مسابقات ورزشي هندبال، واليبال و فوتسال در سرايان به دليل از بين رفتن كفپوش سالن ورزشي اين شهرستان، افت كيفي زيادي پيدا كرده است.
رضا مهران پور سرپرست اداره تربيتبدني سرايان با بيان اين مطلب گفت: با وجود پيگيريهاي مستمر انجام شده براي تعويض كفپوش اين سالن ورزشي تا پيش از ماه رمضان، اين كار عملي نشد. وي هزينه تقريبي تعويض كفپوش اين سالن را افزون بر 400 ميليون ريال اعلام كرد.
يکشنبه 24 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]