تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816886217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بهينه سازي مصرف انرژي، مهمترين اثر مثبت هدفمند كردن يارانه ها است


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بهينه سازي مصرف انرژي، مهمترين اثر مثبت هدفمند كردن يارانه ها است
مديركل دفتر برنامه ريزي اقتصادي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري، بهينه سازي مصرف انرژي در بخش حامل هاي انرژي را مهمترين دستاورد طرح هدفمند كردن يارانه ها به عنوان يكي از بخش هاي اصلي و مهم طرح تحول اقتصادي دولت عنوان كرد.


به گزارش روز دوشنبه گروه اقتصادي ايرنا به نقل از هفته نامه برنامه، "امير باقري" ابراز اميدواري كرد: با اجراي اين طرح، مصرف انرژي مديريت شود به طوري كه نه تنها نيازي به واردات حامل هاي انرژي نداشته باشيم بلكه امكان صادرات فرآورده هاي نفتي را نيز مهيا كنيم.
وي در خصوص آثار و تبعات طرح تحول اقتصادي و بويژه بخش هدفمند كردن يارانه ها، با بيان اينكه آثار و تبعات اين طرح بخش هاي مختلفي را در بر مي گيرد، گفت: اين طرح از يكسو بر متغيرهاي كلان اقتصاد مانند رشد اقتصادي، سرمايه گذاري، پس انداز، اشتغال و سطح عمومي
قيمت ها و از سوي ديگر بر رقتار بخش هاي اقتصادي مانند صنعت، معدن و كشاورزي تاثير خواهد گذاشت.
باقري اظهار داشت: در واقع بررسي هاي انجام شده در كوتاه مدت و درازمدت اين آثار را تبيين مي كند و جمع بندي دولت اين بوده كه اين آثار به قدري مثبت است كه دولت به اجراي تحولات بپردازد.
باقري در عين حال افزايش سطح عمومي قيمت ها و فشار بر اقشار مختلف مردم را يكي از آثار كوتاه مدت اين طرح دانست و تاكيد كرد: دراين ارتباط دولت در نظر دارد به گروههاي مشخصي
كه از طرح شناسايي اقشار آسيب پذير مركز آمار استخراج شده به گونه اي كمك كند كه فشار ناشي از افزايش هزينه ها جبران شود.
وي خاطرنشان كرد: به اين ترتيب هم كشور به سمت مصرف بهينه انرژي حركت مي كند و هم به اقشاري كه ازاين بابت فشار وارد مي آيد، كمك مستقيم مي شود.
اين مقام معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري از ديگر آثار هدفمند كردن يارانه ها را اثر آن بر توليد كالاهاي صنعتي و كشاورزي عنوان كرد و افزود: وقتي قيمت حامل هاي
انرژي بالا برود، هزينه تمام شده آن دسته از كالاهاي صنعتي كه انرژي بر هستند نيز افزايش خواهد يافت و در نتيجه در رقابت با بازارهاي جهاني دچار مشكل مي شوند.
باقري تصريح كرد: دولت به عنوان سياستهاي مكمل ابزارهايي نظير بهره گيري از قيمت هاي تبعيضي انرژي و يا كمك يا پرداخت هايي بابت بهينه سازي مصرف انرژي به آنها را پيش بيني كرده است.
وي ادامه داد: علاوه بر آن ممكن است برخي از صنايع از بازتوزيع منابع نيز بهره مند شوند يعني
به آنها به صورت هدفمند و به مدت محدود كمك شود.
مديركل دفتر برنامه ريزي اقتصادي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي با بيان آنكه بهره وري
، هدفمند كردن يارانه ها، ماليات، گمرگ، نظام بانكي"نظام ارزش گذاري پول ملي و توزيع كالا
و خدمات و صدور مجوزها به عنوان هفت بخش طرح تحول اقتصادي هر كدام در جايگاه خود از اهميت بالايي برخودارند و مكمل يكديگر هستند، تصريح كرد: نمي توان از اين هفت جزء يك جزء را انجام داد اما بقيه را مسكوت گذاشت.
باقري افزود: زماني آثار مثبت اين طرح ها مشخص مي شود كه در كنار يكديگر به اجرا درآيند اگر بحث هدفمند كردن يارانه ها را در شكلي كه مدنظر است، انجام دهيم اما اصلاح سيستم مالياتي يا نظام بانكي را انجام ندهيم به نظر مي آيد دچار چالش خواهيم شد. تحولات، ماشيني است كه اجزاي آن بايد با هم حركت كنند.
وي درخصوص اقدام هاي دولت براي جلوگيري از آثار منفي طرح هدفمند كردن يارانه ها از جمله افزايش قيمت ها، گفت: يكي از الزام هايي كه لااقل در كوتاه مدت بايد رعايت شود، تدوين و اجراي سيستم نظارتي است تا انحصارگران از اين فرصت براي افزايش بيش از اندازه قيمتها استفاده نكند.
باقري ادامه داد: البته اگر در اقتصاد رقابت باشد نيازي به نظارت به اين شيوه نخواهد بود اما اگر رقابت نباشد نياز است كه چنين نظارتي حداقل در كوتاه مدت صورت پذيرد، هرچند در مورد رشد نقدينگي نيز بايد گفت لزوما اين طرح توام با رشد نقدينگي نخواهد بود البته اين موضوع بستگي به اين دارد كه سياستگذار چه شيوه و سياستي را اتخاذ كند.
اين مقام معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي درحصوص نحوه اجراي طرح هدفمند كردن يارانه
ها و تامين منابع آن نيز گفت: با اجراي طرح هدفمند سازي يارانه ها قاعدتا منابع قابل توجهي آزاد مي شود و در اختيار دولت قرار مي گيرد.
باقري با بيان اينكه براساس روش هاي مختلف امكان برآورد فشار هزينه اي ناشي از اجراي اين طرح بر خانوارها و دهك هاي مختلف درآمدي وجود دارد، گفت: منابع مورد نياز براي بازتوزيع بين خانوارهاي هدف به گونه اي كه شرايط درآمد - هزينه آنها را بدون تغيير كند، محاسبه مي شود و از محل منابع آزاد شده از طريق كارت هاي اعتباري براي خانوارها در اختيار آنها قرار خواهد گرفت.
وي درخصوص زمان اجراي اين طرح نيز گفت: مجموعه دولت درنظر دارد كه اين طرح را زماني به مورد اجرا گذارد كه كمترين تبعات منفي را به دنبال داشته باشد به عبارت بهتر فصلي را بايد انتخاب كنيم كه نه به كشاورزي لطمه بزند و نه دوره سرما باشد.
باقري تاكيد كرد: صحبت هاي اوليه براي اجرا در نيمه دوم سال 87 بود چون طبيعي است كه اگر بحث به سال 88 كشيده شود با توجه به اينكه دولت در دوره انتخابات قرار دارد فرصت اجراي دقيق را نخواهد داشت.
اقتصام ** 1701 ** 1558
 دوشنبه 18 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن