تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855657466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ضريب نفوذ بيمه در ۵ قاره جهان


واضح آرشیو وب فارسی:سایت دانلود رایگان: نشريه تخصصي Sigma به عنوان معتبرترين مرجع آماري در صنعت بيمه جهان كه وابسته به شركت بيمه اتكايي سوئيس (swissre) است در چهارمين گزارش خود تحت عنوان «رويكرد دوباره به بيمه‌هاي عمر» (Premiums came back to life) به بررسي دقيق آماري صنعت بيمه در سال ۲۰۰۶ ميلادي پرداخته است.
در اين گزارش رشد اقتصاد جهاني و تاثير آن بر بازارهاي مالي، سرعت رشد و سودآوري بيمه در جهان، رشد كم و در عين حال سودآوري بيشتر بيمه در كشورهاي صنعتي، گزارش رشد فزاينده بيمه‌هاي عمر و غيرعمر در بازارهاي نوظهور، متدولوژي و داده‌ها و همچنين ضميمه آماري كشورهاي مختلف جهان به تفصيل مورد بررسي قرار گرفته است.
ارائه جداول و ارقام ضريب نفوذ بيمه (insurance penetration) و سرانه حق بيمه (Insurance Density) كشورهاي مختلف در ۵ قاره جهان و رتبه‌بندي اين ضرايب، از مهم‌ترين آمار اين گزارش است كه ماحصل تلاش مسوولان صنعت بيمه كشورهاي مذكور را به مقايسه گذارده است.
در اين گزارش ضريب نفوذ بيمه در بيمه‌هاي عمر و غيرعمر به طور جداگانه ارائه شده و ضريب نفوذ كل بيمه به صورت مجموعي از ضرايب به دست آمده در بيمه‌هاي عمر و غيرعمر به عنوان ضريب نفوذ به صورت درصد به توليد ناخالص داخلي منظور شده و رتبه كشورها نيز بر همين اساس به دست آمده است. از جمله نكات قابل توجه در خصوص اين آمار مي‌توان به ضريب نفوذ بيمه ۳/۱درصدي از توليد ناخالص داخلي (GDP) كشورمان در سال ۲۰۰۶ اشاره كرد.
ايران در اين گزارش در رتبه ۷۵ قرار دارد. چندي پيش در همايش بيمه و اقتصاد ملي دكتر كهزادي، رييس كل بيمه مركزي، ضريب نفوذ بيمه كشور را در صورت لحاظ كردن بيمه‌هاي خدمات درماني، تامين اجتماعي و صندوق بازنشستگي ۵/۴درصد اعلام كرده و رتبه ايران را از اين جهت در ميان ۲۰۰ كشور جهان رقم ۳۲ اعلام كرده بود.
حال اينكه در طبقه‌بندي جهاني ارائه شده در سال ۲۰۰۶، رتبه ۳۲ با ضريب نفوذ ۶/۴ با احتساب مجموع ضريب نفوذ ۸/۲درصد در رشته‌ بيمه‌هاي عمر و ضريب نفوذ ۷/۱درصد در رشته‌هاي غيرعمر با سرانه حق بيمه ۳۲۲۹دلار مربوط به كشور نروژ است.

[تصویر: reg2.jpg]

رتبه اول تا دهم ضريب نفوذ بيمه در اين گزارش به ترتيب مربوط به كشورهاي انگليس (۵/۱۶درصد)، آفريقاي جنوبي (۱۶درصد)، تايوان (۵/۱۴درصد)، كره‌جنوبي (۱/۱۱درصد)، سوئيس (۱۱درصد)، فرانسه (۱۱درصد)، ژاپن (۵/۱۰درصد)، هنگ‌كنگ (۵/۱۰درصد)، ايرلند (۴/۱۰درصد) و هلند با ۴/۹درصد از GDP است.در اين طبقه‌بندي همچنين متوسط ضريب نفوذ بيمه در قاره‌هاي آمريكاي شمالي، آمريكاي لاتين و كاراييب، اروپا، آسيا و اقيانوسيه ذكر شده و همچنين متوسط ضريب نفوذ صنعت بيمه در كل جهان نيز ۵/۷درصد اعلام شده است.
جهان در سال ۲۰۰۶ شاهد فروش ۳تريليون و ۷۲۳ميليارد دلار حق بيمه بوده است كه نسبت به سال ۲۰۰۵ در حدود ۵درصد رشد را نشان مي‌دهد. تحقيقات موسسه مطالعاتي Sigma نقش بيمه هاي عمر را در كسب اين نتايج چشمگير توصيف كرده است.
فروش بيمه‌هاي عمر و غير عمر در سال ۲۰۰۶ به ترتيب ۷/۷درصد و ۵/۱درصد افزايش داشته‌اند. توسعه پس‌انداز و توليدات بازنشستگي انتظار رشد بيشتري را براي بيمه‌هاي عمر در سال ۲۰۰۷ رقم زده است. ضمن اينكه فروش بيمه‌هاي غير عمر تقريبا از رونق افتاده‌اند.
در مجموع حق بيمه‌هاي فروخته شده ۷/۷ توليد ناخالص داخلي (GDP) جهان را در اين سال به خود اختصاص داده‌اند كه تغيير چنداني در قياس با سال ۲۰۰۵ نداشته است.
گزارش Sigma در اين رابطه حاكي است كه صنـعت بيمه بيشتر در راستـاي سرمـايه‌داري (Capitalistion) و سودآوري (Profitability) حركت كرده است. انباشت ثروت با استفاده از تغيير قوانين، انگيزه‌هاي مالياتي و ترجيح دادن محصولات بيمه‌اي مرتبط در رونق دادن بازارهاي سرمايه از جمله دلايل رشد بيمه‌هاي عمر در سال ۲۰۰۶ عنوان شده است. رشد ۵/۱درصدي بيمه‌هاي غير عمر در كشورهاي صنعتي انحرافي شديد را نشان مي‌دهد.
اين ميزان در سال قبل (۲۰۰۵) تقريبا ۶/۰درصد بوده در حالي كه در بازار كشورهاي نوظهور بيمه‌هاي غير عمر ۱۱درصد رشد داشته‌اند. در كشورهاي صنعتي فشار زياد بر تعرفه‌هاي بيمه به ويژه بيمه‌هاي حوادث غير مترقبه بر اقتصاد به عنوان شاخص برجسته‌اي در بازارها مطرح است كه با افزايش تقاضا جبران‌پذير نيست.
سختگيري بيش از اندازه حق بيمه‌ها و فقدان بيمه حوادث ركورد جديدي از سودآوري را براي شركت‌هاي بيمه در سال ۲۰۰۶ پديد آورده است.
رشد واقعي بيمه‌نامه‌ها در بازارهاي نوظهور ۱۶درصد بوده كه اين نسبت در كشورهاي صنعتي ۴درصد تخمين زده شده است.
در سال ۲۰۰۶ حق بيمه‌هاي فروخته شده در برخي مناطق جهان ۹درصد GDP را شامل شده است در حالي كه در بازارهاي نوظهور بين ۴/۱درصد در خاورميانه و آسياي مركزي تا ۷/۴درصد در آفريقا متفاوت است.
پيش‌بيني شده است كه صنعت بيمه عمر در كشور هندوستان طي ۵ سال آينده از رقم ۴۰ميليارد دلار به ۱۰۰-۸۰ميليارد دلار در سال ۲۰۱۲ برسد. اين رشد ضريب نفوذ بيمه را در اين كشور از حد ۱/۵ توليد ناخالص داخلي به ۲/۶درصد بين سال‌هاي ۲۰۱۲-۲۰۱۰ بالا خواهد برد. بازار بيمه‌هاي عمر در كشور هندوستان طي ۶ سال گذشته به سرعت رشد داشته است. رشد حق بيمه‌هاي تجاري در اين مدت سالانه ۴۰درصد بوده كه نقش عمده‌اي در اين حوزه ايفا كرده است.
ضريب نفوذ بيمه در هندوستان در حال حاضر ۱/۴درصد توليد ناخالص داخلي اين كشور را تشكيل مي‌دهد كه نسبت به ميزان استاندارد ۹-۶درصدي آن در كشورهاي توسعه يافته رقم نسبتا پاييني است.
البته در اين كشور ضريب نفوذ بيمه عمر در مناطق مختلف جمعيتي تفاوت دارد. به طور مثال در مناطق شهري در بازارهاي عمومي اين ميزان ۶۵درصد است اما در مناطق كم جمعيت‌تر اين ميزان كمتر است.
در مناطق روستايي هند ضريب نفوذ بيمه عمر در حدود ۴۰درصد گزارش شده است.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت دانلود رایگان]
[مشاهده در: www.freedownload.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن