واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس سازمان مديريت بحران كشور: اكثر حوادث طبيعي بوقوع پيوسته در جنگلهاي ايران عمدي است
رئيس سازمان مديريت بحران كشور با اشاره به آتشسوزي بوقوع پيوسته در جنگلها و مراتع كشور، اين حوادث را عمدي و غيرطبيعي دانست و روشهاي مقابله با اين گونه آتشسوزيها را سنتي و منسوخ عنوان كرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس حسين باقري امروز در حاشيه گردهمايي يك روزه تدوين آيين نامه اجرايي سازمان مديريت بحران كشور در جمع خبرنگاران گفت: قانون سازمان مديريت بحران كشور در 29 خرداد 87 از مجلس به دولت ارسال و پيرو اين اقدام، در تاريخ 5 تيرماه 87 توسط رئيس جمهور به وزارت كشور ابلاغ شد؛ كه بر اساس ماده 15 اين قانون به سازمان مديريت بحران كشور ظرف سه ماه مهلت داده شد تا طبق قانون اين آيين نامه را به هيئت دولت قديم كند؛ اين در حالي است كه با جديت و شور و نشاط مسئولان كارگروههاي 23 گانه در كمتر از دو ماه پيش نويس اين قانون آماده و در شرف تقديم است.
وي در تشريح اين آيين نامه گفت: در گردهمايي امروز در حال مرور اين آيين نامه 20 بندي هستيم؛ كه در اين جلسه ديدگاه هاي مسئولان كارگروهها و مسئولان ستادي با تاييد جمع به تصويب ميرسد.
معاون وزير كشور به حادثه اخير آتش سوزي در جنگلهاي گلستان اشاره كرد و گفت: اكثر آتش سوزيهاي بوقوع پيوسته در جنگلهاي كشور به صورت عمدي و يا به دليل سهل انگاري شكارچيان غيرمجاز و همچنين بي احتياطي مردم در خاموش كردن آتشهاي خود برافروخته است؛ به طوري كه با پيگيريهاي به عمل آمده و براساس نظر كارشناسان، حادثه اخير در جنگل گلستان توسط شكارچيان غيرمجاز صورت گرفته است.
باقري در ادامه گفت: در آتش سوزي اخير جنگل گلستان، 150هكتار از جنگلهاي اين منطقه طعمه حريق شدند كه خوشبختانه قسمتي از اين مناطق بدون پوشش گياهي بوده اند.
وي در ادامه افزود: تا كنون رقم خسارات اين مناطق مشخص نشده است و تا نظر كارشناسان قطعي، و علت و عوامل آن پيگيري نشود، رقم قابل اعلام نيست.
رئيس سازمان مديريت بحران كشور با اشاره به اينكه چنين خساراتي خيانت به مردم است، اضافه كرد: براي چنين خساراتي كه منابع طبيعي را دچار صدمه مي كند، نمي توان رقم ريالي در نظر گرفت؛ چرا كه تا به ثمر رسيدن يك نهال و درخت بايد 15 تا 30 سال زمان صرف شود تا اين عنصر طبيعي به صورت كامل به چرخه حيات طبيعي وارد شود.
معاون وزير كشور در ادامه گفت: متاسفانه با توجه به مكان هاي صعب العبور و بدون جاده در اين مناطق مهار چنين حوادثي سخت و هزينه بر است؛ چرا كه روش هاي اطفاي حريق در كشور هنوز به صورت سنتي و منسوخ شده انجام مي شود، ولي درصدد هستيم در آينده اي نزديك از امكانات ماهواره اي و ربات هاي مكانيكي در چنين حوادثي استفاه كنيم.
باقري تاكيد كرد: چنين سازماني با هدف راه اندازي تشكيلاتي براي هماهنگي و ساماندهي حوادث طبيعي در كشور شكل گرفته است.
لازم به ذكر است، گردهمايي يك روزه تدوين آيين نامه اجرايي سازمان مديريت بحران كشور كه صبح امروز در سالن پيامبر اعظم وزارت كشور با حضور مسئولان استاني، كارگروه ها و ستادهاي اين سازمان و با هدف تصويب پيش نويس آيين نامه اين سازمانبرگزار شد، وزير كشور در نوبت بعدازظهر اين گردهمايي سخنراني كرد./انتهاي پيام/
دوشنبه 11 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]