واضح آرشیو وب فارسی:پی سی سیتی: شربت ترياک واردليست داروييکشور ميشود
جام جم آنلاين: جانشين دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: نيمه دوم امسال شربت ترياک وارد ليست دارويي کشور خواهد شد.محمد رضا جهاني ظهر يکشنبه در نشست خبري در ساري افزود: اين شربت هم اکنون به صورت پايلوت و آزمايشي در برخي مراکز درماني ترک اعتياد کشور به مصرف معتادين مي رسد.
http://www.jamejamonline.ir/Media/images/1386/11/24/100930572680.jpg
به گزارش مهر، جهاني خاطر نشان کرد: حدود 80 درصد اين طرح به صورت پايلوت با موفقيت انجام شده و اين دارو با نام تجاري ترياک در داروخانه هاي کشور به صورت سازماندهي شده عرضه خواهد شد.
جانشين ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اينکه ايجاد ديپلماسي فعال با کشورهاي غربي و منطقه براي مبارزه با مواد مخدر سياست اصلي ستاد در طول سالهاي گذشته بوده است، تصريح کرد: ايران اسفند ماه امسال در کنفرانس جهاني سي ان دي نائب رييس مجمع و رياست کميته حقوقي اين مجمع را عهده دارد.
جهاني با بيان اينکه هدف ايران از حضور در اين کشورها به واسطه مبارزه با مواد مخدر و سهم ايران در مبارزه با مود افيوني است، يادآور شد: در يک و نيم سال گذشته 600 ميليون دلار براي مبارزه با مواد مخد در ايران هزينه شده است.
وي با اعلام اين که تنها شش ميليون دلار از سوي کشورهاي حامي مبارزه با مواد مخدر به کشورهاي جهان از جمله ايران پرداخت شده است، اظهار داشت: جهت گيري ستاد در سال جديد در موضوع پيشگيري جلوگيري از افزايش جامعه معتادين کشور است.
جانشين دبير کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با اشاره به اينکه در موضوع پيشگيري براي مبارزه با مواد مخدر همه دستگاههاي اجرايي دخيل هستند از گنجاندن درس " مهارتهاي زندگي " در مدارس کشور از مهر ماه سال جاري براي آشنا شدن بيشتر دانش آموزان با خطرات مواد مخدر خبر داد.
او يادآور شد: اعتبارات پيشگيري ستاد از دو و نيم ميليارد تومان سال گذشته به 15 ميليارد تومان در سال جاري افزايش يافته است.
جهاني در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبني بر امنيت مرزها براي جلوگيري از ورود مواد مخدر به کشور بيان داشت: براي اين منظور سال گذشته 400 کيلومتر از مرز ايران کانال کشي شده است.
به گفته وي، 800 کيلومتر خاکريز نيز در خطوط مرزي ايران و افغانستان براي نا امن کردن مرز از ورود قاچاقچيان صورت گرفته است.
او با اشاره به اينکه به واسطه تنها 25 درصد مرزهاي کشور از ورود مواد مخدر به کشور نا امن شده است، گفت: امسال از سوي وزارت کشور، 100 ميليارد تومان براي امنيت مرزها به ناجا اختصاص يافته است.
جهاني با بيان اينکه سن اعتياد در کشور افزايش يافته است در عين حال تصريح کرد: بيشتر معتادين کشور در سنين 20 تا 35 سال هستند.
او تعداد معتادين شناسايي شده کشور را يک ميليون و 160 هزار نفر عنوان کرد و افزود: کمتر از دو درصد معتادين جهان در ايران زندگي مي کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پی سی سیتی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]