واضح آرشیو وب فارسی:سياست روز: قيمت مرغ تا نيمه ماه رمضان كاهش مييابد
دبير انجمن صنفي توليدكنندگان جوجه يكروزه گفت: جوجهريزي ماه رمضان در مرداد ماه به ميزان 80 ميليون و 500 هزار قطعه انجام شد اما طي چند روزه اخير به دليل افزايش كاذب تقاضا (مسافرت، ماه رمضان و برگزاري مجالس شادي) قيمت مرغ مقداري افزايش يافته كه قطعا تا نيمه ماه رمضان كاهش مييابد كه در اين زمينه لازم بود بخش دولتي مرغ توليد شده به قيمت هزار و 350 تومان را به منظور تنظيم بازار فعلي ذخيرهسازي ميكرد.
به گزارش ايسنا، مصطفي سيدمصطفوي ـ درباره افزايش قيمت مرغ اظهار كرد: با توجه به گران شدن هزينههاي توليد و همچنين كالاهاي ديگر افزايش قيمت مرغ طبيعي است و اين قيمت نسبت به ديگر كالاها و هزينه تمام شده آن ارزان است.
وي تصريح كرد: دو هزار و 850 تومان براي هر كيلو مرغ بدون قيمت جوجه در نظر گرفته شده است كه با احتساب توليد هر جوجه به قيمت بيش از 400 تومان هر كيلو گوشت مرغ بايد سه هزار و 200 تومان باشد.
مصطفوي با تاكيد بر اينكه جمعآوري تخممرغ نطفهدار در خرداد و اوايل تيرماه ارتباطي به افزايش قيمت مرغ ندارد، گفت: جوجه ريزي ماه رمضان در مردادماه به ميزان 80 ميليون و 500 هزار قطعه انجام شد اما طي چند روزه اخير به دليل افزايش كاذب تقاضا (مسافرت، ماه رمضان و برگزاري مجالس شادي) قيمت مرغ مقداري افزايش يافته كه قطعا تا نيمه ماه رمضان كاهش مييابد كه در اين زمينه لازم بود بخش دولتي مرغ توليد شده به قيمت هزار و 350 تومان را به منظور تنظيم بازار فعلي ذخيرهسازي ميكرد.
دبير انجمن توليدكنندگان جوجه يكروزه خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه طي سه ـ چهار سال گذشته توليد در صنعت مرغداري منفعت نداشته لازم است دولت همچون صنعت نساجي با اين صنعت برخورد كند چراكه متضرر شدن توليدكنندگان به دليل بالاتر بودن هزينههاي توليد از قيمت فروش باعث بدهي اين بخش به بانكها شده كه بانكها تسهيلات به مرغداران بدهكاران نميپردازند.
وي تصريح كرد: در اسفندماه سال 84 هيات وزيران استمهال دوساله به مرغداران را تصويب كرد اما تا امروز اجرايي نشده است.
دبير انجمن توليدكنندگان جوجه يكروزه دليل بالا بودن درخواست مجوز براي توليد در اين صنعت را بيكاري جوانان و استفاده آنها از طرحهاي زودبازده دانست كه در نهايت منجر به شكست خواهد شد.
در اين نشست نيز ناصر نبيپور - مديرعامل اتحاديه مركزي مرغداران خواستار تدوين برنامهبراي رفع نوسانات شديد توليد به عنوان عمدهترين مشكل صنعت، شد كه در طول سال توليد و مصرف متضرر نشوند.
همچنين مجتبي موسوي - نايب رييس انجمن صنفي توليدكنندگان جوجه يكروزه نيز اظهار كرد: طي 10 ماهه گذشته هر قطعه جوجه حداقل 150 تا 200 تومان با ضرر فروخته شد كه در مجموع بيش از 120 ميليارد تومان ضرر در صنعت توليد جوجه يكروزه ايجاد كرده است و هيچگونه پيگيري در اين زمينه صورت نگرفته است.
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: سياست روز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]