تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826785060




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

/بازديد خبرنگاران از بنگاه‌هاي زودبازده گلستان/ كارآفرينان نگران منتظر تسهيلات جديد بانكي


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /بازديد خبرنگاران از بنگاه‌هاي زودبازده گلستان/ كارآفرينان نگران منتظر تسهيلات جديد بانكي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: كار و اشتغال

وزارت كار و امور اجتماعي در سفري دو روزه خبرنگاران را با بنگاه‌هاي زودبازده و كارآفرين استان گلستان آشنا كرد.

به گزارش خبرنگار كار و اشتغال ايسنا، در اين سفر پنج بنگاه اقتصادي كوچك و زودبازده در شهرك‌هاي صنعتي آق‌قلا و علي‌آباد كتول بازديد و نحوه فعاليت، ميزان تسهيلات دريافتي و تعداد اشتغال ايجاد شده در آنها مورد بررسي قرار گرفت.

در اولين بازديد، مديرعامل شركت مهندسي توسعه ساختمان سازه‌هاي فولادي ايستا با بيان اينكه اين واحد در سال 84 در زميني به وسعت 12 هزار متر مربع در شهرك‌ صنعتي آق‌قلا آغاز به كار كرد، گفت: در فاز اول اين طرح داري پنج هزار متر مربع مساحت شامل سالن‌هاي توليد سندبلاست و رنگ همچنين ساختمان‌هاي اداري، با ظرفيت‌ توليد پنج هزار تن انواع اسكلت فلزي در سال است.

محمدجعفر قناويزچيان با اشاره به اينكه اين واحد صنعتي با دريافت 10 ميليارد ريال تسهيلات از بانك‌ها، 9 ماه زودتر از موعد پيشنهادي به بهره‌برداري رسيده و در طرح پيشنهادي به كارگروه‌ اشتغال ميزان اشتغال ايجاد شده براي اين واحد 42 نفر عنوان شده بوده است، گفت: در حال حاضر 70 نفر در اين واحد مشغول به كارند كه با اجراي طرح توسعه مي‌توان اين تعداد را افزايش داد.

او ادامه داد: با اجراي طرح توسعه واحد چهار هزار متر مربع به فضاي كاربردي اضافه و ميزان توليد از سه هزار تن در سال كنوني به 2.5 برابر افزايش مي‌يابد.

قناويزچيان ميزان سرمايه آورده خود براي راه‌اندازي اين واحد را پنج ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: از ابتداي سال جاري ماهيانه 250 ميليون ريال براي اقساط تسهيلات دريافتي مي‌پردازيم.

او مشكل كمبود سرمايه در گردش را از موانع توسعه فعاليت‌هاي اين واحد صنفي عنوان كرد و با بيان اينكه از زمان احداث كارخانه مواد اوليه مرتب گران شده است، افزود: بانك‌ها حدود 10 ماه است كه ارائه تسهيلات را متوقف كرده‌اند، در حالي كه ما براي ادامه و توسعه فعاليت به چند برابر سرمايه‌ در گردش اوليه نيازمنديم.

وي با اشاره به كسري سرمايه در گردش 500 ميليون توماني اين واحد تا پايان سال جاري گفت: طرح توسعه به يك ميليارد و 800 ميليون تومان بودجه نياز دارد كه البته اين ميزان به تصويب رسيده اما منابع آن اختصاص پيدا نكرده است.

او با بيان اينكه مشخص نيست در صورت ادامه نيافتن ارائه تسهيلات از سوي بانك‌ها وضع بنگاه‌هاي زودبازده به كجا مي‌انجامد، اظهار كرد: هر چند ما در حال حاضر از سرمايه سرمايه‌گذاران استفاده مي‌كنيم، اما اين وضع هم نمي‌تواند هميشگي باشد ضمن اينكه تهيه پول از بازار آزاد با بهره بالا هم براي ما ممكن نيست.

او با اشاره به اينكه سيستم بانكي بايد براي معضل پيش آمده چاره‌اي بيانديشد، تاكيد كرد: اگر وضع به همين صورت پيش برود، پروژه ممكن است تا يك سال آينده تعطيل شود.

در ادامه اين بازديد، خبرنگاران از واحد صنعتي توليد فرآورده‌هاي حجيم شده بلغور ذرت با نام تجاري "ماهك نمكي" بازديد كردند.

سيد علي نصيري، مسئول روابط عمومي اين واحد صنعتي با بيان اينكه در حال حاضر 32 نفر در اين واحد مشغول به كارند، گفت: كل طرح به يك ميليارد و 200 ميليون تومان سرمايه براي راه‌اندازي نياز داشت كه از اين ميزان 800 ميليون تومان در كار گروه اشتغال و سرمايه‌گذاري استان به تصويب رسيد و تنها 400 ميليون تومان آن اختصاص يافت.

وي با بيان اين كه اين واحد صنعتي با 400 ميليون تومان سرمايه آورده و 400 ميليون تومان تسهيلات بانكي راه‌اندازي شده است، گفت: در حال حاضر توليد آزمايشي را آغاز كرده‌ايم و تا دو ماه آينده محصولات به توليد انبوه خواهد رسيد.

او با اشاره به اينكه با وضعيت كنوني، هزينه‌هاي توليد با درآمدها برابر است، ادامه داد: اين واحد پنج سال پيش تاسيس شده اما به دليل مشكلات مالي، فعاليت آن تا امروز به تاخير افتاده است.

محمدحسن حكم آبادي ـ مديرعامل كارخانه ـ هم با اشاره به اينكه در حال حاضر ميزان توليد سالانه اين واحد 1000 تن در سال است، گفت: اين ميزان به دو برابر هم قابل افزايش است.

او ادامه داد: اگر سرمايه در گردش لازم براي ما تامين شود، مي‌توايم ميزان توليد روزانه را به 10 تن هم افزايش بدهيم.

او افزود: از روغن، شيرخشك، بلغور ذرت، رنگ خوراكي، آب پنير و پور پنير براي تهيه محصولات كارخانه استفاده مي‌شود كه پودر پنير و آب پنير از داخل استان تامين مي‌شود.

حكم آبادي با اشاره به اينكه مشكل نقدينگي، اين واحد صنعتي را تحت فشار قرار داده است گفت: ما همه مواد اوليه را به صورت نقدي خريداري مي‌كنيم و اين مستلزم داشتن سرمايه است.

او در پايان گفت: در صورت افزايش حمايت‌هاي بانكي مي‌توانيم تنوع محصولات را به 50 نوع برسانيم.

خبرنگاران در ادامه اين سفر به شهرك صنعتي علي آباد كتول رفته و از دو واحد صنعتي واقع در اين شهرك بازديد كردند.

مديرعامل شركت زرناب گلستان توليدكننده آبميوه نارسيس در جمع خبرنگاران با بيان اينكه هنگام تاسيس در سال 1385 تسهيلاتي به ميزان 175 ميليون تومان و در سال گذشته نيز 296 ميليون تومان از بانك‌ها دريافت كرده است، گفت: ابتدا 15 نفر در اين واحد صنعتي مشغول به كار شدند، اما پس از رونق كار اين تعداد به 48 نفر رسيد.

او ادامه داد: متاسفانه مشكل نقدينگي و اعمال سياست‌هاي انقباضي توسط بانك‌ها منجر به اخرج هشت نفر از كارگران شد كه در صورت ادامه اين روند ماه آينده هم 20 نفر را اخراج خواهيم كرد.

مجتبي عابدي با اشاره به آورده 500 ميليون توماني خود براي احداث اين واحد صنعتي گفت: اين واحد در مساحت 10 هزار متر مربع، 9 مدل آبميوه توليد مي‌كند و تا كنون 70 تن آبميوه به عراق صادر كرده است.

او با بيان اينكه مواد اوليه توليدات از تنكابن، اروميه و مشهد تامين مي‌شود، اظهار كرد: اين واحد حدود 13 ماه است كه بدون كمك بانك‌ فعاليت مي‌كند و در حالي با مشكل روبروست كه مي‌تواند تعداد كارگران را تا 70 نفر افزايش دهد.

در ادامه اين بازديدها، خبرنگاران به واحد صنعتي دلخواه كوثر توليدكننده محصولات كنسرو شده با نام تجاري ترنم رفته و از نزديك با فعاليت‌هاي اين واحد آشنا شدند.

حسين شربتي ـ مديرعامل اين واحد صنعتي ـ‌ با بيان اينكه 450 ميليون تومان از تسهيلات بانكي براي راه‌اندازي اين واحد دريافت كرده است، اظهار كرد: در حال حاضر 12 نوع محصول از قبيل كنسرو لوبيا، كنسرو بادمجان و خياروشور توليد مي‌كنيم.

او ادامه داد: راه‌اندازي اين واحد صنعتي 10 ماه به طول انجاميد و در حال حاضر 35 نفر در آن مشغول به كارند، اما اين تعداد را مي‌توان به 70 نفر هم افزايش داد.

او با انتقاد از عدم ارائه تسهيلات بانكي و فروختن منزل مسكوني خود براي سرپا نگه داشتن كارخانه اشاره كرد و گفت: اگر عدم حمايت بانك‌ها از واحد صنعتي ما ادامه پيد كند، تا چهار ماه آينده كارخانه تعطيل مي‌شود.

آخرين واحد بازديد شده توسط خبرنگاران، هتل كانيار واقع در شهرستان علي آباد كتول بود كه اعتبار آن از محل تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده تامين شده است.

سيد حسن حسيني ـ مدير اين هتل ـ با بيان اينكه پيش از اين تجربه‌اي 15 ساله در زمينه اداره هتل داشته و با توجه به نياز استان به تامين يك هتل جديد روي آورده است، گفت: 700 ميليون تومان براي تامين اين هتل با مساحت 2000 متر مربع و با ظرفيت 2000 نفر از محل تسهيلات بنگاه‌هاي زودبازده دريافت كرده است.

وي با اشاره به آورده 200 ميليون توماني خود براي احداث اين هتل اظهار كرد: در سال 1385 كه اولين سال تاسيس هتل بوده، 15 نفر مشغول به كار شدند اما اين تعداد در حال حاضر به 25 نفر رسيده است.

او جاذبه‌هاي طبيعي شهرستان‌ علي‌آباد را منبع بزرگي براي جذب توريست دانست و گفت: در مرداد و شهريور ظرفيت اشتغال تحت‌هاي هتل 100 درصد است كه احداث نيروگاه برق علي آباد و هم مي‌تواند تا 20 درصد به تعداد مشتريان ما بيافزايد.

انتهاي پيام
 يکشنبه 10 شهريور 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن