واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: بي خطر بودن اختلال موقت ضربان قلب / اندازهگيري هورمون ها براي جلوگيري از پيوند قلب كودكان
متخصصان ميگويند اختلال گاه و بيگاه ريتم ضربان قلب بي خطر است. افراد با وجود سابقه ايست قلبي ميتوانند كيفيت زندگي خوبي داشته باشند. با اندازه گيري هورمونها ميتواند از پيوند غير ضروري قلب در كودكان جلوگيري كرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري آلمان، متخصصان اتحاديه متخصصان داخلي آلمان ميگويند، بروز گاه و بي گاه صداي ضربان قلب اضافي در افراد نشان دهنده هيچ خطري نيست.
ضربان قلب تحت تاثير عوامل مختلفي در طول روز مانند استرس، ترس و كم خوابي ميتواند دچار بي نظمي شود. حتي در افراد سالم هم ضربان قلب ميتواند از نظم خارج شود. با وجود اينكه اين اختلال باعث بروز ترس در افراد مبتلا ميشود اما متخصصان معتقدند نگراني وجود احتمالي نقص قلب در آنها بي دليل است.
در صورتي كه اختلال در ريتم ضربان قلب به طور مداوم و با شدت زياد بروز كند فرد مبتلا بايد به يك متخصص قلب مراجعه كند. زيرا اين اختلال ميتواند علامت يك بيماري شديد قلبي باشد.
كيفيت خوب زندگي با وجود ايست قلبي
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس افرادي كه يك ايست قلبي را رد كرده اند ميتوانند مدت هاي طولاني بعد از آن با يك كيفيت خوب زندگي كنند. نتيجه تحقيق محققان دانشگاه ماربورگ آلمان نشان داد تقريبا از هر سه بيمار مبتلا به ايست قلبي كه از بيمارستان مرخص ميشوند، يك نفر دست كم پنج سال زنده ميماند و 16 درصد از آنها مشغول كار ميشوند و تنها 9 درصد آنها نياز به مراقبت و پرستاري روزانه خواهند داشت.
اقدام سريع و به موقع پزشكان اورژانس بر روي يك فرد دچار ايست قلبي شده در زندگي بعد از آن در بيمار بسيار تاثيرگذار است و در صورت درست بودن روند كار افرادي كه دچار اين عارضه ميشوند ميتوانند از كيفيت زندگي بالايي برخوردار شوند و به كار و فعاليت شغلي خود نيز ادامه دهند.كارشناسان تخمين ميزنند سالانه در اروپا حدود 600 هزار نفر دچار ايست قلبي مي شوند.
جلوگيري از پيوند قلب غير ضروري در كودكان با اندازه گيري هورمونها
به گزارش خبرگزاري آلمان، محققان مركز قلب آلمان در برلين روشي را براي كودكان مبتلا به بيماريهاي شديد قلبي كه در فهرست پيوند قرار دارند توصيه مي كنند. در كودكان مبتلا به بيماريهاي سخت قلبي، بيشتر كودكان تنها با پيوند قلب جديد نجات پيدا مي كند.
تحقيق صورت گرفته بر روي 15 كودك دو ماهه تا 17 ساله مبتلا به بيماريهاي سخت عضلات قلب به اين كودكان قلب مصنوعي به اندازه توپ تنيس پيوند زده شد كه خارج از بدن آنها در مقابل ناحيه شكم قرار ميگيرد و با استفاده از آن جريان خون بدن كودكان هدايت مي شود و با كمك قلب مصنوعي بجاي قلب واقعي در بدن جريان مييابد.
به اين ترتيب قلب طبيعي كودك فرصت بازسازي خود را پيدا ميكند. در آغاز تحقيق همه اين كودكان ميزان بالايي از هورمونهاي معيني در خون خود داشتند كه نشاندهنده ضعف قلب آنها بود، اما بعد از پيوند قلب مصنوعي ميزان اين هورمونها در چند كودك به ميزان زيادي كاهش يافت و به حد طبيعي رسيد.
متخصصان بر اساس نتيجه اين تحقيق معتقدند بلافاصله اقدام به پيوند قلب نكنيد و صبر كنيد. زيرا قلب برخي از كودكان با وصل شدن به قلب مصنوعي بازسازي شده ديگر نياز به پيوند قلب به آنها از بين رفت. البته در اين بين بايد ميزان هورمونهاي خاص در اين كودكان به موقع اندازه گيري شود تا از پيوند قلب غير ضروري در آنها پيشگيري شود./ش
پنجشنبه 14 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 169]