واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: سلام ، کسانی که ناخن کاشتن راضی هستید ؟
من براي عيد كاشتم و اصلا راضي نبودم.اصلا برام خوب كار نكرده بود منم زودي كندمشون.
كوزت نوشته است:من براي عيد كاشتم و اصلا راضي نبودم.اصلا برام خوب كار نكرده بود منم زودي كندمشون.
اینکه میگن هوا میگیره و قارچ و... درسته ؟
خیلی راضی هستم ، من تاحالا کاشت ناخن به این خوبی ندیده بودم ، مخصوصا طراحی اش بی نظیره . هر کی ناخن های منو دیده خوشش اومده
گلپري جون كجا كاشتي؟كاش عكسشو برامون بذاري
بچه ها منم دوست دارم بکارم ولی یکی میگه نماز و غسل نداره یکی میگه داره نمیدونم چکار کنم
نازنین جون قبل از باز کردن تاپیک جدید جستجو میکردی چنین تاپیکی ما داریم.
نفيسه جون نه نماز داره نه غسل
nafis2012 نوشته است:بچه ها منم دوست دارم بکارم ولی یکی میگه نماز و غسل نداره یکی میگه داره نمیدونم چکار کنم عزیزم من خیلی تحقیق کردم ، آقای صانعی گفتن اگه بعد از وقت نماز باشه ( یعنی بین دو نماز ) ، چون برداشتنش برای نماز بعدی مشقت داره قبوله فقط باید وضو و غسل جبیره ای باشه
میگن آقای **** هم چنین فتوایی دارن ، نمیدونم
*گل مریم* نوشته است:نازنین جون قبل از باز کردن تاپیک جدید جستجو میکردی چنین تاپیکی ما داریم. ببخشید عزیزم
خواهش از نارینه جون میخوام ادغام کنه این دو تا تاپیک رووو
کاشت ناخن از نظر پزشکی غیر قابل قبول و رد شده است و به دلیل عوارض بلند مدتی که دارد، به هیچ وجه توصیه نمیشود، مگر در مواقع خاص که ناخن به طور کامل از بین رفته است و به روحیه بیمار لطمه وارد می کند.
کاشت ناخن معمولا در آرایشگاه ها و توسط افراد غیر ماهر انجام میشود که اگر اصول بهداشتی در این گونه مواقع رعایت نشود، فرد را در معرض ابتلا به انواع بیماریهای ویروسی و خونی قرار خواهد داد.
کاشت ناخن مصنوعی باعث نرسیدن اکسیژن کافی به بافت ناخن، تغییر رنگ و کدر شدن آن، رشد کم ناخن، عفونت، حساسیت، التهاب دور ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر آن میشود.
ناخن های مصنوعی توسط چسب های شیمیایی خاص و با ماندگاری طولانی، بر روی بافت ناخن میچسبند که علاوه به ایجاد کدری، باعث ترک و شکاف بر روی ناخن میشوند.
البته این چسب های شیمیایی نیز زمینه التهاب، حساسیت، پوسته پوسته شدن، قرمزی، خشکی و خارش شدید بافت اطراف ناخن را فراهم میآورند.
در صورت استفاده ی طولانی مدت از ناخنهای مصنوعی ، بافت طبیعی ناخن به دلیل نازک شدن تغییر شکل میدهد.
همچنین کاشت ناخن و استفاده از چسب های شیمیایی عوارض گوناگونی نظیر عفونتهای معمولی و قارچی، تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به همراه خواهند داشت.
برداشتن این ناخن ها به دلیل استفاده از چسب های شیمیایی با دوام، به سختی انجام میشود که نازک شدن و از بین رفتن صفحه اصلی ناخن از جمله عوارض این کار است.
عوارض کاشت ناخن معمولا در مرحله برداشتن آن بروز می کند و تا مدت ها میتواند فرد و سلامتی و زیبایی ناخن هایش را تحت تأثیر قرار دهد. به همین دلیل کاشت ناخن از نظر متخصصان پوست و مو مردود است و توصیه نمیشود.
بخش تغذیه و سلامت تبیان
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 945]