واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مقيمي: طرحهاي گسترده و ويژه براي مقابله با سرقت خودرو اجرا ميشود
اجتماعي. انتظامي. آگاهي
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي كشور، در حاشيه اجراي طرح فوقالعاده كنترل خودروهاي پلاك قديمي در پليس آگاهي، از اجراي طرحهاي ويژه اين پليس براي كاهش آمار سرقت خودرو خبر داد.
به گزارش روز يكشنبه خبرنگار اجتماعي ايرنا، سرهنگ مقيمي درباره كنترل خودروهاي پلاك قديمي، گفت: با توجه به اعلام پايان شهريور ماه به آخرين مهلت تعويض پلاكهاي قديمي خودروها و همچنين با هدف مبارزه با سارقان وسايل نقليه، اين طرح توسط پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استانهاي سراسر كشور اجرا شد.
وي افزود: در اين طرح در مجموع حدود ۳۰هزار خودرو در سراسر كشور مورد كنترل قرار گرفت و سوابق آنها به وسيله تجهيزات رايانهاي استعلام شد كه در نهايت با اجراي موفق اين طرح، ۳۲۶دستگاه خودرو سرقتي با اركان مخدوش توقيف شد كه بررسيهاي كارشناسي با استفاده از امكانات احراز اصالت به منظور استخراج مشخصات اصلي اركان آنها توسط متخصصان پليس آگاهي در حال انجام است.
سرهنگ مقيمي با اشاره به اين موضوع كه طبق بررسيهاي انجام شده در پليس آگاهي ميزان قابل توجهي از سرقتها توسط افراد مسافرنما و مسافربرنما انجام ميشود، خاطر نشان كرد: سرقت خودروها توسط مسافرنماها و سرقت از مسافران توسط افراد مسافربرنما از موضوعاتي است كه مبارزه با آن در دستور كار پليس آگاهي قرار دارد.
وي تاكيد كرد: براي برخورد قاطعانه با اين گونه مجرمان جلسات متعددي در ادارات پليس آگاهي استانها تشكيل شده و پرونده تعداد زيادي از مجرمان سابقه دار اين حوزه نيز تحت بررسي قرار گرفته و همچنين رفت و آمدهاي آنان نيز به صورت دقيق كنترل شده است.
وي ادامه داد: همچنين نمايندگاني از پليس آگاهي نيز در نقاط مختلف با هماهنگي سازمانهاي تاكسيراني و آموزش رانندگان خطي براي دريافت گزارشات از مشاهده موارد مشكوك به پليس انجام شده تا با شناسايي افرادي كه با خودروهاي شخصي و بدون مجوز اقدام به جابجايي مسافر ميكنند، كارها آسان تر از قبل ميشود.
سرهنگ مقيمي با اشاره به نقش مهم شهروندان در اين خصوص افزود: هشدارهاي مكرر پليس آگاهي درباره استفاده از وسايل نقليه عمومي، همواره به خطرات ناشي از اعتماد به مسافربران شخصي اشاره دارد.
وي افزود: هر چند گاهي برخي توجيهات از جمله كمبود وسايل نقليه در برخي مقاطع و يا زودتر به مقصد رسيدن از سوي شهروندان شنيده ميشود اما توجه به تجارب كسب شده در اين خصوص نشان ميدهد كه در كنار تلاش كارآگاهان پليس آگاهي در كشف جرايم، رعايت هشدارها و نكات ايمني ميتواند نقش قابل ملاحظهاي در پيشگيري از جرايمي باشد كه توسط مجرماني تحت پوشش مسافر و مسافربر صورت ميگيرد.
وي گفت: آنچه مهم به نظر ميرسد اين است كه مراجع مسوول بايد مساله ناوگان غير رسمي حمل و نقل را در كشور حل كنند، چراكه ادامه وضع موجود مي تواند به خسارت ديدن بيشتر مردم منجر شود.
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]