تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زِنا، شش پيامد دارد: سه در دنيا و سه در آخرت. سه پيامد دنيايى‏اش اين است كه: ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816930599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

عمومي‌ ترين روش ‌هاي رفع هنگ‌ هاي هميشگي


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: عمومي‌ترين روش‌هاي رفع هنگ‌هاي هميشگي



انجماد كامپيوتري!



http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1389/11/02/100833847843.jpg



تا به حال اصطلاح فريز شدن به گوشتان خورده است؟ البته منظور ما از اين سوال، فريزشدن گوشت و مرغ نيست! بلكه فريز شدن سيستم‌عامل را مي‌گوييم. يكي از اصطلاحاتي كه در مواقع بروز مشكل براي رايانه به كار مي‌رود فريزشدن يا هنگ‌كردن كامپيوتر است. هر كاربري در خلال كار با كامپيوتر خود مطمئنا حداقل يك بار با هنگ كردن آن مواجه شده است. در چنين شرايطي يا سرعت عملكرد برنامه‌ها به شدت كاهش مي‌يابد يا سيستم‌عامل به طور كامل از ادامه فعاليت باز مي‌ايستد و كاربر مجبور به راه‌اندازي مجدد رايانه مي‌شود.


حالا فرض كنيد كامپيوتر شما مدام هنگ مي‌كند و به اصطلاح فريز مي‌شود. به نظر شما راه‌اندازي مجدد رايانه دردي را دوا مي‌كند؟ مطمئنا كنار آمدن با اين مشكل چندان ساده نيست و حتي اگر سعي كنيد كه قناعت‌ پيشه كنيد و انتظار اجراي سريع برنامه‌ها را نداشته باشيد نيز باز هم در مواقعي كه به انجام كارهاي مهمي ‌مي‌پردازيد و يكباره با هنگ كردن سيستم‌عامل مواجه مي‌شويد، اعصابتان به هم مي‌ريزد! از آنجا كه بسياري از كاربران با اين مشكل مواجهند و نمي‌دانند براي رفع اين مشكل چه كاري انجام دهند و تنها راه‌حل را نصب مجدد ويندوز مي‌دانند، قصد داريم برخي از عمومي‌ترين و بهترين روش‌هاي رفع اين گونه مشكلات را معرفي كنيم:


پشتيبان‌گيري


پيش از هر چيز توجه داشته باشيد كه در اين شرايط، پشتيبان‌گيري مقدمه كار به حساب مي‌آيد. پس بدون اتلاف وقت و بدون آن كه حتي به روش‌هاي رفع مشكل فكر كنيد و بخواهيد از آنها استفاده كنيد، حتما يك نسخه پشتيبان از اطلاعات مهم خود تهيه كنيد چرا كه ممكن است اين آخرين باري باشد كه اطلاعات‌تان را صحيح و سالم مي‌بينيد!
براي انجام اين كار مي‌توانيد از نرم‌افزارهاي مختلفي استفاده كنيد كه برخي از بهترين ابزارهاي رايگان مخصوص اين كار عبارتند از:


Comodo Backup: نرم‌افزاري فوق‌العاده سبك و قدرتمند با قابليت پشتيبان‌گيري از اطلاعات مختلف و ذخيره‌سازي آنها در ديسك‌هاي نوري، شبكه و سرورهاي آنلاين.


Hinx Backup Easy: نرم‌افزاري ديگر با امكاناتي در حد نرم‌افزار Comodo Backup و برخورداري از مزيت اجرا در تمام سيستم‌عامل‌هاي مجهز به جاوا!


SyncBack: اين نرم‌افزار در 2 نسخه رايگان و قابل فروش عرضه مي‌شود كه نسخه رايگان آن نيز تمام امكانات مورد نياز براي پشتيبان‌گيري از اطلاعات شما را در اختيارتان قرار مي‌دهد. محيط كار اين نرم‌افزار بسيار ساده طراحي شده است و هر كاربري مي‌تواند به راحتي از آن استفاده كند.


مرحله اول: بررسي نرم‌افزاري


هنگ كردن سيستم‌عامل مي‌تواند دلايل مختلفي داشته باشد، اما عمده‌ترين اين دلايل مي‌تواند به مشكلات نرم‌افزاري مربوط باشد. براي فهميدن اين مورد مي‌توانيد به عنوان اولين اقدام، رايانه را در حالت Safe Mode بوت كنيد. در اين حالت تنها فايل‌هاي پايه و درايورهاي ضروري براي راه‌اندازي سيستم‌عامل فراخواني مي‌شوند و سيستم‌عامل در محدودترين حالت نرم‌افزاري بوت مي‌شود. چنانچه در اين حالت رايانه شما عملكرد خوبي داشت و از هنگ خبري نبود، مطمئنا مشكل به وجود آمده مربوط به يك اشكال نرم‌افزاري است. حالا اين اشكال مي‌تواند از يك درايور باشد كه مربوط به نرم‌افزاري باشد كه به تازگي نصب كرده‌ايد يا حتي مربوط به يك بدافزار باشد! براي بررسي كامل‌تر و رفع برخي مشكلات رايج نرم‌افزاري، مي‌توانيد از روش‌هاي پيشنهادي زير كمك بگيريد:
ـ سخت‌افزارها و درايورهاي مربوط به آنها را كه بتازگي روي سيستم‌عامل نصب كرده‌ايد، حذف كنيد.
ـ مطمئن شويد كه رايانه مجهز به يك ويروس‌ياب قدرتمند و به روز است.
ـ ويندوز خود را به روزرساني كنيد.
ـ نرم‌افزارهايي كه عموما از آنها استفاده مي‌كنيد را به روزرساني كنيد.
ـ اگر با اجراي يك نرم‌افزار خاص، كامپيوتر شما فريز مي‌شود، سعي كنيد نرم‌افزار را به روز كنيد، آن را حذف كنيد يا مجددا آن را نصب كنيد.
ـ در محيط Safe Mode كامپيوتر را ويروس‌يابي كنيد.
نرم‌افزارهاي
Piriform CCleaner ، Revo Uninstaller و Malwarebytes’ Anti-Malware از جمله برنامه‌هايي هستند كه مي‌توانند در رفع مشكلات نرم‌افزاري به شما كمك كنند.


مرحله دوم: بررسي سخت‌افزاري


يكي از مشخصه‌هاي اشكالات سخت‌افزاري، نمايش صفحه خطاي آبي رنگ است! اين صفحه كه به آن
(BSOD (Blue Screen Of Death گفته مي‌شود، در بسياري از موارد نشان‌دهنده آن است كه يك اشكال سخت‌افزاري منجر به هنگ كردن و فريز شدن رايانه شما شده است. چنانچه كامپيوتر شما با هنگ‌هاي متوالي همراه باشد و صفحه خطاي آبي را نيز مشاهده نكنيد ممكن است خطاهاي سخت‌افزاري ديگري در پيش باشند. مشكلاتي همچون گرماي زياد، آسيب فيزيكي سخت‌افزارها، آسيب‌ديدگي كابل‌هاي اتصالي و... برخي از عواملي هستند كه در بروز اشكالات سخت‌افزاري نقش موثري دارند. براي رسيدگي به مشكلات سخت‌افزاري نيز مي‌توانيد از پيشنهادات زير كمك بگيريد:
ـ گرد و غبار را از سخت‌افزارهايي همچون فن‌هاي خنك كننده پاك كنيد.
ـ تمام كابل‌هاي اتصالي را چك كنيد تا قطعي يا هرگونه آسيب فيزيكي در آنها به وجود نيامده باشد.
ـ كارت گرافيك، صدا و ديگر سخت‌افزارهاي متصل به مادربورد را بررسي كنيد تا بدرستي در جاي خود مستقر شده باشند.
ـ ترجيحا قطعاتي همچون حافظه‌هاي رم را جابجا يا تعويض كرده و رايانه را پس از اعمال تغييرات بوت كنيد.


مرحله سوم: بازگشت به گذشته!


همان‌طور كه مي‌دانيد يكي از ابزارهاي موجود در سيستم‌عامل ويندوز System Restore نام دارد كه به كمك آن مي‌توانيد سيستم‌عامل را به زمان‌هاي گذشته كه حالت پايدار و فاقد هنگ داشته است بازگردانيد. پس از بررسي‌هاي نرم‌افزاري و سخت‌افزاري، نوبت به اين ابزار مي‌رسد. در اين مرحله پيشنهاد مي‌كنيم رايانه خود را به زماني بازگردانيد كه سيستم‌عامل بدون هنگ كردن و به طور پايدار عمل مي‌كرده است.


نصب مجدد


در نهايت نيز ذكر اين نكته ضروري است كه گاهي اوقات، تمام مشكلات و هنگ‌هاي سيستم‌عامل تنها با نصب مجدد ويندوز رفع مي‌شود. از اين رو چنانچه برنامه‌هاي زيادي روي ويندوز كامپيوتر نصب نكرده‌ايد و نصب مجدد ويندوز برايتان دشوار نيست پيشنهاد مي‌كنيم با انجام اين كار خيال خودتان را راحت كنيد! همچنين طبق بررسي‌هاي به عمل آمده و توصيه‌هاي اهالي فن، بهتر است هر 6 ماه تا 2 سال يكبار، ويندوز را مجددا نصب كنيد. پس اگر بيش از 2 سال است كه به ويندوز كامپيوتر خود دست نزده‌ايد وقتش رسيده است كه نسبت به نصب مجدد آن اقدام كنيد!
توجه: نرم‌افزارهاي معرفي شده در اين مقاله را مي‌توانيد از سايت‌هاي زير دريافت كنيد:
Comodo Backup: http://backup.comodo.com
Hinx Backup Easy: http://www.hinxsoft.com/index.php?page=bueasy
SyncBack: http://www.2brightsparks.com/downloadـsyncback.html (http://www.2brightsparks.com/download%D9%80syncback.html)
Piriform CCleaner: http://www.ccleaner.com
Revo Uninstaller: http://www.revouninstaller.com
Malwarebytes’ AntiـMalware: http://www.malwarebytes.org/mbam.php
امير عصاري
کلیک جام جم






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 825]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن