تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):داناترين مردم كسى است كه دانش ديگران را به دانش خود بيفزايد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844601609




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شش اشتباه رایج درباره اعتیاد


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان:
[تصویر: L125953158373.jpg]



اغلب افراد تصور می‌کنند که اعتیاد فقط جنبه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دارد اما گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که باورهای غلط درباره اعتیاد نیز اعتیادآفرین هستند. شناسایی برخی از این باورهای غلط به ما کمک می‌کند که از این معضل اجتماعی پیشگیری کنیم.در این نوشته، سعی می‌کنم 6 باور رایج اما غلط در جامعه را در همین موضوع بازگو کنم...

1 قرص‌ها و داروها خطری ندارند!

بسیاری از والدین و خانواده‌ها فکر می‌کنند، اعتیاد فقط به مواد مخدری مانند تریاک، شیره، هرویین و کراک خطرناک است و اگر در وسایل فرزندانشان قرص یا دارو پیدا کنند، گمان می‌برند، دارو ضرری ندارد و چون کارخانه‌های دارویی آن را تهیه می‌کنند و داروخانه آن را عرضه می‌کنند، پس به طور کامل بی‌خطر هستند! باید بدانیم که این یک تصور غلط است و داروهایی مانند ترامادول، دیفنوکسیلات، انواع داروهای حاوی کدیین، بنزودیازپین‌ها یعنی داروهایی که به زپام ختم می‌شوند (دیازپام، کلونازپام، فلورازپام و...) کلردیازپوکساید، فنوباربیتال و زاناکس یا آلپرازولام نیز از جمله داروهای اعتیادآورند که درمان اعتیاد آنها بسیار دشوار است.

2 شیشه‌ اعتیادآور نیست و مورفین را می‌شوید!

بسیاری از فروشندگان مواد برای تبلیغ مواد خود، ادعا می‌کنند که ماده شیشه اعتیاد ندارد. این در حالی است که شیشه از اعتیادآورترین مواد شناخته شده است. بسیاری از معتادان سابقه‌دار می‌گویند ما به تریاک، شیره و سایر مواد خانواده تریاک معتاد بوده‌ایم. بارها ترک کرده‌ایم و ماه‌ها و سال‌ها پاک مانده‌ایم ولی دوباره اعتیادمان عود کرده است. در صورتی که ترک کردن اعتیاد به شیشه اساسا معنی ندارد. همچنین، هستند نوجوانانی که یک بار برای کنجکاوی ماده شیشه را تجربه کرده‌اند و الان به آن معتادند. در ضمن، اعتیاد به سایر مواد (خانواده تریاک و حاوی مرفین) به هیچ وجه موثر نیست و این ادعا یک دروغ محض و فریبنده است.

3 ترک اعتیاد آسان است!

این جمله با روح پیشگیری در تضاد است. ترک اعتیاد به هیچ‌وجه آسان نیست. تجربه نشان داده است، از هر صد نفر معتاد مراجعه کننده به مراکز درمانی، شاید بتوان فقط بیست نفر را آن هم در طول فقط یک سال پاک نگه داشت. شایان ذکر است، حرف‌هایی مانند درمان تضمینی، ترک اعتیاد در چهار ساعت، ارسال دارو به شهرستان و کپسول‌های ماهواره‌ای، بیشتر به مزاح و شوخی شبیه است. مگر می‌توان یک معتاد با بیماری مزمن را در چهار ساعت درمان کرد؟ درمان اعتیاد حداقل به شش ماه زمان نیاز دارد.

4 پسر من ورزشکار است، پس هیچ‌وقت معتاد نمی‌شود!

متاسفانه، برخی از افراد معتاد در پشت پرده ورزش، مصرف مواد را آغاز کرده‌اند. به یاد داشته باشیم، برای حفاظت از فرزندانمان آگاهی و توانمندی‌های ضروری زندگی مانند مهارت «نه گفتن»، «حل مساله» و «تصمیم‌گیری» لازم است. ورزش کردن نقش پیشگیرانه دارد اما کامل نیست. در کنار ورزش، ارتباط صمیمی با فرزند و آموزش خطرهای مواد اعتیادآور، پرهیز از مصرف سیگار و قلیان نیز از ضرورت‌های پیشگیری از اعتیاد محسوب می‌شود.

5 پسرم دانشجو شده و دیگر خیالم راحت است که معتاد نمی‌شود!

این باور غلط، بسیاری از دانشجویان و خانواده‌های آنان را گرفتار کرده است.خانواده‌هایی هستند که تصور می‌کنند فرزندشان در شهرستان در حال گذراندن واحدهای درسی دانشگاهی است اما یک سال است که او از دانشگاه اخراج شده است. اگر فرزند ما توانسته است از سد کنکور بگذرد، این نشان از توانمندی او دارد اما این توانمندی برای اعتماد زیاد و یک طرفه و حس غرور کاذب در برخی دانشجویان، آنها را گرفتار مواد اعتیادآور و مشکلات درمان کرده است.

6 خانواده ما در مکانی آلوده زندگی می‌کند، پس قسمت فرزندانمان است که معتاد شوند!

بسیارند خانواده‌هایی که در مکان‌های آلوده زندگی می‌کنند اما به طور دقیق به توصیه‌ها و آموزش‌های کارشناسی توجه کرده‌اند و اکنون فرزندانی سالم دارند. پس این باور درستی نیست و نباید خانواده‌ها از این مکان‌های آلوده ترسی به دل راه بدهند. البته اگر خانواده‌ها می‌توانند، باید در محیط سالمی برای رشد فزرندانشان زندگی کنند اما توجه به اصول عملی پیشگیری و اجرایی کردن آن، حتی در آلوده‌ترین مناطق نیز نقش موثری در سلامت فرزندان دارد.








این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن