محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828006431
پایگاه اینترنتى خود را آنالیز كنید
واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: پایگاه اینترنتى خود را آنالیز كنید.
اگر شما صاحب پایگاهى در دنیاى پهناور اینترنت هستید مطمئنا موفقیت و بهتر شدن آن برایتان اهمیت خاصى دارد، پس بدون شك نیاز دارید كه به بررسى نقاط مثبت و منفى قسمت هاى مختلف سایت خود بپردازید. این كار نیاز به داشتن دانش فنى خاصى ندارد و در اینترنت سایت هاى زیادى وجود دارند كه این امكان را به صورت رایگان در اختیار شما قرار مى دهند. در این مقاله قصد داریم كه شما را با تعدادى از این سایت ها و نحوه استفاده از آنها آشنا كنیم.
PAGE RANK سایت شما چند است؟
به عنوان اولین قدم، باید بدانید كه سایت شما از نظر موتور جستجوگر گوگل در چه رتبه اى قرار دارد.
پس ابتدا باید با مفهوم عبارت "PAGE RANK" آشنا شوید. PAGE RANK میزان اهمیت صفحه مورد نظر شما از سوى گوگل است و با عددى بین صفر و 10 تعیین مى شود. به عنوان مثال PAGE RANK سایت گوگل 10 است. حال سوال اینجاست كه چگونه متوجه شویم كه PAGE RANK سایت ما چند است؟
گوگل این مسئله را با قرار دادن این امكان در TOOLBAR (نوار ابزار) خود مرتفع كرده است. به گونه اى كه هر بار صفحه وبى را باز مى كنید به طور خودكار PAGE RANK آن صفحه نمایش داده مى شود.
شما مى توانید TOOLBAR گوگل را از این آدرس دانلود كنید.
راه ساده ترى نیز وجود دارد. وارد این سایت شوید و در قسمت CHECK PR آدرس مورد نظر خود را وارد كرده و سپس بر روى دكمه CHECK PR كلیك كنید. البته سایت هاى مشابه دیگرى نیز وجود دارند.
آشنایى با سایت ALEXA.COM
در این سایت شما مى توانید به اطلاعات ارزشمندى در مورد ترافیك سایت خود دست پیدا كنید.
لازم است بر روى عبارت RANKINGS TRAFFIC در صفحه اصلى سایت ALEXA كلیك كنید. در كادر مورد نظر آدرس سایت خود را وارد كنید و بر روى دكمه GET TRAFFIC DETAILS كلیك كنید. در صفحه باز شده یك سرى توضیحات اجمالى (OVERVIEW) از جمله سایت هاى مرتبط، رتبه ترافیك (TRAFFIC RANK)، تعداد سایت هاى لینك داده به این سایت، تاریخ آنلاین شدن این آدرس و اطلاعات تماس در مورد سایت مورد نظر نمایش داده مى شود.
همچنین از این نظر مى توانید سایت خود را با یك سایت دیگر نیز مقایسه كنید. این كار از طریق وارد كردن آدرس سایت مورد نظر و كلیك بر روى دكمه COMPARE SITES امكان پذیر است.
در قسمت RELATED LINKS لینك و سایتهاى مرتبط با سایت شما نمایش داده مى شود.
در قسمت SITES LINKING IN نیز لیست سایت هایى كه به شما لینك داده اند نمایش داده مى شود.
آشنایى با سایت SEARCHBLISS.COM
هنگامى كه وارد این سایت مى شوید با لینك هاى زیادى مواجه هستید كه ابزار زیادى را در زمینه هاى مختلف براى مدیران سایت ها از جمله بهینه سازى جایگاه سایت ها در موتورهاى جستجوگر مهیا كرده است. یكى از این ابزار مهم LINK POPULARITY CHECK مى باشد كه توسط آن از تعداد لینك هاى مرتبط با سایت شما در موتور هاى جستجوگر مطلع مى شوید. تنها كافیست در قسمت ENTER YOUR URL آدرس سایت خود را وارد كنید و در قسمت ENTER THE ACCESS CODE AS SEEN ABOVE كد سه رقمى كه در مقابل عبارت ACCESS CODE قرار گرفته است را وارد كنید و بر روى دكمه GENERATE REPORT كلیك كنید.
چه سایت هایى از طریق BLOGROLLING به شما لینك داده اند؟
حتما با سایت BLOGROLLING آشنایى دارید . BLOGROLLIN امكانات مدیریت لینك ها را در اختیار شما قرار مى دهد و شما مى توانید به راحتى لینك دوستان یا سایتهاى مرتبط را در سایت خود قرار دهید.
براى اینكه بدانید چه سایتهایى از این طریق لینك شما را در سایت خود قرار داده اند نیاز دارید وارد این صفحه كه بخشى از امكانات ارائه شده توسط خود سایت BLOGROLLING است، بشوید.
تنها لازم است در صفحه مذكور و در قسمت SEARCH FOR آدرس سایت خود را وارد كنید و بر روى دكمه SEARCH كلیك كنید.
آشنایى با سایت WHOLINKSTOME.COM
اگر كمى خوش شانس باشید و موفق شوید كه به این سایت دسترسى پیدا كنید (چون در بیشتر مواقع سرور این سایت با مشكل مواجه است) مى توانید یكجا متوجه شوید كه چه سایت ها و یا وبلاگ هایى به پایگاه شما لینك داده اند.
کار با این سایت مشابه سایت هاى قبل بسیار ساده مى باشد. تنها کافیست در صفحهى اصلى سایت و در قسمت LOOK UP SITE آدرس سایت خود را وارد کرده و بر روى گزینهى WHO LINKS TO ME? کلیک کنید، تا پس از چند دقیقه نتایج حاصل، نمایش داده شوند. نتایج نمایش داده شده، شامل موارد زیر مى باشد:
• رتبه داده شده به صفحه شما از سوى گوگل براساس اهمیت (GOOGLE PAGE RANK)
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت BLOGROLLING یافت شده است.
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت YAHOO! یافت شده است.
• تعداد لینک هاى داده شده به سایت یا وبلاگ شما که از سوى سایت MSN یافت شده است.
• جزییات ترافیک بازدیدکننده بر روى سایت یا وبلاگ شما از سوى سایت ALEXAکه دستیابى مستقیم به این اطلاعات قبلا توضیح داده شد.
• نتایج جستجوى آدرس شما در صفحات وب توسط سایت TECHNORATI.
• نتایج جستجوى آدرس شما در صفحات وب توسط سایت ICEROCKET.
علاوه بر موارد ذکر شده در انتهاى صفحه بخشى از نتایج جستجوى سایتهاى BLOGROLLING،
YAHOO و MSN نمایش داده شده اند. همچنین شما مى توانید با قرار دادن كدى در سایت یا وبلاگ خود، به بازدیدکنندگان این امکان را دهید که با کلیک بر روى این لینک به طور مستقیم نتایج حاصل را مشاهده کنند.
آشنایى با سایت WIDEXL.COM
شما مى توانید از این آدرس وارد صفحه اصلى این سایت شوید. در سمت راست این سایت قسمتى به نام FREE ONLINE TOOLS وجود دارد كه امكانات مفیدى را در اختیار شما قرار مى دهد. این امكانات به قرار زیرند:
LINK POPULARITY CHECK:
این گزینه این امكان را به شما مى دهد كه متوجه شوید چه تعداد صفحه به صفحه وب شما در موتورهاى جستجوگر گوگل، ALTAVISTA، MSN، HOTBOT ،LYCOS و ... لینك داده اند. حتى مى توانید علاوه بر آدرس سایت خود، آدرس 2 سایت دیگر را براى مقایسه وارد كنید.
SEARCH SATURATION :
این گزینه این امكان را به شما مى دهد كه متوجه شوید چه تعداد صفحه از وب شما در موتورهاى جستجوگر فهرست (INDEX) شده اند. در اینجا نیز به مانند حالت قبل مى توان آدرس 2 سایت دیگر را براى مقایسه وارد كرد.
: META TAG ANALYZER
همانطور كه مى دانید انتخاب كلیدواژه ها (KEYWORDS) و توضیحات صفحه (DESCRIPTION) مناسب، نقش مهمى را در معرفى یك پایگاه اینترنتى به موتورهاى جستجوگر ایفا مى كنند. در واقع ملاك اصلى فهرست كردن صفحات وب توسط موتورهاى جستجوگر همین دو موردى است كه در بالا ذكر شد. مرتبط بودن عبارات انتخابى با موضوع صفحه، رعایت كردن تعداد عبارات بكار گرفته شده، جلوگیرى از تكرار و استفاده از كلمات رایج بى ربط و گمراه نمودن موتورهاى جستجوگر به منظور افزایش بازدید و ... از مواردى هستند كه باید در انتخاب كلیدواژه ها و توضیحات یك صفحه به دقت رعایت شوند.
این بخش این امكان را در اختیار شما قرار مى دهد كه به بررسى كلیدواژه ها و توضیحات صفحه مورد نظر خود بپردازید. علاوه بر این، یك سرى اطلاعات كلى نیز در اختیار شما قرار مى گیرد.
نتایج نمایش داده شده به اختصار در زیر ذكر شده اند:
- نوع سرور وب
- نمایش كلیدواژه ها و توضیحات صفحه
- نمایش درصد ارتباط كلیدواژه ها و توضیحات با نوشته هاى صفحه
- تعیین وضعیت تعداد كلیدواژه ها و كاركترهاى توضیحات صفحه
- تعیین وضعیت حجم صفحه و زمان بارگذارى آن
- نمایش كلیدواژه ها بر حسب درجه اهمیت
- نمایش لینك هاى یافت شده در صفحه بر حسب اهمیت
- و ...
سخن آخر
ابزار آنلاینى كه در اینجا معرفى شد تقریبا بیشتر مواردى كه باید در یك صفحه وب مورد بررسى قرار گیرد را در بر مى گیرد و واضح است كه این امكانات تنها محدود به این چند سایت نمى شود. به هر حال شما به این وسیله و با كمى عنصر صبر مى توانید فاصله خود را با سایت هاى موفق كم كنید.
منبع : ماهنامه شبکه
PageRank چيست؟
Pagerank به معناي رتبه صفحه است و در اصل امتيازي است كه گوگل براي هر صفحه وب قائل ميشود. براي ديدن رتبه صفحات يك سايت ميتوانيد تولبار گوگل را دانلود و روي IE خود نصب كنيد تا به محض ورود به هر صفحهاي امتياز آن صفحه را روي نوار ابزار گوگل مشاهده كنيد. هرچه امتياز شما در گوگل افزايش يابد، باعث ميشود تا گوگل شما را در صفحه جستوجو، در رتبه بالاتري نمايش دهد. براي افزايش رتبه خود در گوگل بايد نكاتي را رعايت كنيد كه در ادامه در مورد آن بحث ميكنيم. حتي اگر بالا رفتن امتياز گوگل برايتان مهم نيست، نكات كليدي را بهكار گيريد، زيرا گوگل سايتهايي را كه اين نكات را رعايت نكردهاند از ليست جستوجويش حذف ميكند و ديگر در هيچ يك از سايتهاي شركاي گوگل نيز نام شما نشان داده نميشود.
مكانيزم عملكرد PageRank
مكانيزم كلي امتيازبندي صفحات به صورتي عمل ميكند كه يك لينك از يك صفحه وب به يك صفحه ديگر، كه در يك سايت ديگر است، به معناي يك امتياز مثبت براي صفحه مقصد محسوب ميشود و منطق اين مكانيزم اين است كه وبمسترها، لينك سايتهايي را در سايت خود قرار ميدهند كه فكر ميكنند براي بازديدكنندگان سايتشان جالب و باارزش باشد. گوگل از تعداد اين لينكهاي ورودي به صفحات سايتهاي ديگر، براي قضاوت درباره امتيازدهي به آنها و نيز مرتب كردن آنها در هنگام جستوجو (ترتيب صعودي – نزولي لينكها در نتيجه جستوجو) استفاده ميكند. براي مشاهده لينكهاي ورودي به سايت خود و صفحاتي كه در سايتهاي ديگر از لينك شما استفاده كردهاند، ميتوانيد link:http://www.yourURL.com را در گوگل وارد كنيد تا ليست سايتهايي كه به شما لينك دادهاند را مشاهده كنيد.
PageRank چگونه محاسبه ميشود؟
همانطور كه قبلاً ذكر شد، بطور كلي PageRank با استفاده از اشتراك گرفتن از تمامي لينكهاي ورودي به سايت شما محاسبه ميشود. البته اين مكانيزم براي محاسبه دقيق PageRank صحيح نيست، زيرا گوگل لينكهاي داخلي (لينكهايي كه صفحات مختلف وبسايت شما را به هم متصل ميكند) را نيز در امتيازدهي محاسبه ميكند. همچنين PageRank صفحهاي كه به شما لينك داده هم، در بالا بردن رتبه سايت شما مؤثر است. مثلاً اگر يك سايت با بازديدكننده بالا به شما لينك بدهد، امتياز بيشتري نسبت به لينك شما در يك سايت با بازديدكننده كم دارد. بهعلاوه تعداد لينكهاي خارجي كه در صفحه مبدا وجود دارد نيز، در رتبه سايت مقصد تأثير دارد.
بطور كلي ميتوان گفت، 85 درصد از رتبه سايت مبداء، همراه با لينك به سايت مقصد ارسال ميشود. بنابراين يك صفحه وب با رتبه 5 و فقط با يك لينك خارجي در صفحهاش (كه همان لينك سايت شماست) بايد 85 درصد از اعتبار رتبه 5 را براي صفحهاي كه به آن لينك داده است، ارسال كند. ولي در واقع هيچ صفحهاي فقط يك لينك ندارد – به ياد آوريد كه لينكهاي داخلي هم اغلب اوقات در محاسبه بهحساب ميآيند – پس ميزان PageRank ارسالي عبارت است از 85 درصد از PageRank همان صفحه تقسيم بر تعداد لينكهاي خارجي و اين بدان معناست كه اگر يك صفحه به غير از سايت شما، لينك 9 سايت ديگر را نيز داشته باشد، ميزان PageRank ارسالي به سايت شما چيزي معادل 5/8 درصد از PageRank آن سايت است. سؤالي كه اينجا مطرح ميشود اين است كه تفاوت رتبههاي PageRank چقدر است و مثلاً رتبه 4 با 5 چقدر تفاوت دارد؟ اعداد گوگل در PageRank فقط يك عدد ثابت نيستند بلكه نشان دهنده يك بازه عددي ميباشند. بنابر اين تمام پيج رنكهاي 5 با هم مساوي نيستند. طبق جدول رتبه 6 ممكن است فقط يك درجه از 5 بيشتر باشد و ممكن است فقط كمي از 7 كمتر باشد.
PageRank گوگل چيست و چگونه افزايش مييابد؟
حالا كه تا حدودي با PageRank گوگل و مكانيزم محاسبه آن آشنا شديد، نكاتي كه بايد براي افزايش آن رعايت كنيم را بررسي ميكنيم.
نكات طراحي و محتواي سايت
- سايت را با يك سلسله لينكهاي واضح طراحي كنيد. هر صفحه حداقل بايد از طريق يك لينك متني ساده در دسترس باشد.
- براي سايت يك صفحه SiteMap (نقشه سايت) طراحي كنيد كه حاوي لينك صفحات مهم سايت باشد. اگر در سايت خود بيش از 100 لينك داريد، صفحه SiteMap را به چند صفحه تقسيم كنيد.
- درباره كلمات كليدي كه كاربران براي دسترسي به سايت شما در موتورهاي جستوجو تايپ ميكنند فكر كنيد و مطمئن باشيد كه مطالبي درباره اين كلمات در سايت شما وجود دارد.
- براي نمايش كلمات و لينكهاي مهم از متن بجاي عكس استفاده كنيد، زيرا جستوجوگر خزنده گوگل متون نوشته شده در عكس را تشخيص نميدهد.
- براي لينكها و عكسها حتما از تگهاي title و Alt به صورت دقيق و درست استفاده كنيد.
- لينكهاي شكسته (لينكهايي كه به جاي درستي اشاره نميكنند) را درست كنيد.
- اگر شما از طراحي سايتهاي Dynamic استفاده ميكنيد و در URL صفحات سايتتان كاراكتر (?) وجود دارد، بايد بدانيد كه كل موتورهاي جستوجو نميتوانند اين صفحات را به خوبي صفحات Static پيدا كنند.
- لينكهايي كه هر صفحه دارد بايد حداكثر تعداد قابل قبولي باشد، حدود 100 لينك.
نكات فني
از يك مرورگر متن مانند Lynx براي تست كردن سايت خود استفاده كنيد. چون اكثر جستوجوگرها سايت شما را همانند چشمان Lynx ميبينند. اگر شما در سايتتان از جاوا اسكريپت، كوكيها، اشيا session ، frame يا فلش يا هر چيزي كه جلوي ديد برنامههاي خزنده (Crawler) را بگيرد استفاده كرده باشيد ممكن است اين جستوجوگرها نتوانند صفحات سايت شما را بهخوبي ببينند و index كنند. - استفاده از SessionID جلوي برنامههاي خزنده موتورهاي جستوجوگر را ميگيرد و چون آنها نميتوانند در سايت شما ثبت نام كنند تا صفحات را ببينند بنابرين تعدادي از صفحات شما هرگز در اين جستوجوگرها ثبت نميشوند.
- اگر از سيستمهاي CMS استفاده ميكنيد مطمئن شويد كه اين سيستم توانايي ساخت صفحاتي كه گوگل مييابد را داراست.
از پارامترهايي مانند "&id=" در لينكهاي صفحاتتان استفاده نكنيد. چون گوگل اين آدرسها را index نميكند.
وقتي سايتتان آماده شد
- از سايتهاي مرتبط بخواهيد به شما لينك دهند.
- سايت خود را در http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl ثبت كنيد.
- نقشه سايت خود را در Google Sitemaps ثبت كنيد.
- سايت خود را در موتورهاي جستوجوگر و دايركتوريهاي ديگر از جمله ياهو ثبت كنيد.
نكات كليدي
صفحات را براي كاربر طراحي كنيد نه جستوجوگرها يعني چيزي را كه براي جستوجوگر ميفرستيد هماني باشد كه در سايت داريد و به كاربر نشان ميدهيد.
- از روشهاي حقهزدن به موتورهاي جستوجو براي بالا بردن pageRank استفاده نكنيد. چون اولين مشتريان شما بازديدكنندگان شما هستند نه جستوجوگرها.
- از برنامههاي تأييد نشده براي ثبت صفحات و چك كردن امتياز خود در گوگل بهره نبريد. زيرا اين برنامهها قوانين گوگل را زير پا ميگذارند. مانند برنامه WebPosition Gold كه درخواست سايت شما را به چند مدل به گوگل ميفرستد (براي گول زدن موتور جستوجوگر – با اين كار جستوجوگرهاي معمولي گول ميخورند و فكر ميكنند سايت شما پرطرفدار است. اما گوگل آنها را پيدا ميكند.) اين برنامهها ممكن است باعث شوند گوگل اسم شما را بطور كلي از ليست سايتهاي جستوجو حذف كند!!!
توصيههاي ايمني
- از لينكها يا متنهاي مخفي استفاده نكنيد.
- از cloak redirect استفاده نكنيد.
- اQueryهاي برنامهريزي شده به گوگل نفرستيد.
- صفحه را با كلمات نامربوط به سايتتان لود نكنيد.
- صفحات تكراري در دايركتوريها و ساب دومينهاي سايتتان نسازيد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 741]
-
گوناگون
پربازدیدترینها