تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 29 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من مأمورم كه صدقه (و زكات) را از ثروتمندانتان بگيرم و به فقرايتان بدهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854550669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارشي ازشكنجه‌هاي مرگ آور سيا در آلمان براساس الگوهاي گشتاپو


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: گزارشي ازشكنجه‌هاي مرگ آور سيا در آلمان براساس الگوهاي گشتاپو
سياسي. شكنجه . گزارش
برلين- سازمان جاسوسي آمريكا ( سيا ) از روش‌هاي شكنجه زندانيان توسط گشتاپو در زندان‌هاي آلمان نازي معروف به شكنجه‌هاي مرگ آور براي شكنجه زندانيان ابوغريب و گوانتانامو استفاده كرده است.

به گزارش شبكه تلويزيوني و .د. آر سيا براي دستيابي به روش‌هاي تاثيرگذارتر درانجام شكنجه‌ها ، بعد از جنگ جهاني دوم سالها در مراكز مختلفي با همكاري ماموران شكنجه گر گشتاپو بر روي انواع شكنجه‌ها در آلمان تحقيق و آنها را به روي زندانيان به مورد اجرا گذاشته است.

اين شبكه افزود:سيا در دهه ‪ ۵۰‬تحقيقات زيادي را درباره انواع شكنجه ها در بازجويي انجام داده است كه اين تحقيقات مبناي شكنجه‌هاي جديد از جمله در زندان‌هاي گوانتانامو وابوغريب بودند.

بنابراين گزارش ، سيا ابتدا اين شكنجه‌ها را بر روي اسراي نازي ، زندانيان ارتش آمريكا و فراريان از كشورهاي كمونيستي كه مشكوك به جاسوسي بودند، آزمايش كرده است.

در اين گزارش آمده است : شكنجه‌ها توسط سازمان جاسوسي آمريكا به صورت وصل كردن برق ، پاشيدن آب سرد ، نگهداشتن زنداني به مدت ‪۲۴‬ساعت بصورت سرپا و قراردادن در سلولهاي انفرادي بوده است.

بنابر اين گزارش ، بسياري از اين شكنجه‌ها ، شبيه شكنجه‌هايي بوده‌اند كه نازي‌ها در زندانها انجام مي‌دادند .

در اين گزارش به شكنجه از طريق تزريق دارو نيز اشاره شده و آمده است:
برخي از اين داروها باعث كشته شدن افراد ، خودكشي يا مرگ‌هايي شبيه به مرگ‌هاي معمولي مي‌شده است.

اين گزارش به استفاده از داروهاي تركيبي مسكالين وال اس دي در دو مركز نظامي ارتش آمريكا و سيا در شهرمانهايم در جنوب غربي آلمان اشاره شده و آمده است : برخي از اين شكنجه‌ها حتي بر روي سربازان مجرم آمريكايي نيز آزمايش شده اند.

شبكه تلويزيوني الماني اين گزارش را به نقل از يك زن غيرنظامي كارمند اين قرارگاه آورده و اشاره كرده است :برخي از زندانيان به دليل تزريق داروها خود را با هدف خودكشي به در و ديوار سلولها مي‌كوبيده اند.

در اين گزارش ازمكان ديگري درمنطقه اعيان نشينكرونبرگ شهر فرانكفورت نامبرده شده و آمده است : در اين مركز تعدادي مشاور پزشكي نيز حضور داشتند كه نتايج شكنجه‌ها بر روي افراد را بررسي و ميزان تاثيرات آن را ثبت مي‌كردند.

دراين گزارش به تحقير كردن افراد با لخت كردن آنها يا حركات ديگر اشاره شده و آمده است : برخي مواقع با تاباندن اشعه به چشم زنداني به مدت طولاني ، ندادن غذا و كتك زدن با چوبهاي بيس بال زندانيان را وادار به اعتراف مي كردند.

شبكه تلويزيوني آلمان به يك مركزديگرسازمان جاسوسي آمريكا براي شكنجه درشهر مانهايم اشاره كرد وبه نقل ازيك كارمند غيرنظامي اين مركزافزود:من اجازه حضوردرنزديكي زندانها را نداشتم و اين گونه برخورد با زندانيان را از صحبت‌هاي كاركنان آمريكايي اين مركز متوجه شدم.

اين شبكه تلويزيوني در اين گزارش به نقل از وكيل خوزه پاديلا كه چندي پيش به اتهام اقدام احتمالي براي حملات تروريستي در چارلستون آمريكا دستگير و زنداني شد، اعلام كرد: شكنجه‌هايي مانند حبس طولاني مدت انفرادي كه يكي از كشنده‌ترين نوع شكنجه هاست، بر روي موكل وي نيزدر طول دو سال حبس صورت گرفته است.

وي گفت:موكل وي نيزدرزندان سر خود را به در و ديوار مي‌كوبيده تا بميرد.

دقيقا همانند روش‌هايي است كه زندانيان در ابوغريب انجام مي‌داده اند.

اين شبكه تلويزيوني درگزارش خود بااشاره به اينكه اين گونه شكنجه‌ها به تحقيقات سيا دردهه ‪ ۵۰‬مربوط مي‌شود،اعلام كرد : سازمان جاسوسي آمريكا نتايج اين تحقيقات خود را در قالب كتابچه‌اي درسال ‪ ۱۹۶۳‬به نام كيوبارك ‪ ) ) kubark‬چاپ و براي استفاده در اختيار متحدين آمريكا از جمله در آمريكاي جنوبي قرار داد.

آلفرد مك كوياستاد دانشگاه ويسكانسن آمريكا دراين‌باره گفت:آمريكايي ها ازاين نوع شكنجه در ويتنام نيز استفاده كرده و نتايج اوليه و موفقيت‌هاي ان را مورد بررسي قرار دادند.

به گفته ،فرانتس گايدوشيكي ازكارمندان باشگاه افسران آمريكايي دريكي ازمراكز سيا در فرانكفورت ، در اين مركز چندين نفر به دليل انجام آزمايش هاي مختلف در زير شكنجه‌ها كشته شدند.

بنابراين گزارش شكنجه دراين مراكز به قدري بد و وحشيانه بود كهفرانك اولسنيكي از دانشمدان سيا كه از آمريكا براي تحقيقات به اين مكان امده بود ، ضمن ابراز انزجار از شكنجه‌هاي دارويي دراين مركز عنوان كرد كه تلفيقي از داروهاي بيهوشي وال اس دي و شوك الكتريكي با هدف شستشوي مغزي بر روي زندانيان دراين مركز استفاده مي‌شود.

وي گفته است كه شاهد كشته شدن قربانيان زيادي در زير شكنجه در اين مركز بوده است.

جنازه فرانك اولسن چند سال بعد در هتلي در آمريكا پيدا شد كه علت مرگ وي خودكشي اعلام شد، اما شواهد حكايت از كشته شدن وي داشت.

اين استاد دانشگاه چند روز قبل ازمرگش از خروج خود از اين برنامه خبر داده بود.

هنري بيچر استاد معروف آمريكايي دانشگاه هاروارد در چارچوب همين برنامه به عنوان مشاور در زمينه شكنجه با سيا همكاري مي‌كرده است كه وي براي اولين بار توصيه تزريق دارو براي گرفتن اعتراف و شكنجه به زندانيان را طرح كرده است.

وي اين درخواست خود را بر مبناي گزارش‌هايي كه نازيها از كمپ‌هاي زندانيان ازجمله زندان داخو ثبت كرده بودند، ارايه كرده است . تمام اسناد اين مراكز توسط آمريكايي‌ها به اين كشور منتقل شد.

در اين گزارش امده بود كه بيچر با يكي از پزشكان معروف نازي كه توسط آمريكايي‌ها از آلمان به اين كشور منتقل و با تغيير نام سالها با سيا همكاري مي‌كرده است، ارتباط داشت.

نازي‌ها در گزارش خود درباره شكنجه‌ها آورده بودند كه ‪۱۰‬نفر از ‪۱۲‬نفري كه به مدت ‪۲۴‬ساعت در داخل سلول سرپا نگه داشته شده بودند، به دليل عدم تحمل فشار فوت كردند.

در اين گزارش اشاره شده كه بدترين داروي شيميايي براي شكنجه مسكالين است كه بلافاصله بعد از تزريق باعث اقرار و حرف زدن زنداني مي‌شود.

آمريكا تمامي زندانيان و مظنونين به همكاري با تروريست‌ها را به آلمان منتقل و يا از طريق اين كشور به كشورهاي ديگر و مكان ديگري منتقل مي‌كند.

اين كشور حدود ‪۲۳‬پايگاه نظامي در آلمان دارد كه در انها نزديك به ‪۴۰‬هزار سرباز و نظامي و جاسوس آمريكايي حضور دارند.تردد در اين مكان‌ها براي غير از آمريكايي‌ها ممنوع است.

آمريكا تعدادي از سربازان خود را كه در زندان ابوغريب عراق متهم به اعمال شنكجه و رفتارهاي وحشيانه با زندانيان بودند در آلمان محاكمه كرد.

به گفته سازمان‌هاي طرفدارحقوق بشر، سيا در سال‌هاي اخير تعدادي زندان مخفي در كشورهاي اروپاي شرقي داشته است كه در انها مظنونين به همكاري با تروريست‌ها را شكنجه و زنداني مي‌كرده است.
 چهارشنبه 20 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 409]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن