تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد ، و نماز را برای دوری از تکبر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826051336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

3 بيمـاري مرگبـار زنانـه را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: خانم‌ها مراقب تشخيص‌‌هاي نادرست باشند؛ 3‌بيماري متداول در خانم‌ها وجود داردكه بايد تشخيص‌‌هاي رايج درباره آن‌ها را بشناسند...

[تصویر: 11197_323.jpg]


بيماري‌هاي قلبي؛ زنان بيشتر در خطرند؟
تنگي نفس و احساس درد در قفسه سينه علائم معمول و رايج بيماري‌‌هاي قلبي- عروقي هستند. در خانم‌ها، اين علائم با اختلالات عصبي و گاهي سوزش سر دل همراه است. البته وجود اين علائم در يك فرد به تنهايي، هميشه هم نشانه بيماري‌هاي قلبي نيست. طبق گفته‌هاي بسياري از متخصصان قلب و عروق خانم‌هايي كه زير 55 سال دارند غالبا به حمله‌هاي قلبي دچار مي‌شوند و به‌طور كلي تشخيص اين بيماري‌ها در زنان به‌مراتب سخت‌تر و پيچيده‌تر از آقايان است‌، به همين دليل در رابطه با زنان بيشتر با تشخيص‌هاي نادرست مواجه هستيم. طبق تحقيقات يكي از دلايل اين تشخيص‌هاي نادرست مطالعات بسيار محدودي است كه تاكنون در رابطه با زنان و بيماري‌هاي آنها انجام شده.

چرا تشخيص اين بيماري در زنان دشوار است‌؟ مراقبت‌هاي بهداشتي در زنان، معمولا روي تست‌هايي از قبيل تست غربال‌گري سينه و تخمدان و بررسي ساير سرطان‌ها متمركز شده درحالي‌كه مطالعات مختلف نشان مي‌دهند، يكي از شايع‌ترين دلايل مرگ در زنان بروز بيماري‌هاي قلبي و تشخيص‌هاي نادرست مرتبط با آن‌هاست. تشخيص نادرست اين بيماري مي‌تواند آن را از بعضي سرطان‌ها نيز خطرناك‌تر جلوه بدهد. بيشتر حملات قلبي به‌دنبال سخت شدن و در نهايت گرفتگي رگ‌هاي قلبي به‌وجود مي‌‌آيند . گرفتگي و سخت شدن عروق خوني جلوي جريان منظم خون را گرفته و موجب حملات قلبي در فرد مي‌شوند.
علائم بيماري قلبي در زنان بسيار متفاوت‌تر از مردان است، به‌ويژه كه اگر آن‌ها از بيماري‌هاي عروقي و گرفتگي رگ‌ها نيز رنج ببرند. در زناني كه اين مشكلات را دارند، پلاكت‌هاي خون معمولا در يك مويرگ كوچك از قلب تجمع مي‌شوند و اين مشكلي است كه گاهي با آنژيو‌گرافي هم قابل رويت و پيگيري نخواهد بود.
چگونه از تشخيص نادرست اين بيماري جلوگيري كنيم؟ - زناني كه علائمي از قبيل احساس فشار يا سوزش در قفسه سينه، تنگي نفس، ضربان قلب نامنظم، تعريق زياد‌، خستگي افراطي و حالت تهوع دارند از پزشك خود درخواست تست استرس هسته اي يا اكو كارديوگرافي كنند تا بيماري به درستي تشخيص داده شود.
اين‌ها فاكتور‌هاي خطر هستند داشتن سابقه بيماري قلبي در خانواده داشتن فشار خون بالا بالا بودن چربي خون سيگار كشيدن وزن بالا و استفاده از غذاهاي نامناسب و ورزش نكردن به‌طور منظم اگر مبتلا به ديابت هستيد، ميزان انسولين تجويز شده توسط پزشك را با دقت تزريق كرده و تا حد امكان سعي كنيد بين رژيم غذايي خود و ورزش‌هاي روزانه يك تعادل نسبي برقرار كنيد. اسم اين بيماري چيست؟بيماري نامرئي
اين بيماري با نشانه‌هايي چون درد‌هاي شديد مفصلي، خستگي زودرس و افراطي، احساس ضعف، مشكل در ‌ياد‌آوري كوتاه‌مدت، سر درد، افزايش حساسيت به نور، بو، صدا و گرفتگي عضلات همراه است.
با وجود اين‌كه علت اين بيماري هنوز نامشخص است اما نظريه‌هاي مختلفي در رابطه با مبتلايان به اين بيماري مطرح شده است. بنا‌بر نظري‌هايي كه بيشترين طرفدار را دارد، استرس عامل مهم بروز اين بيماري است. با برجسته شدن استرس در زندگي روزانه افراد، اين بيماري كم‌كم بروز پيدا كرده و فرد را درگير مي‌كند. استرس معمولا منجر‌به اختلال در الگو‌هاي خواب و كاهش آرامش مي‌شود. وقتي شما خواب كافي نداشته باشيد، بدن‌تان مواد شيميايي لازم براي كنترل و تنظيم درد را با نظم كمتري توليد مي‌كند و در نتيجه، كمبود اين مواد تنظيم‌كننده درد در نهايت منجر به بروز اين بيماري مي‌‌شوند. وقتي شما بيمار هستيد ممكن است در مورد سلامت خود نگران و مضطرب باشيد يا حتي در مواقعي دست از فعاليت‌هاي روزانه برداريد. تمامي اين عوامل مي‌توانند باعث بدتر شدن نشانه‌هاي اين بيماري شوند.
چرا تشخيص اين بيماري سخت است؟ علائم اين بيماري از هر فرد به فرد ديگر آن‌قدر متفاوت است كه حتي آزمايش‌هاي متعدد خون نيز گاهي تشخيص درستي از اين بيماري به ما نمي‌دهند.
هنوز درمان قطعي و جهاني براي اين بيماري وجود ندارد اما داروهايي كه باعث كاهش درد و افزايش آرامش در خواب مي‌شوند مي‌توانند در بهبود علائم موثر باشند. خواب راحت و ورزش‌هاي ملايم از شدت درد و خستگي افراد كم مي‌كند و باعث بهبود بيماري مي‌شود. گرم كردن محل‌هاي دردناك، فيزيوتراپي و ماساژ نيز راهكار مناسبي براي تسكين درد خواهد بود.
چگونه از تشخيص نادرست جلوگيري كنيم‌؟ همواره با پزشك خود در تماس باشيد و در مورد علائم بيماري با او صحبت كنيد. دقت داشته باشيد، بيماري‌هاي ديگري نيز وجود دارند كه علائمي مشابه علائم اين بيماري دارند.
اما اگر حس مي‌كنيد، به اين بيماري دچار شده‌ايد‌، مي‌توانيد پرسش‌هاي زير را از پزشك معالج خود بپرسيد و به‌دنبال يافتن پاسخ‌هاي مناسب باشيد: در رابطه با ابعاد مختلف بيماري و راهكار‌هاي كاهش علائم موجود در بدن بپرسيد نحوه درمان و تكنيك‌هاي ضد‌استرس براي كاهش علائم چگونگي توضيح اين بيماري براي سايرين توسط فرد مبتلا ضرورت يا ‌ضرورت‌نداشتن مراجعه به يك مشاور روان‌شناسي نکته : مقابل آينه بايستيد و يك ليوان آب بنوشيد، اگر توده متورمي روي غده تيروئيد خود مشاهده كرديد‌، براي تشخيص‌هاي درست و قطعي به پزشك متخصص مراجعه كنيد


[تصویر: 11198_265.jpg]


كم كاري يا پر كاري؛چاقي يا لاغري بي‌دليل
تيروئيد هم يكي ديگر از برجسته‌ترين بيماري‌هاي است كه غالبا با تشخيص نادرست مواجه مي‌شود.
از هر 8 زن، يك‌نفر به اين بيماري دچار مي‌شود كه معمولا هم با تشخيص نادرست وخامت بيماري روز به روز افزايش پيدا مي‌كند.
غده تيروئيد با ترشح هورمون، ميزان انرژي به سلول‌هاي بدن را تعيين مي‌كند.
كم كاري تيروئيد زماني رخ مي‌دهد كه اين غده از حد طبيعي كمتر فعاليت كرده و نتواند هورمون كافي توليد كند.
علائم كم‌كاري تيروئيد:
افزايش وزن متورم شدن صورت و پف كردن آن خستگي و افسردگي خشك شدن پوست شكننده شدن ناخن‌ها كم پشت شدن مو بزرگ شدن غده تيروئيد افزايش حساسيت به سرما گرفتگي و درد عضلاني افزايش تعداد و ميزان سيكل قاعدگي پركاري تيروئيد نيز زماني رخ مي‌دهد كه غده تيروئيد هورمون زيادي توليد كند و سرعت توليد هورمون‌هاي ترشحي افزايش يابد. شايع‌ترين علت پركاري تيروئيد يك بيماري خود ايمني به نام بيماري گريوز است كه در آن عليه تيروئيد پادتن ساخته مي‌شود و سرعت توليد هورمون افزايش پيدا مي‌كند.

علائم پركاري تيروئيد:
كاهش وزن افزايش تعريق و حساسيت به گرما اضطراب عصبي شدن نازك و شكننده شدن موها تپش قلب بي‌خوابي افزايش حركات روده ضعف عضلاني به خصوص در بالاي بازو و ران‌ها
[تصویر: 11199_147.jpg]


چرا تشخيص اين بيماري سخت است؟
علائم اين بيماري معمولا نامشخص است و به‌تدريج و آرام‌آرام بروز پيدا مي‌كنند بنابراين تشخيص به موقع اين بيماري كار بسيار دشواري است.
تشخيص دير هنگام اين بيماري باعث بالا رفتن چربي خون، بروز بيماري‌هاي قلبي، افزايش فشار خون و افسردگي مي‌شود. در بيشتر مواقع با يك آزمايش خون كلي و دقيق مي‌توان به يك تشخيص صحيح دست پيدا كرد و راه‌هاي درماني متناسب با بيماري را در پيش گرفت.
پزشكان براي درمان كم كاري تيروئيد از جايگزيني هورموني استفاده مي‌كنند، براي درمان پركاري نيز معمولا داروهايي تجويز مي‌شوند كه جلوي ترشح بيش از اندازه هورمون‌ها را مي‌گيرند يا با مواد راديو اكتيو ترشح هورمون‌ها را متوقف مي‌كنند يا در موارد خاص با عمل جراحي غده تيروئيد را از بدن خارج مي‌كنند.
چگونه از تشخيص نادرست جلوگيري كنيم؟ از عوامل خطرناكي كه موجب بروز بيماري مي‌شوند آگاهي يابيد‌، سابقه وجود اين بيماري در خانواده نيز مي‌تواند يكي از دلايل بروز اين بيماري باشد. از بزرگي غده تيروئيد خود مطلع شويد. مقابل آينه بايستيد و يك ليوان آب بنوشيد، اگر توده متورمي روي غده تيروئيد خود مشاهده كرديد‌، براي تشخيص‌هاي درست و قطعي به پزشك متخصص مراجعه كنيد. به علائمي كه در بدن‌تان آشكار مي‌شود توجه كنيد. نسبت به تغييراتي كه در سلامتي شما پديد مي‌‌آيند حساس باشيد و به‌دنبال علت اين تغييرات برويد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 316]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن