تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827926909




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گفتار تحليلي مهر/حادثه مبهم 11 سپتامبر؛ بهانه اي براي جنگ طلبي و يكجانبه گرايي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گفتار تحليلي مهر/حادثه مبهم 11 سپتامبر؛ بهانه اي براي جنگ طلبي و يكجانبه گرايي
خبرگزاري مهر-گروه بين الملل: حادثه تلخ و پر از ابهام 11 سپتامبر بهانه اي براي پيگيري سياست يكجانبه گرايانه و جنگ طلبانه نئومحافظه كاران آمريكا به رهبري بوش شد.

حملات 11 سپتامبر مقدمه‌اي براي آغاز سلسله اقداماتي تحت عنوان "جنگ عليه تروريسم" توسط جرج بوش رئيس جمهور آمريكا شد و به طور مشخص منجر به آغاز دو جنگ، يكي در افغانستان در سال ۲۰۰۱ و ديگري در عراق در سال ۲۰۰۳ و اشغال نظامي اين دو كشور گرديد.

بنابر اعلام دولت آمريكا، مليت هواپيماربايان حادثه 11 سپتامبر را ۱۵ تبعه عربستان سعودي، ۲ تبعه امارات عربي متحده، يك تبعه مصر و يك تبعه لبنان تشكيل مي‌داد و تيم عملياتي اين حادثه تماماً عرب و عضو سازمان القاعده بودند.

واقعيت هاي پشت پرده

چندين فرضيه درباره حادثه 11 سپتامبر مطرح است: يكي از فرضيه‌ها دست داشتن دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي در اين حملات يا جلوگيري نكردن تعمدي آنها از وقوع حملات، به منظور بهره‌گيري‌هاي بعدي است. از جمله مي‌توان به استدلال‌هايي اشاره كرد كه خرابي‌هاي ساختمان پنتاگون را ناشي از برخورد يك هواپيماي تجاري نمي‌داند و مي‌گويد كه حفره ايجاد شده در پنتاگون به اندازه يك هواپيماي بوئينگ ۷۵۷ نيست، بلكه مربوط به يك موشك كروز است.

درباره برج‌هاي مركز تجارت جهاني به‌خصوص برج شماره ۷ نيز برخي معتقدند كه فروريختن برج‌ها در اثر انفجار كنترل شده صورت گرفته‌است و نه آتش‌سوزي داخل ساختمان.

اين افراد كه در بين آنها تعدادي از خانواده‌هاي قربانيان نيز حضور دارند، ادعا مي‌كنند كه دولت امريكا براي اتهام طراحي و اجراي عمليات به افرادي عرب مدارك غير قابل تشكيك ارائه نكرده‌است. براي مثال، با ذكر دلايلي، ويدئويي را كه در آن اسامه بن لادن مسئوليت حملات را بر عهده مي‌گيرد، جعلي مي‌دانند.

در روز ۱۹ سپتامبر ۲۰۰۱ يعني ۸ روز پس از حمله تروريستي و عليرغم برقراري شرايط ويژه و ممنوعيت پروازها در ايالات متحده، دولت آمريكا اجازه داد يك پرواز ويژه ۱۳ تن از بستگان اسامه بن لادن را از سراسر آمريكا جمع‌آوري و خارج سازد و به گفته ريچارد كلارك، مسئول وقت بخش ضدتروريستي كاخ سفيد، پليس فدرال آمريكا دستور اجازه پرواز خانواده بن لادن را تاييد كرده بود.

دستان خالي بوش و گسترش تروريسم پس از 11 سپتامبر

آنچه مسلم است اين است كه آمريكا به خاطر دوري جغرافيايي و منافعي كه در خاورميانه دارد سعي كرد از طريق هماهنگ كردن سيا(سازمان اطلاعاتي آمريكا) و موساد(سازمان اطلاعاتي رژيم صهيونيستي) براي گسترش حوزه نفوذ خود در خاورميانه فرصت جويي كند.

استدلال كاخ سفيد قبل از حادثه 11 سپتامبر كه به اعتراف سيا، بوش از انجام آن باخبر بوده است قطعا استفاده از اين تهديد به عنوان فرصت بوده است.

آنچه مسلم است افراطيون القاعده كه تحت چتر حمايتي ايالات متحده عليه كمونيسم و شوروي سابق مي جنگيدند در سال هاي بعد و پس از فروپاشي شوروي با ارباب خود، امپرياليسم به مركزيت واشنتگن رابطه خوبي نداشتند و در نتيجه در جستجوي فرصت براي گرفتن انتقام بودند.

در اين ميان آمريكاي دور از جنگ، به تروريست ها امكان وانگيزه انجام عمليات تروريستي 11سپتامبر را داد تا بتواند در غياب رقباي خود، حتي به زور، سلطه خود را بر نفت خاورميانه قطعي كند.

اولين حركت بوش، متهم كردن همه مخالفان آمريكا به تروريسم بود و رئيس جمهور آمريكا بعد از حادثه 11 سپتامبر در نطقي به همين مناسبت گفت: هركه در جنگ عليه ترور ايالات متحده با ما نيست تروريست است و با اين سخن خود تعريف جديدي از تروريسم را ارائه كرد.

در شرايطي كه گفتگو درباره "تغيير سياست واشنگتن" شعار دموكرات ها در انتخابات رياست جمهوري آمريكا بود، اكنون حتي جمهوريخواهان هم به صف منتقدان بوش پيوسته و شعار ما "با بوش نيستيم" سر مي دهند.

در اين ميان توجه به آمارهاي ارائه شده از سوي مراكز آمريكايي در زمينه افزايش تروريسم در جهان پس از حمله به افغانستان و عراق حائز اهميت است.

مركز ملي ضد تروريسم آمريكا اطلاعات 325 هزار مظنون تروريستي را ضبط كرده است كه اين آمار نشاندهنده افزايش آمار تروريستي ايالات متحده به چهار برابر از سال 2003 است. اين آمار تروريستي توسط سازمان هاي مختلف اطلاعاتي آمريكا از جمله سيا، اف بي آي و آژانس امنيت ملي آمريكا تهيه شده اند.
 پنجشنبه 21 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن