تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):سخن طیب و پاکیزه را از هر که گفت بگیرید،‌ اگر چه او خود،‌ بدان عمل ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817079084




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

چطور عکاسی کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: چطور عکاسی کنیم؟


دوربینهای عکاسی فعلی با دارا بودن ظاهر زیبا و فریبنده، بسیاری از افراد را به عکس گرفتن و کارکردن با آنها ترغیب میکنند.


دوربینهای عکاسی فعلی با دارا بودن ظاهر زیبا و فریبنده، بسیاری از افراد را به عکس گرفتن و کارکردن با آنها ترغیب میکنند. بیشتر دوربینهای عکاسی مجهز و پیشرفته هستند و کار کردن با آنها به گونهای سهل و آسان شده است. با این حال باید این موضوع را به خاطر سپرد که این عکاس است که عکس میگیرد نه دوربین! برای گرفتن عکسهای زیبا و جذاب فراگرفتن برخی نکات الزامی به نظر میرسد. در این شماره به شرح و بیان نکاتی مختصر میپردازیم تا با کمک آنها بتوان عکسهایی زیبا، باکیفیت و ماندگار گرفت و لحظههای زیبا را جذابتر به ثبت رساند.
● نکات کلی عکاسی
▪ عکس بگیرید: اولین قدم برای گرفتن عکسی زیبا و قشنگ این است که دوربین را بردارید و شروع به عکس گرفتن کنید. عکاسی نیز مانند سایر مهارتها نیاز به تمرین و ممارست دارد. باید تا اندازهای عکس بگیرید که نقاط قوت و ضعف خود را دریابید.
▪ عکس خود را نقد کنید: عکسهایی را که تا به حال گرفتهاید با دید موشکافانه بررسی کنید و توجه داشته باشی که اگر این عکسها کنار یکدیگر قرار بگیرند چه چیزی را به شما نشان خواهند داد. سعی کنید از یک موضوع چندین عکس در جهتهای متفاوت بگیرید.
به عکسهای گرفته شده دیگر عکاسان نگاهی بیاندازید: به منظور الهام گرفتن میتوانید به عکسهای گرفته شده توسط دیگر عکاسان نگاهی بیاندازید. به نمایشگاههای عکاسی بروید یا کتابهای مرتبط با این موضوع را ورق بخوانید.
▪ عکس بگیرید: پس از انجام مراحل ۱، ۲ و رفتن به نمایشگاههای عکاسی و مشاهده عکسهای عکاسان حرفهای، دوباره بیرون بروید و عکس بگیرید.
در خصوص دیدگاه سایر عکاسان در خصوص کمپوزیسیون (کادربندی در عکاسی) اطلاعاتی جمعآوری کنید.
ادوارد وستون (Edward Weston) –عکاس آمریکایی- معتقد است کادربندی، قویترین روش دیدن است و هنری کارتیر برسون (Henri Cartier- Bresson) -از پیشتازان هنر عکاسی در جهان- میگوید: "چشم ما باید پیوسته در حال اندازهگیری و ارزیابی باشد. با اندکی خم کردن زانوها میتوان پرسپکتیو را تغییر داد و با اندک تغییری که به زاویه سر میدهیم زاویه کادر و نوع کادربندی تغییر خواهد کرد و معنای متفاوتی را القا خواهد کرد. تقریبا به طور همزمان با دور و نزدیک کردن دوربین به سوژه میتوان دکمه شاتر را فشرد. میتوانیم جزئیات را به گونهای تغییر دهیم که مشخص شود سوژه، خود را به ما تحمیل کرده است یا ما توانستهایم سوژه را شکار کنیم."
▪ باز هم عکس بگیرید: برای گرفتن عکس بهتر، به طور جدی به دید قوی داشتن توجه داشته باشید. زانوهای خود را خم و کمی سر خود را متمایل کنید، از تمام زاویهها و جهتها به سوژه نگاه بیاندازید و با توجه به نکتههای آموزش داده شده عکس بگیرید تا بتوانید بهترین و قویترین دید را داشته باشید.
● عکاسی با دوربین دیجیتال
▪ شناخت دوربین: به طور معمول افراد، زمانی که دوربین خود را خریداری میکنند نگاهی به دفترچه راهنمای آن میاندازند و با کسب اطلاعات مختصری در خصوص کارایی، دیگر هیچگاه به سراغ آن نمیروند. داشتن اطلاعات جزئی از دوربین نمیتواند تضمینکننده استفاده خوب و مناسب از آن باشد. سعی کنید تمام جزئیات دفترچه راهنمای دوربین را به خوبی مطالعه کنید. یاد بگیرید که چگونه میتوانید میزان نوردهی را کنترل و چگونه از مودهای مختلف و فلاش دوربین استفاده کنید.
▪ کار کردن با فلاش: یکی از مهمترین نکتههایی که در خصوص کار با دوربین دیجیتال باید فرا گرفت توانایی کار کردن با فلاش آن است. اگرچه بیشتر دوربینهای دیجیتال مود خودکار دارند و با تنظیم دوربین روی این مود نیازی به تنظیم دستی فلاش نیست اما اگر فلاش به طور دستی تنظیم شود تاثیر آن روی عکس بیشتر احساس خواهد شد. برای مثال، روشن یا خاموش بودن فلاش به شرایط نوری محیط و داخل یا خارج بودن آن بستگی دارد.
▪ کار کردن با مود ماکرو: این روزها تمامی دوربینهای دیجیتال به مود ماکرو مجهز شدهاند. این مود برای گرفتن عکس از نمای نزدیک از سوژههایی مانند گلها و حشرات مناسب است. برای گرفتن عکس ماکرو بهترین اقدام این است که سوژه مورد نظر را مشخص کنید و دوربین را در حالت مود ماکرو قرار دهید. پس از آن باید تا حدی که امکان نزدیک شدن یا به اصطلاح کلوزآپ وجود دارد به سوژه نزدیک شوید و عکس بگیرید. برای بهتر شدن کار باید از فوکوس دقیق دوربین روی سوژه اطمینان کسب کرده باشید.
▪ در نظر گرفتن نوع دوربین: اولین قانون عکاسی این است که به نوع دوربین توجه داشته باشید. از آنجا که بیشتر دوربینهای دیجیتال به صفحهنمایش LCD مجهز هستند بنابراین میتوان از آنها برای کادربندی و مشخص کردن محدوده کادر و سوژه استفاده کرد. بهترین کار برای گرفتن عکسهایی با کادربندی مناسب این است که به خطوط افقی -که از طریق صفحه نمایش میتوان آنها را دید – توجه کرد.
▪ استفاده از سه پایه: به منظور داشتن عکسهای باکیفیت، استفاده از سه پایه در عکاسی از اهمیت بالایی برخوردار است. ممکن است این سوال مطرح شود که در چه مواقعی باید از سه پایه استفاده کرد؟ کاربرد سه پایه در شرایطی توصیه میشود که نور محیط خیلی کم باشد یا اینکه قرار باشد از سوژههای در حال حرکت عکس گرفته شود. برای مثال، اگر قرار است از خیابانهای شهر در شب، عکس گرفته شود باید از سه پایه استفاده شود. بنابراین همیشه به دنبال سه پایهای باشید که بتوانید آن را به راحتی حمل کنید.
▪ کار با ایزو: وجود ایزو در دوربین از اهمیت ویژهای برخوردار است. ایزو میزان حساسیت دوربین به نور را مشخص میکند. اگر قرار است از سوژههای ثابت مانند گل عکس گرفته شود بهتر است از ایزو پایین استفاده کنید. ایزو پایین به دوربین میدهد که از سرعت شاتر طولانیتری استفاده کند و عکس واضح و باکیفیتی ارایه دهد. اگر در نظر دارید از سوژهای متحرک عکس بگیرید، مانند کودکی که در حال بازی با وسایلتان است باید از ایزو بالاتر (مثلا ۴۰۰) استفاده کنید. این مسئله را در نظر داشته باشید که ایزو بالاتر یعنی داشتن سرعت شاتر سریعتر و نور کمتر که ممکن است موجب نویزهایی در عکس شود.
▪ برخورداری از حافظه مناسب: درست مانند دوربینهای قدیمی که باید تعداد فرصتهای باقی مانده از فیلم موجود در آن را، برای عکاسی در نظر میگرفتیم در دوربینهای دیجیتال امروزی نیز باید میزان حافظه را در نظر داشته باشیم. در اینجا به مواردی از میزان تقریبی ظرفیت حافظه دوربین اشاره شده است.
ـ دوربینهای ۲ مگاپیکسل، حداقل به یک کارت حافظه ۶۴ مگابایتی نیاز دارند.
ـ دوربینهای ۳ مگاپیکسل، حداقل به یک کارت حافظه ۱۲۸ مگابایتی نیاز دارند.
ـ دوربینهای ۴ مگاپیکسل، حداقل به یک کارت حافظه ۲۵۶ مگابایتی نیاز دارند.
ـ دوربینهای ۵ مگاپیکسل و بالاتر، حداقل به یک کارت حافظه ۵۱۲ مگابایتی یا یک گیگابایتی نیاز دارند.
در پایان باید به این نکته اشاره کرد که هر اندازه دوربین دیجیتال از امکانات و تکنولوژیهای مدرن و امروزی برخوردار باشد باز این شما هستید که برای گرفتن عکسهای زیبا و باکیفیت باید برخی نکات عکاسی را فرا بگیرید. با در نظر گرفتن نکات ذکر شده و به کاربردن آنها در عکاسی میتوان به مرور سطح کیفی عکسها را ارتقا بخشید.

__________________





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن