تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):خداوند اجابت دعاى مؤمن را به شوق (شنيدن) دعايش به تأخير مى اندازد و مى گويد: «صداي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827704141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

بايدها و نبايدهاي ارتقا به ويندوز 7


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: بايدها و نبايدهاي ارتقا به ويندوز 7

بايدها و نبايدهاي ارتقا به ويندوز 7


رنج و سرمستي


http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1388/06/08/100916077756.jpg


مهم‌ترين دغدغه کاربران ويندوز اين است: ارتقاء بدهيم يا خير. 22اکتبر امسال، قطعا ورق ديگري از تاريخ کامپيوتر ورق خواهد خورد، چرا که ويندوز7 عرضه مي‌شود. با نگاه به کامپيوترهايمان، چه ويندوز اکس‌پي پير اما سريع را داشته باشد، يا ويستاي زيبا و کند، اين‌که ارتقاء بدهيم يا نه، قطعا ساعتي از وقت ما را به‌خود اختصاص خواهد داد.


نسخه‌هاي پيش از عرضه ويندوز7 تاکنون تاثير مناسبي روي مخاطب گذاشته‌اند، بازدهي، پايداري و قابليت استفاده در ويندوز هفت بسيار بهتر شده است. تطابق سخت‌افزاري، بزرگترين مشکلي که ويندوز ويستا با مشتريان داشت، برداشته شده است. ويندوز7 کوچک‌تر و سبک‌تر از ويندوز ويستا است. ويندوز7 بهتر و موثرتر مي‌تواند از منابع‌سيستمي و حافظه‌ها استفاده کند و ظاهر آن آنقدر جذاب است که هواداران ويندوز شرمنده هواداران مک نشوند.
بدون شک ويندوز 7 قوي‌ترين سيستم عامل مايکروسافت در سال‌هاي اخير است و باز هم بدون شک بالاخره ما به‌سراغ آن خواهيم رفت.
آخرالزمان براي اکس‌پي
کاربران اکس‌پي احتمالا بخواهند که اين بار را بپرند، دلايل زيادي براي اين‌کار وجود دارد. سيستم‌هاي قديمي‌تر مثل ويستا سخت‌افزار را خجالت‌زده نمي‌کنند و اکس‌پي از ظاهري پير رنج مي‌برد و قابليت‌هاي امنيتي بسيار پاييني دارد و به‌سرعت پشتيباني مايکروسافت را هم از دست خواهد داد. مايکروسافت با فروش آن ديگر پول زيادي به‌دست نمي‌آورد و ديگر نبايد به سراغ اکس‌پي رفت، حالا هر چقدر هم که ويندوز اکس‌پي ويندوز خوبي باشد، نمي‌توان از يک کمپاني چند صد ميليارد دلاري انتظار داشت که تا ابد يک سيستم خوب را بفروشد و به سود کمتر از ايده‌آل قانع شود. دوران اکس‌پي سرآمده است.
شرکت‌هاي تجاري که به ويندوز 7 اريجينال نياز دارند نيز از طرف ديگر، بايد فکر هزينه گزاف و پيچيده ويندوز در شبکه‌هاي پيچ‌درپيچ سازماني‌شان را بکنند.
برخلاف برنامه‌هاي کاربردي، سيستم‌هاي عامل جديد به‌ندرت به‌سراغ عملکرد بهتر مي‌روند. سازمان‌ها هم به‌دنبال اين هستند که هزينه‌هاي اضافه را کم کنند و اگر بخواهند پروژه‌اي تعريف کنند که سيستم‌عامل جديدتري داشته باشند و در مقابل، هيچ عملکرد بهتري نصيب‌شان نشود، کدام مديرعاملي پاي برگه تاييد را امضا خواهد کرد؟
اگر شما سيستمي داريد که با ويندوز ويستا کار مي‌کند، هيچ دليل فني، منطقي، احساسي و ... وجود ندارد که نخواهيد به ويندوز 7 برويد. خاموش کردن UserAccountControl در ويندوز 7، بسيار بهتر و ساده‌تر است. برنامه‌هايي که درست رفتار نمي‌کنند، هنگ نمي‌کنند، روي کار شما براي ديگر برنامه‌ها تاثير نمي‌گذاشند و حتما تعجب خواهيد کرد که دستگاه‌هايي که در ويستا کار نمي‌کردند، در ويندوز 7 پشتيباني شده‌اند. برنامه‌هايي که با فرمت ويندوز اکس‌پي 32 بيتي نوشته شده‌اند، مي‌توانند بدون هيچ مشکلي کار کنند، در صورتي که برنامه‌هايي که نياز به دسترسي مديريت دارند، در حالت حفاظت شده و مجازي ويندوز اکس‌پي اجرا مي‌شوند، فکر همه جاي اين کار شده است.
بزرگترين دغدغه ارتقا از ويندوز ويستا به هفت، شايد براي کاربران خارج از کشور، مساله هزينه 150 دلاري آن باشد، ولي براي ما که احتمالا به‌زودي (با کمال تاسف) به‌مبلغ 2000 تومان مي‌شود، خريد، حتي اين مشکل هم براي به‌روز بودن وجود ندارد. از طرف ديگر، ضعف‌هاي ويستا و کندي‌هاي گاه و بيگاه آن، حتي از ويروس‌ها و جاسوس‌افزارها هم بدتر است.
تقريبا تمام اهالي فن معتقدند که ويستا بدترين سيستم‌عاملي است که تاکنون توليد شده است.
شايد بهترين گزينه در حال حاضر براي کاربران ويندوز اکس‌پي، که کامپيوترهايي قديمي دارند و دست کم يک هارد 500 گيگابايتي و 2 گيگابايت رم روي آن نصب کنند. قيمت هارد و رم تا به‌حال اينقدر ارزان نبوده و بهترين فرصت براي اينکار همين الان است. بعد از اينکار، تنها کافي است يک ويندوز 7 کنار اکس‌پي خود نصب کنيد و به‌مرور برنامه‌ها و پرونده‌ها را به آن منتقل کنيد تا 22 اکتبر از راه برسد. حتي اگر زماني خواستيد بازي کنيد که ويندوز اکس‌پي گزينه مناسب‌تري در اختيارتان قرار مي‌داد، سري هم به آن ويندوز مي‌زنيد.
آيا هزينه‌اي که در قبال دريافت ويندوز 7 بايد نصيب ما شود، مي‌تواند عامل موثري باشد که اکس‌پي را رها کنيم؟ ويستا که اين ارزش را نداشت. اما من به شخصه ويندوز 7 را بررسي کردم و قاطعانه به شما مي‌گويم پاسخ اين سوال «بله» است. من حتي روي لپ‌تاپم که ويندوز ويستاي اريجينال داشت هم ويندوز 7 نصب کردم.
ميلاد پيكاني

مقایسه کاراریی اوبونتو و ویندوز ۷ - ویندوز سون - ویندوز هفت

این روزها همه جا می‌خوانیم که ویندوز ۷ دارد می‌آید (: ارائه سریع و پر سر و صدای ویندوز ۷ اصلی‌ترین نشانه این است که خود مایکروسافت هم امیدی به ویستا ندارد و شکست آن را پذیرفته و دارد با قول ویندوز بعدی، می‌گوید که بازار را حفظ خواهد کرد.
من ضد مایکروسافت نیستم. ضد بیل گیتس هم نیستم (:‌ من طرفدار سیستم عامل خوبم و آزادی‌های انسان و خب نتیجه منطقی فعلا لینوکس است و کمی مک. اما بدون شک هر چقدر ویندوز بهتر بشود خوشحالتر می‌شوم چون هم آدم‌ها به سیستم عامل خوب عادت می‌کنند و هم دردسرهای دوستانم کمتر می‌شود.
حالا بیایید برویم گشتی بزنیم در مقایسه اوبونتو و ویندوز ۷ با معیارهای فنی (http://www.tuxradar.com/content/benchmarked-ubuntu-vs-vista-vs-windows-7). این تست‌ها سعی می‌کنند به این سوالات جواب دهند:
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif هر سیستم عامل چقدر طول می‌کشد که نصب شود؟
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif بعد از نصب چقدر فضا اشغال می‌کند؟
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif بوت شدن و خاموش شدن چقدر طول می‌کشد؟
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif کپی فایل از یو اس بی به هارد و از هارد به هارد چقدر طول می‌کشد؟
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif هر سیستم عامل با چه سرعتی برنامه آزمایش بهره‌وری کامپیوتر را اجرا می‌کند؟
نصب

http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-1.png
اوبونتو بین ۸۰۰ تا ۹۰۰ ثانیه طول می‌کشد تا به طور کامل روی دیسک نصب شود. این زمان برای ویندوز ویستا ۱۳۶۰ و برای ویندوز ۱۳۹۳ ثانیه است.
ولی راحتی نصب، فقط به زمان نیست. بگذارید نگاهی به این بیندازیم که چند کلیک ماوس لازم است تا هر سیستم عامل به طور کامل نصب شود.
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-2.png
واو... اوبونتو فعلی فقط با ۷ کلیک نصب می شه و اوبونتوی بعدی (۹)‌ با ۸ کلیک. ویستا به ۱۲ و ویندوز ۷ به ۱۴ کلیک برای نصب نیاز داره. البته بدون شک کم بودن کلیک الزاما معیار خوبی نیست ولی اطلاعات بانمکی است.
فضای دیسک

http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-3.png
فوق العاده جذاب (: اوبونتو بعد از نصب ۲.۳ گیگابایت فضا مصرف می‌کند. این میزان برای ویندوز، تقریبا ۸ است (با ۶۴ بیتی‌ها کار چندانی نداریم). این در حالی است که اوبونتو هم مثل دیگر گنولینوکس‌ها، بعد از نصب دارای فایرفاکس، برنامه‌های آفیس، بازی، برنامه ادیت تصاویر (گمیپ)، پخش کننده‌های متفاوت، چند تم، برنامه رایت سی دی و ... است و ویندوز ۷ احتمالا مجهز به NotePad و Paint (:
لازم به ذکر است که در این مرحله، ویندوز ویستا کارت شبکه را نشناخت و مجبور شدیم روی یک کامپیوتر دیگر درایورهای کارت شبکه را دانلود و برای ویستا نصب کنیم.
بوت و شات‌دان

زمان بوت از لحظه‌ای شروع شده که کامپیوتر روشن می‌شود و به محض ظاهر شدن میزکار، زمان متوقف شده. کامپیوتر مورد استفاده حدود ۲۰ ثانیه در مرحله POST می‌ماند ولی برای نبود هیچ ابهامی، از لحظه فشردن دگمه پاور، زمان را گرفته‌ایم:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-4.png
ویندوز هفت ۳۲ بیتی تنها سیستمی بود که زیر یک دقیقه بوت شد. البته فراموش نکنید که همیشه ویندوز بعد از ظاهر کردن میزکار،‌ به کلی زمان برای به حالت سکون رسیدن احتیاج دارد و در واقع بخش عمده‌ای از بوت را بعد از نمایش میز کار انجام می‌دهد.
حالا بگذارید به ثانیه‌های مورد نیاز برای خاموش کردن سیستم نگاه کنیم:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-5.png
پیشتاز اوبونتوی فعلی است و بقیه کمابیش به هم نزدیکند. ویندوز ۷ کمی عقب افتاده و البته در این میان، ویندوز ویستای ۶۴ بیتی بحث جداگانه‌ای دارد (:
ورودی خروجی

برای آزمایش سیستم فایل، چند راه حل داریم. اول فایل‌های بزرگ را از یو اس بی به هارد بعد فایل‌های کوچک. بعد هم همینکار با فایل‌های کوچک. یکبار هم از هر هارد به همان هارد و بار دیگر از یک هارد به یک هارد دیگر. در تست فایل‌های بزرگ، یک دایرکتوری داریم که ۳۹ فایل در آن است که در مجموعه ۳۹۹ مگ حجم دارد. در بحث فایل‌های کوچک هم ۲۱۵۴ فایل در ۱۲۷ دایرکتوری داریم که روی هم ۶۰۳ مگابایت حجم دارند.
حرف زدن بس است! به کپی فایل‌های کوچک از یو اس بی به هارد نگاه کنید:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-6.png
و حالا به فایل‌های کوچک از هارد به هارد:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-7.png
امیدوارم ۹ ماهی که به انتشار رسمی ویندوز ۷ مانده،‌ زمان خوبی باشد برای حل این مشکل عظیم.
حالا برویم سراغ فایل‌های بزرگ. اول از یو اس بی به هارد:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-8.png
و حالا از هارد به هارد:
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-9.png
به جز یک مورد، در همه کپی‌ها لینوکس برتر ظاهر شده. به شکل علمی موضوع را بررسی نکردیم ولی به نظر می‌رسد در پاک کردن فایل‌های زیاد، هم ویندوز ویستا و هم ویندوز۷ مشکل جدی دارند. پنجره زیر پنجره آشنایی است. مکثی ۲۵ تا ۳۰ ثانیه‌ای قبل از دست به کار شدن ویندوز برای پاک کردن فایل‌ها.
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-slowdelete.png
تست ریچارد

برای اینکار، برنامه مستقل از سیستم‌عامل Richards را با پیتون روی سیستم‌ها اجرا کردیم.
http://jadi.ir/pics/ubuntu_vs_7-10.png
در این تست در مجموع ویندوز بهتر ظاهر می‌شود. در عین حال تفاوت بین ۶۴ بیتی و ۳۲ بیتی در لینوکس بیشتر است و نسخه ۶۴ بیتی لینوکس نزدیکتر به نسخه ۶۴ بیتی ویندوز. در نسخه ۳۲ بیتی‌،‌ ویندوز تست ریچارد را بهتر اجرا می‌کند.
منبع
http://freekeyboard.net/squelettes-dist/puce_rtl.gif Benchmarked: Ubuntu vs Vista vs Windows 7 (http://www.tuxradar.com/content/benchmarked-ubuntu-vs-vista-vs-windows-7)




من از http://freekeyboard.net/spip.php?article575 برداشت کردم

دردسرهای کمتر Windows 7 در مقایسه با Vista


مایکروسافت هیچوقت قبول نکرده است که سیستم عامل ویستا مشکل دارد. اما طراحی ویندوز 7 به اتمام رسیده و قرار است که این سیستم عاملتا پایان امسال عرضه شود. نوع طراحی و ساختار این برنامه به بهترین وجه بیانگر تفکرواقعی در مایکروسافت است. در عوض اضافه کردن امکانات جدید به ویرایش 7 ویندوز، مایکروسافت بیشتر بر حل مسائل ویستا متمرکز شده است. تست های ویرایش بتای ویندوز 7نشان می دهد که می توان به این سیستم عامل امیدوار بود. در طراحی جدید محیطاستاندارد Desktop به صورت ضمنی ولی معناداری تغییر کرده است. در تقلید از سیستمعامل اپل میلهء ابزار پایین صفحه برای هر برنامه تنها یک آیکن به نمایش می گذارد. اگر چند لحظه مکان نما را بر روی آیکن نگهدارید محتویات فایلهایی که در آن برنامهباز هستند را مشاهده می کنید. می توانید آیکن ها را به میله ابزار کلید کنید تاهمواره در دسترس باشند. کار کردن با شبکه های محلی نیز راحت تر شده است. مفهومی به نامHomegroup اجازه می دهد به راحتی فایلهای موسیقی و ویدئو را ما بینهمهء کامپیوترهای منزل به اشتراک بگذارید. دو مورد از مشکلات ویستا یعنیتطابق و عملکرد در ویندوز 7 پوشش داده شده اند. هنگام عرضهء اولیه اش ویستا بسیاریاز لوازم جانبی مثل چاپگرها را نمی شناخت و فروشندگان این لوازم ناچار به عرضهءدرایورهای جداگانه شدند. به منظور جلوگیری از بروز مجدد چنین مسئله ای کد محوری یااصلی ویندوز 7 زیاد دستکاری نشده است. نکتهء جالب توجه دیگر این است که به راحتی میتوان ویندوز ویستا را به ویندوز 7 بروزآوری کرد. در مورد عملکرد نیز ویندوز 7توان سخت افزاری کمتری را در مقایسه با ویستا طلب می کند. به خاطر اینتغییرات تولید کنندگان کامپیوترها از ویندوز 7 در دستگاه های جدیدشان استفادهخواهند کرد. اگر شما نیز از افرادی بودید که از دردسرهای ویستا رنج می بردید،ویندوز 7 درمان درد شما خواهد بود. --- منبع (http://education.systemgroup.net/)

مقایسه ویندوز سون با ویندوزهای دیگر: Windows SE7EN Build 7048 Benchmark
http://xtreview.com/images/windows7-7048-winrar.png

Windows SE7EN Build 7048 Benchmark



این Benchmark با سیستم زیر انجام شده:
Our Test System:
Processor : Core 2 Duo E8500 @ 3.6 GHz (450 MHz x8) , 1.15v,
Motherboard : Biostar Tpower Ip45 .
Memory : 2x 1 GB Ocz Reaper extreme 1150 MHz (5-5-5-11) . (@1180 MHz)
Video card : Nvidia 9800 GT (700Mhz Core , 1860 memory , 1700 SHader) , Nvidia driver : driver-v.181.71
HDD : Raid0, 2x Seagate 320 GB
همینطور که مشاهده میکنید Windows 7 Build 7048 64BITS از همه ی فامیلهاش جلوتره (http://www.javidstore.mihanblog.com/)!


http://xtreview.com/images/windows7-7048-winrar.png

http://xtreview.com/images/windows7-7048-hdd.pnghttp://xtreview.com/images/windows7-7048-devil.png
http://xtreview.com/images/windows7-7048-superpi.pnghttp://xtreview.com/images/windows7-7048-7zip.png

http://xtreview.com/images/windows7-7048-everesr.png










منبع http://www.javidstore.mihanblog.com/post/274

ده دلیل برای استفاده از ویندوز ۷ WINDOWS SEVEN

http://www.gheseh.ir/wp-content/uploads/win.jpg
ویندوز۷ از زمان ارائه اولین نسخه های آزمایشی بالاخره توانست تا حد زیادی محبوبیت از دست رفته مایکروسافت را باز پس گرفته و با امکاناتی بسیار جالب و کارآیی فوق العاده به یکی از محبوب ترین ها تبدیل شود. این ویندوز در ظاهر بسیار شبیه به ویندوز ویستا بوده اما در عمل کارآیی بسیار بالاتر دارد ، در حالی که قرار است تا در ۵ می نسخه RC این ویندوز برای عموم قابل دسترس باشد اما بسیاری با دریافت این نسخه به قابلیت های جدید این ویندوز پی برده اند. اما در این مقاله قصد داریم تا در ۱۰ دلیل بیان کنیم چرا باید از ویندوز ۷ استفاده کنیم.
- قابلیت جالبی که در نسخه RC به گفته کاربران به این ویندوز اضافه شده است ، امکان استفاده از ویندوز محبوب XP است که به صورت مجازی قابل بارگزاری در ویندوز ۷ خواهد بود. به این ترتیب تا حدود زیادی شرکت هایی که به صورت کامل به ویندوز XP وابسته بوده اند به راحتی می توانند سیستم عامل خود را ارتقاء دهند.
- ویندوز ۷ از جمله نسخه هایی از سیستم عامل ویندوز است که بسیار سریع نصب می شود. پس از نصب و در طی مدت استفاده بسیار سریع بارگزاری یا به عبارت دیگر Boot می شود و در طول مدت کارکرد هم با محیط کاربری بسیار سریعی ، می توان ارتباط برقرار کرد. آزمایشات برروی نسخه RC نشان داده است که این نسخه از ویندوز تنها در مدت ۱۵ دقیقه به طور کامل نصب خواهد شد. نکته جالب این که از هردو ویندوز XP و ویستا سریع تر Boot می گردد.
- در ویندوز ۷ بسیاری از اجزای اضافی که در نسخه های قبلی ویندوز و در مرورگر و پلیر ویندوز باعث مزاحمت می شد به طور کلی در این نسخه حذف گردیده است . البته حتی می توان خود هسته نرم افزار را هم از بین برد. برای مثال کاربر دوست به جای IE از یک مرورگر دیگر استفاده نماید ، در این صورت به راحتی می توان IE را تا وقتی که دوست دارد خاموش نگه دارد.

- ویندوز ۷ به طور کامل و البته بهتر از هرویندوزی از انواع درایورها و نرم افزارها پشتیبانی خواهد کرد. در ویندوز ویستا وقتی ویندوز نصب می شد بیشتر قطعات قابل شناسایی نبود و باید حتما درایور آن نصب می گردید ، اما در ویندوز ۷ بیشتر درایورها به آسانی شناخته و برای ویندوز تعریف می گردد. نکته بعدی هم این که تمامی قطعاتی که با ویندوز ویستا سازگار بودند حالا با ویندوز ۷ سازگاری مثال زدنی خواهند داشت.
- ویندوز ۷ با NetBook ها هم سازگاری کاملی دارد. این رایانه ها که تقریبا کوچک شده Laptop ها هستند ، قدرت پردازشی آن ها را ندارند اما دسترسی کاربران را به اینترنت وبه طور کلی امکانات دیگر آسان می سازند . این رایانه ها بسیار سبک وزن و البته قیمت مناسبی هم دارند. ویندوز ۷ با این دسته از رایانه ها هم سازگار است.
-در ویندوز ۷ نرم افزارهایی که در نسخه های قبلی ویندوز هم یافت می شدند حالا به شکل و شمایلی دیگر به روز رسانی شده اند. Calculator ، Paint و Wordpad نمونه بارز این نرم افزارها به شمار می روند که با تغییراتی جالب و اساسی رو به رو شده اند.
- در ویندوز ۷ User Account Control به شکل ویندوز ویستا دیگر آنقدر ملال آور نبوده و دیگر خبری از آن نیست.
- پوسته جالب تر حتی از ویندوز ویستا را باید در ویندوز ۷ جست و جو کرد. محیط Aero این ویندوز خیلی جالب تر شده است. وقتی برروی پنجره کلیک می شود ، پنجره های دیگر محو و البته شفاف می شوند.
- ویندوز ۷ قدم به قدم مشکلات رو حل خواهد کرد. قدم به قدم مشکل را بررسی و به سوالات کاربر در مورد مسائلش پاسخگو خواهد بود. چرا که به سادگی از مشکل تصاویر ممتد تهیه خواهد شد و بدین ترتیب به سادگی قابل پاسخگویی و پشتیبانی خواهد بود. Problem Step Recorder نام این ابزار جالب در ویندوز ۷ خواهد بود.
- در نسخه های قبل ویندوز و بیشتر ویندوز ویستا به دلیل مشکلات و عدم وجود یک سری موارد نیاز به دانلود و نصب نرم افزارهای جدید بود و به این ترتیب ویندوز سریعا به اصطلاح سنگین شده و باعث کاهش کارآیی سیستم عامل می شد اما در ویندوز ۷ این مشکل حل شده و حتی اگر نرم افزارهای زیادی هم برروی سیستم عامل نصب شود هیچ گونه کاهشی در کارآیی سیستم مشاهده نخواهد شد.
این موارد تنها بخشی از قابلیت های این سیستم عامل جدید مایکروسافت بود ، تنها کسانی متوجه کارآیی و تفاوت عملکرد این ویندوز خواهند شد که آن را خودشان حس نمایند.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 413]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن