واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نشست دولت نهم، راه طي شده-1 منصوري: كاهش سهم زنان در مجلس فعلي بدليل به حاشيه راندن آنان است
خبرگزاري فارس: معاون دبير كل حزب مشاركت گفت: كاهش سهم زنان در مجلس هشتم ناشي از به حاشيه راندن آنان در عرصههاي سياسي و اجتماعي است.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، آذر منصوري در نشست "دولت نهم، راه طي شده" كه عصر روز گذشته از سوي شاخه جوانان حزب مشاركت در دفتر مركزي اين حزب برگزار شد، با اشاره به تحولات اجتماعي در دولت نهم گفت: آنچه در كشورهاي توسعه يافته ملموس است، پاسخگويي دولتهاست و اگر اين اتفاق در كشوري نيفتد، با آسيبهاي جبرانناپذيري مواجه خواهد شد، نبايد نقد رسانههاي مستقل به عنوان كودتا قلمداد شود.
وي در ادامه افزود: معتقدم دولتي كه خود را مردمي بداند از تخريب هم نميهراسد، نظير آنچه كه در دولت اصلاحات شاهد بوديم.
معاون دبير كل حزب مشاركت افزود: در دولت نهم عملكرد دولت ثابت كرد كه رئيسجمهور در كشور تداركاتچي نيست و با سوء برنامههاي خود ميتواند در نقش يك تخريبچي ظاهر شود.
منصوري با اشاره به تحولات در عرصه زنان و با بيان اينكه نقش زنان به عنوان نيمي از اينكه پيكره جامعه غيرقابل انكار است، گفت: اگر زنان احساس ناامني كنند، فرزندان آنها نسلي آسيبپذير خواهند بود كه موجب بازتوليد ديگر آسيبهاي اجتماعي خواهد شد. آنچه قانون اساسي به آن اشاره كرده است كرامت همه افراد جامعه است، اما آنچه با عنوان تحكيم خانواده صورت گرفته در مغايرت با اين موضوع است.
وي افزود: تعطيلي و تغيير نام مركز امور مشاركت زنان، توصيه به مسئولان براي جسارت در بيان ازدواج موقت، پايين آوردن ساعات كار زنان كه موجب كاهش شانس زنان براي يافتن شغل شده است، سهميه بندي براي دختران مستعد كسب آموزش در دانشگاهها، آسيب رساندن به جنبش زنان و نهادهاي مردمي زنان، تغيير متون كتب درسي و در نهايت دستكاري در لايحه حمايت از خانواده و گنجاندن ماده 23 و 25 در آن كه از نقاط منفي دولت نهم در عرصه زنان است.
منصوري افزود: با تصويب چنين لايحهاي تعادل ازدواج خصوصا در مورد سن بر هم خواهد خورد و بر ميزان مشاركت زنان تاثير منفي خواهد گذاشت، البته اميدوارم مجلس هشتم آن را تصويب نكند.
وي در ادامه ابراز عقيده كرد كه كاهش سهم زنان در مجلس هشتم ناشي از به حاشيه راندن زنان در عرصههاي سياسي و اجتماعي زنان است و بخشي از آن نتيجه تقابل با دگرانديشان و اصلاحطلبان است.
معاون دبير كل حزب مشاركت در ادامه با بيان اينكه عليرغم افزايش درآمدهاي نفتي دولت نهم در بهبود شاخصهاي اجتماعي ضعيف جلوه كرده است، بنابر آمار رسمي اكنون 14 ميليون نفر زير خط فقر زندگي ميكنند يعني از توانايي دستيابي به غذاي سالم محروم هستند، اكنون مهمترين اولويت دولت كنترل و مهار تورم است و اگر نتواند اين كار را انجام دهد روز به روز به گرسنگان كشور افزوده خواهد شد.
منصوري از بين رفتن اعتماد عمومي به عنوان سرمايه اجتماعي را يك چالش جدي دانست و گفت: اكنون شاهد قانوني جلوه دادن كارهاي غيرقانوني هستيم.
انتهاي پيام/
جمعه 8 شهريور 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]