تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854952781




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تازه‌هايي درباره بيماري آنفلوانزاي نوع A


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: نوع جديد آنفلوانزاي H1N1 در همه اپيدمي‌هاي مربوط به كشورهاي مختلف، وضعيت تقريباً يكسان داشته و نشانه‌هايي از تغيير (جهش) ويروس، افزايش شدت بيماري و درجه كشندگي آن در هيچ‌يك از كشورهاي جهان ديده نشده است.

به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي دكتر بيژن صدري‌زاده عضو كميته كشوري آنفلوانزا و كارشناس سازمان جهاني بهداشت با اعلام اين خبر افزود: همچنين تصوير باليني بيماري ناشي از ويروس جديد آنفلوانزاي H1N1 به عنوان ويروس پاندمي، در همه كشورها يكسان بوده به طوري كه اكثريت قاطع بيماران، به نوع خفيف اين بيماري مبتلا شده‌اند.

دكتر صدري‌زاده افزود: هرچند ممكن است ويروس جديد، حتي در افراد جوان و سالم نيز بيماري شديد و كشنده ايجاد كند، ولي خوشبختانه تاكنون موارد شديد و كشنده بيماري ناچيز بوده است.

وي همچنين به مشاهده چند مورد مقاومت دارويي در برابر داروهاي ضد ويروس Osel tamivir در دنيا اشاره كرد و گفت: اين در حالي است كه تاكنون ميليونها دُز از اين دارو در جهان مورد استفاده قرار گرفته و مشكلي پيش نيامده است.

اين كارشناس سازمان جهاني بهداشت درخصوص تفاوت آنفلوانزاي جهان‌گير ناشي از ويروس جديد و اپيدمي‌هاي آنفلوانزاي فصلي ناشي از ويروس قديم اظهار داشت: در آنفلوانزاي فصلي حدود 90 درصد از اشكال شديد و كشنده بيماري در افراد 65 ساله و بالاتر اتفاق مي‌افتد در حالي كه در پاندمي جديد، اغلب موارد مرگ در افراد زير 50 سال اتفاق افتاده است.

وي افزود: تفاوت ديگر در گزارش موارد شديد بيماري در جوانان و ساير افراد سالم بوده است و اين موضوعي است كه در آنفلوانزاي فصلي به ندرت اتفاق مي‌افتد.

دكتر صدري‌زاده همچنين به معرفي گروههاي آسيب‌پذير در برابر نوع جديد بيماري آنفلوانزا H1N1پرداخت و گفت: زنان باردار، مبتلايان به بيماريهاي تنفسي خصوصاً آسم، بيماريهاي قلبي – عروقي، ديابت و نقص ايمني جزو گروههاي آسيب‌پذير محسوب مي‌شوند.


وي در عين حال يادآور شد: در حال حاضر در دنيا 230 ميليون نفر دچار بيماري آسم هستند و 220 ميليون نفر نيز از بيماري ديابت رنج مي‌برند.
دكتر صدري‌زاده در پايان به تشريح آخرين آمار مبتلايان به اين بيماري در جهان، منطقه مديترانه شرقي و كشورمان پرداخت و گفت: پاندمي مربوط به نوع جديد آنفلوانزاي H1N1 تاكنون در 180 كشور دنيا انتشار يافته و بيش از 210 هزار نفر به اين بيماري مبتلا شده و تعداد 2185 نفر نيز به علت اين بيماري جان باخته‌اند.


وي با اشاره به اين كه قسمت عمده موارد جديد ابتلاي به اين بيماري از حدود يكماه قبل به اينطرف توسط كشورهاي عضو به سازمان جهاني بهداشت گزارش نمي‌شود، گفت: پيش‌بيني مي‌شود تعداد واقعي متبلايان به اين بيماري خيلي بيشتر از آمار اعلام شده باشد.

دكتر صدري‌زاده همچنين تعداد مبتلايان به آنفلوانزاي جديد در منطقه مديترانه شرقي را 3128 نفر اعلام كرد و گفت: اين بيماري در 20 كشور از 22 كشور منطقه انتشار يافته و جان 10 نفر را گرفته است.

وي همچنين آخرين آمار مربوط به مبتلايان به بيماري آنفلوانزاي H1N1)A) در كشورمان را 285 نفر اعلام كرد و گفت: طبق اطلاعات موجود تاكنون يك نفر در كشور بر اثر ابتلا به اين بيماري جان خود را از دست داده است.

دكتر صدري‌زاده در خاتمه در ارتباط با كنترل همه‌گيري آنفلوانزاي جديد در كشورمان به تداوم اقدامات اساسي در جهت جلوگيري از انتشار بيماري، درمان سريع و بموقع موارد شديد بيماري و كاهش هرچه بيشتر مرگ و مير اشاره كرد و خاطرنشان كرد: بايد ترتيبي اتخاذ شود كه گسترش بيماري، روند بيماري و شدت بيماري، تحت پايش و نظارت دقيق قرار گيرد و در صورت بروز هر نوع تغيير يا اتفاق غيرعادي برحسب مورد اقدام سريع به عمل آيد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن