واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبير همايش بزرگ روحانيت در همدان: تشكيل حكومت اسلامي از كاركردهاي مهم روحانيت است
خبرگزاري فارس: دبير سومين همايش بزرگ روحانيت در همدان گفت: كاركردهاي روحانيت برگرفته از اهداف اسلام در جامعه است و يكي از اين كاركردها، تشكيل حكومت اسلامي در جامعه است و تشكيل حكومت نيز با سياست عجين شده است.
سيد مرتضي حسنيحلم امروز در حاشيه سومين همايش بزرگ روحانيت در گفتگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت: با توجه به كاركردهاي روحانيت به اين موضوع خواهيم رسيد كه روحانيت به عنوان مبلغان اسلام ميتوانند در تمام ابعاد زندگي جامعه حضور داشته و نظر دهد.
دبير سومين همايش بزرگ روحانيت استان همدان در خصوص تأثير برگزاري همايش روحانيت بر مردم افزود: وحدت روحانيت منجر به وحدت بين مردم خواهد شد، چرا كه روحانيت هميشه به عنوان پدران معنوي جامعه شناخته شده و از اين نظر هرچه روحانيون از انسجام و وحدت رويه برخوردار باشند، جامعه نيز از اين وحدت متأثر خواهد بود.
حسنيحلم با اشاره به نقش روحانيت در سياست اضافه كرد: روحانيت در عرصه سياسي خواهناخواه حضوري مستمر و مداوم دارد و در طول تاريخ حضور روحانيت در مسائل سياسي مانند حضورش در مسائل اعتقادي پررنگ بوده است.
وي با اشاره به لزوم حفظ رابطه روحانيت با مردم افزود: يكي از مسائل بسيار مهم در بحث روحانيت اين است كه در هيچ شرايط و عنواني نبايد خود را از توده مردم جدا بداند و اگر روحاني در زندگي طلبگي خود همچنان نقش ارتباطي خود را حفظ كند و معاشرت عاطفي و اخلاقي خود را با مردم افزايش دهد، نه تنها حضور خود را در جامعه كمرنگ نميبيند بلكه همواره شاهد اين خواهيم بود كه اقبال مردم به اين قشر بيشتر شود.
دبير همايش بزرگ روحانيت گفت: من معتقدم روحانيت بايد آسيبشناسي شود يعني بتواند موانع و آسيبهايي كه در حصول اهداف او اختلال ايجاد ميكند را بشناسد.
وي گفت: حوزويان بايد نقاط قوت خود را تقويت كرده و نقاظ ضعف را از خود دور كنند تا بتواند به رسالت بسيار سنگين و حساس خود عمل كنند.
وي با اشاره به تهاجم فرهنگي دشمنان از طريق ابزارها و فناوريهاي نوين تأكيد كرد: ما معتقديم روحانيت بايد با توجه به شرايط روز به روشهاي نوين مسلط باشد و تبليغ دين و بيان احكام را با روشهاي روز و مدلهاي جديد در نظر بگيرد.
حسنيحلم تصريح كرد: امروز قطعاً جوانان چيزي را ميخواهند كه ممكن است مورد نياز سالخوردگان نباشد و روشهاي برطرف كردن اين نيازها هم در شرايط متفاوت تغيير ميكند و با مقتضيات روز همراه است.
وي با اشاره به نامگذاري امسال به عنوان سال نوآوري و شكوفايي از سوي رهبر معظم انقلاب خاطرنشان كرد: روحانيت تمام تلاش خود را براي شكوفا شدن اخلاق در جامعه انجام ميدهد و ليكن اين به تنهايي مقدور نخواهد بود مگر اينكه توجه خود را به كاركردهاي حوزه خود در ابعاد مختلف معطوف دارد.
انتهاي پيام/ر
يکشنبه 10 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]