واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جامعه - خودتان را جدي بگيريد
جامعه - خودتان را جدي بگيريد
رئيسجمهور صبح روز دوشنبه در سومين نشست دور چهارم مجلس دانشآموزي حضور پيدا كرد و ضمن شنيدن سخنان و دغدغههاي اعضاي اين مجلس، سخناني ايراد كرد.
به گزارش ايسنا، محمود احمدينژاد با ابراز خرسندي از اينكه توفيق پيدا كرده در اين مجلس حضور پيدا كند، افزود: تشكيل اين مجلس ابتكاري، ارزشمند و سازنده است. وي با بيان اينكه «نقطه اتكاي ملت ما نسل جوان است، يا به عبارتي ديگر اميد ملت و موتور حركت جامعه ما نسل جوان است»، افزود: بر خلاف بعضي كه فكر ميكنند يك جوان تا به سن هجده، بيست سالگي نرسد چيزي متوجه نيست، من معتقدم بچهها و جوانان ما از دوازده، سيزده سالگي مسووليتهاي اجرايي را ميفهمند، در امور مشاركت ميكنند و نظراتشان را ارائه ميدهند و نظرات آنها بعضا بسيار پخته است. رئيسجمهور همچنين با بيان اينكه «هنر مديران كشور اين است كه كاري كنند جوانان و نوجوانان با مسائل، تصميمگيريهاي مهم و مديريتهاي كلان گره بخورند، آشنا شوند و براي اين مسائل آماده شوند»، گفت: دفعه قبل كه در جمع شما حضور پيدا كرده بودم توصيه كردم خودتان را جدي بگيريد، از وزرا دعوت كنيد در اجلاستان حضور پيدا كنند و برنامههاي كاريشان را براي شما توضيح دهند، همچنين آنها را مورد سوال و جواب قرار دهيد و اكنون نيز بر اين امر تاكيد ميكنم. وي در ادامه با اشاره به پيشنهاد يكي از جوانان كه به عنوان ناطق پيش از دستور صحبت ميكرد، مبني بر برگزاري نشست مشترك دولت و مجلس دانشآموزي، گفت: من موافق هستم كه نشست فوقالعادهاي با دستور كار معيني برگزار شود. احمدينژاد همچنين خطاب به علياحمدي وزير آموزش و پرورش گفت: آقاي علياحمدي به همكارانتان بگوييد من سفت پاي اين مجلس دانشآموزي هستم و آنها كه نظرشان چيز ديگري است بايد با اين مجلس همراهي كنند و اگر گوش نكردند ما بين مجلس دانشآموزي و كساني كه مخالف اين مجلس هستند، اين مجلس را انتخاب ميكنيم. وي همچنين خطاب به نمايندگان دانشآموزان گفت: آقاي علياحمدي نيز در دوران دانشآموزي و دانشجويياش فردي فعال بود و در بسياري از فعاليتها حضور داشت. رئيسجمهور كشورمان، مجددا خطاب به وزير آموزش و پرورش گفت: انتظارمان اين است كه اين مجلس رشد و ارتقا پيدا كند. احمدينژاد در ادامه با اشاره به تصويب طرحي در ارتباط با ميراث فرهنگي با حضور خود در اين مجلس، اظهار كرد: خدا را بسيار شاكرم كه اين صحنهها را ميبينم. من درخواست كردم دستور جلسه عوض شود تا ببينم شما چگونه يك طرح را تصويب ميكنيد و به حركات و كارهاي شما افتخار و خدا را شكر كردم. وي همچنين با بيان اينكه مجلس دانشآموزي نماينده 12 تا 14 ميليون دانشآموز در سراسر كشور و نماينده نسلهاست، گفت: اين در واقع ثروت و سرمايه يك ملت است و بايد آن را تقويت كرد. رئيسجمهور همچنين از مسوولان مجلس دانشآموزي خواست زمينهاي فراهم كنند كه اين مجلس بيشتر تقويت شود و نمايندگان دانشآموزي در شهرستانها بتوانند فعاليتهايشان را به نحو احسن انجام دهند؛ چرا كه آنها بهترين ياور دولت و ملت هستند.
احمدينژاد در ادامه با اشاره به مباحث مطرحشده در اين جلسه از سوي ناطقان پيش از دستور از جمله بحث هويت، اظهار كرد: هويت رمز ماندگاري و پايه خودباوري است، ما بايد كارهاي فراواني را براي شناخت خودمان انجام دهيم كه يكي از آنها شناخت گذشته است. رئيسجمهور با بيان اينكه ما به يكباره بهوجود نيامدهايم، گفت: ما استمرار يك ملت هستيم. يك ملت مثل يك رودخانه ميماند كه دائم حركت ميكند. يكصدسال ديگر بياييم، ميبينيم كه همه آدمها عوض شدهاند، ولي رودخانه ملت ايران همان رودخانه و جاري است. وي با بيان اينكه شناخت گذشتهها يعني شناخت ريشهها، افزود: يكي از محورهاي تخريب فرهنگي نظام سلطه اين است كه رابطه ما با گذشته قطع شود؛ مثل درختي كه از ريشه قطع ميشود و روي زمين ميافتد. يك عده ميگويند گذشته را كنار بگذاريم، در صورتي كه اشتباه ميكنند؛ تكيه ما به گذشته و نگاهمان به آينده روشن است. رئيسجمهور با تاكيد بر اينكه گذشته ما گذشته پرافتخاري است، البته نه به لحاظ عملكرد حاكمان بلكه عملكرد اين ملت، افزود: البته حاكماني نيز بودهاند كه افتخار آفريدهاند. احمدينژاد همچنين با اشاره به يگانهپرستي ملت ايران در طول تاريخ، گفت: ملت ايران به دنبال صلح، علم، عدالت و برادري بوده است؛ چنان كه مشاهده نميكنيم براي سلطهگري ملتي را قتلعام كرده باشد. وي همچنين به فيلم 300 اشاره كرد و گفت: ساخت اين فيلم نشانه پيشرفت و موقعيت آنها نيست، بلكه نشانه عصبانيت آنهاست؛ آنها ديدند كه حريف ملت ما نميشوند، ميخواهند از گذشته ما انتقام بگيرند. رئيسجمهور در ادامه با اشاره به تحريفها و دروغهايي كه در اين فيلم بيان شده گفت: ملت ايران ملتها را زير سلطه خود درنميآورده، تمدن و فرهنگ اين ملت آنقدر غني بوده كه ديگر ملتها افتخار ميكردند با ملت و با تمدن ايران پيوستگي داشته باشند و با افتخار اين فرهنگ را ميپذيرفتند. احمدينژاد همچنين با بيان اينكه تضادي بين دين مبين اسلام و ايران نداريم، اظهار كرد: اسلام به عنوان دين كامل آمد و ايرانيها آن را پذيرفتند و خود را در خدمت تعالي جامعه، شكوفايي علوم و معارف اسلامي قرار دادند.
سه شنبه 12 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]