تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد كسب خود را حلال كند و حق مردم را بپردازد. دعاى ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816827802




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مراسم چهلمین روز درگذشت استاد احمد خلیلی جمعه برگزار می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: http://www.aftab.ir/news/2008/aug/20/images/dcfea267e05a36678b754bf9b2ab917a.jpg


مراسم چهلمین روز درگذشت استاد احمد خلیلی، خالق نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای صبح روز جمعه اول شهریورماه برگزار می‌شود.
این هنرمند نقاش قهوه‌خانه‌ای به علت عارضه ریوی از تاریخ ۲۷ خردادماه در بیمارستان كسری بستری شد و در غروب آدینه بیست‌ویكم تیرماه درگذشت و قرار است مراسمی از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ روز یاد شده در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به یاد او برگزار شود.
استاد احمد خلیلی خود ساخته‌ای از تبار نقاشان توانمند هنرهای ملی و مذهبی و سنتی ایران است. این هنرمند در سال ۱۳۲۲ در شهر قزوین و در جوار بارگاه فرزند حضرت امام رضا (ع) دیده به جهان گشود.
این هنرمند نقاش ۶۴ ساله آثاری ماندگار در عرصه هنرهای سنتی ایران آفریده است كه در موزه آستان قدس رضوی (ع)، موزه هنرهای معاصر تهران، كاخ نیاوران، مجموعه سعدآباد، موزه هنرهای معاصر فلسطین و .... نگه‌داری می‌شوند.

خبرگزاری ایسنا

(مراسم چهلمین روز هجرت ابدی استاد احمد خلیلی، خالق نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای صبح روز جمعه اول شهریور ماه از ساعت ۱۰:۳۰ الی ۱۲:۳۰ در قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا (س) برگزار می‌شود).
این هنرمند نقاش قهوه‌خانه‌ای به‌علت عارضه ریوی از تاریخ ۲۷ خرداد ماه در بیمارستان کسری بستری شد و در غروب آدینه بیست و یکم تیرماه به دیار باقی شتافت. مرحوم استاد احمد خلیلی خود ساخته‌ای از تبار نقاشان توانمند هنرهای ملی و مذهبی و سنتی ایران است. این هنرمند در سال ۱۳۲۲ در شهر قزوین و در جوار بارگاه فرزند حضرت رضا (ع) دیده به جهان گشود. در سن ۲ سالگی به همراه خانواده به منطقه قلعه سنگی شهرستان کرج و سپس در سن ۴ سالگی به شهر تهران مهاجرت کرد. سال‌های کودکی را در کنار گذراندن دوران دبستان و دبیرستان به نقاشی و کنده‌کاری روی چوب و مجسمه‌سازی پرداخت. در سن ۱۶ سالگی توسط پدرش که حرفه معماری داشت.
به مرشد محمد نقاش معرفی شد. کارگاه کهنه و پوسیده بازارچه کلعباس‌علی خیابان البرز دل او را به ریشه‌های نقاشی قهوه‌خانه‌ای پیوند زد و هنوز پس از گذشت سال‌ها اولین خاطره‌ای بود که با یادش سخن می‌گفت. تابلو خیمه‌گاه استاد مرحوم محمد مدبر چشمان او را به اعماق وجود سرانگشتان هنرمند استادان مرحوم محمد مدبر و مرحوم حسین قوللر آغاسی برد و تا سن ۲۴ سالگی با تئوری و اجرای فنون نقاشی قهوه‌خانه‌ای در نزد این استادان پرورش یافت. او در سال ۱۳۵۴ به‌عنوان نقاش دکور به استخدام رسمی سازمان رادیو و تلویزیون درآمد و به مدت بیست سال تا سال ۱۳۷۴ که بازنشسته شد در کنار فعالیت‌های سازمان صدا و سیما، نقاشی قهوه‌خانه‌ای را ادامه داد و آثار بسیار ارزشمندی را در آن سازمان خلق نمود. مرگ مادر و مرگ مرشد محمد نقاش، گرد سپید پیری و شکستگی را بر چهره‌ او نقش انداخت.
او در طول این سالیان بدون مشوق رسمی و غیر رسمی زخم‌ها را در دشت کربلا به تصویر کشید و بر آنها گریست. او پلیدی‌ها را در دیو سپید نقش کرد و به دست رستم بکشت. رازها را با یوسف گفت و عاقبت را به صحرای محشر سپرد و رنگ و قلم و بوم را در تمام طول زندگی، امین‌ترین مونس خود نگه داشت.
از سال ۱۳۷۲ که اولین نمایشگاه گروهی نقاشان قهوه‌خانه‌ای برگزار شد تا کنون بیش از ده‌ها نمایشگاه انفرادی و گروهی و شرکت در سه دوره دوسالانه نقاشی ایران و انتخاب آثار او در این دوسالانه‌ها و نیز مصاحبه‌های متعدد مطبوعاتی با نشریات داخلی و خارجی و شرکت در برنامه‌ەای رادیوئی و تلویزیونی داخلی و خارجی از فعالیت‌های مرحوم استاد احمد خلیلی بوده است. این هنرمند نقاش ۶۴ ساله آثاری ماندگار در عرصه هنرهای سنتی ایران آفریده است که در موزه آستان قدس رضوی (ع)، موزه هنرهای معاصر تهران، کاخ نیاوران، مجموعه سعدآباد، موزه هنرهای معاصر فلسطین و... نگهداری می‌شوند






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[مشاهده در: www.p30city.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن