تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):اگر مردم تعقل می کردند و مرگ را تصور می کردند، دنيا ويرانه مى‏شد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1841912125




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پروژه اینترنت ملی همچنان 3 سال دیگر راه‌اندازی می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: حمید ضیایی‌پرور:با اینکه چند سال است مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می‌کنند که شبکه اینترنت ملی طی 2 تا 3 سال آینده راه‌اندازی می‌شود ظاهرا هیچگاه این 2 یا 3 سال آینده فرا نمی‌رسد چون با گذشت هر سال باز هم مسئولان مربوطه اعلام می‌کنند این شبکه طی 3 سال آینده راه‌اندازی می‌شود.

محمد سلیمانی، وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات در فروردین سال 1386 اعلام کرده بود که این شبکه طبق پیش‌بینی‌ها ظرف 2 یا 3 سال آینده به شکل مطلوب راه‌اندازی خواهد شد. در خرداد ماه همان سال یعنی سال 1386، خبر رسید که هیأت دولت به شرکت مخابرات ایران اجازه داده است ٥ هزار و 660 میلیارد ریال از محل منابع داخلی خود را طی ٣ سال برای ایجاد این شبکه سرمایه‌گذاری کند.

وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات که این خبر را داده بود اضافه کرد: با تلاش‌های انجام شده، طراحی شبکه ملی اینترنت به پایان رسیده و اجزای آن مشخص شده است و با این مصوبه وارد فاز اجرایی این پروژه خواهیم شد.

چند ماه پیش رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در یک اظهارنظر عجیب اعلام کرد که شبکه ملی اینترنت در کل برنامه‌ای است که حداقل 3 الی 4 سال به طول خواهد انجامید و در طول برنامه پنجم با توسعه‌ در فازهای مختلف به‌صورت کامل محقق خواهد شد.

اکنون نیز عبدالمجید ریاضی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه اینترنت ملی با حجم بالا و بدون محدودیت سرعت تا 3 سال آینده خبر داده است. وی با بیان اینکه اینترنت ملی در برنامه پنجم توسعه با نام شبکه ملی اطلاعات آمده، اعلام کرد: بر همین اساس دولت مکلف شده آن را تا پایان برنامه پنجم راه‌اندازی کند. وی در پاسخ به این پرسش که شبکه ملی اینترنت چه زمانی راه‌اندازی می‌شود، اعلام کرد: راه‌اندازی اینترنت ملی یک فرایند مستمر است و به‌نظر می‌رسد ظرف 2 تا 3 سال آینده، کاربران ایرانی صاحب اینترنت ملی شوند. اینترنت ملی را به نوعی می‌توان اینترنت بومی‌سازی‌ شده و یا نسخه ایرانی و محلی از اینترنت جهانی دانست که قرار است سیاست‌های داخلی بر آن حاکم شود.

بدین‌ترتیب مشخص نیست بالاخره اینترنت ملی 3 سال، 4 سال، 5 سال یا چند سال دیگر راه‌اندازی خواهد شد. حتی اگر بپذیریم که راه‌اندازی این شبکه با نام شبکه کلی اطلاعات تا پایان برنامه پنجم تکلیف شده است، چون هنوز خود برنامه پنجم تصویب نشده است نمی‌توان برای راه‌اندازی این شبکه تاریخ دقیقی معین کرد. بدین‌ترتیب شبکه‌ای که خود از اساس در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و جزئیات آن برای کارشناسان این حوزه نامعلوم است، در فضایی تیره و غبارآلود قرار گرفته و حتی از سرنوشت بودجه ٥ هزار و 660 میلیارد ریال تصویبی هیات وزیران برای آن و نحوه هزینه‌کرد آن اطلاعی در دست نیست و هیچ گزارش رسمی درباره مراحل پیشرفت این پروژه برای عموم مردم، رسانه‌ها و یا نمایندگان مجلس منتشر نشده است و ظاهرا وزارت ارتباطات ترجیح می‌دهد این وضعیت ابهام آلود همچنان ادامه پیدا کند و راز و رمز پروژه اینترنت ملی در پشت اتاق‌های دربسته یک معاون وزیر که اکنون تغییر موقعیت داده است، سر به مهر باقی بماند.

خبرنگاران در میان خود به استناد ادبیات ارتباطی، از عناصر شش گانه خبر تحت عنوان سه «که» و سه «چه» نام می‌برند؛ یعنی هر خبر باید به سه که یعنی که، کجا و کی و سه چه یعنی چه، چرا و چگونه پاسخ دهد. خبر راه‌اندازی اینترنت ملی به هیچ‌یک از این عناصر خبری پاسخ نمی‌دهد: که؟ کجا؟ کی؟ چه؟چرا؟ چگونه؟


منبع: همشهری آنلاین






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن