تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شادی مومن در رخسار او و اندوهش در دل است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817051980




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

برگزاري سمينار اشتباهات بازاريابي در صنعت ايران


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: برگزاري سمينار اشتباهات بازاريابي در صنعت ايران


احمد آخوندي،محسن جاويدمؤيد - دانشكده مديريت دانشگاه تهران 30 مردادماه 1387 از ساعت 30:16 تا 18 ميزبان سمينار اشتباهات بازاريابي در صنعت ايران است.دكتر كامبيز حيدرزاده پركارترين مترجم كتاب هاي كاتلر در دنيا، سخنران اين سمينار علمي - كاربردي است كه به همت پگاه سيستم برگزار مي شود.مديرعاملان، مديران بازاريابي، مديران مالي، كارشناسان و علاقه مندان به موضوعات بازاريابي و صنعت مي توانند به رايگان از اين سمينار بهره مند شوند.بر آن شديم براي بهره مندي هرچه بيشتر از اين سمينار علمي - كاربردي، مروري بر اثر پرفروش كاتلر داشته باشيم كه با عنوان 10 اشتباه نابخشودني در بازاريابي، نشانه ها و راه حل ها از سوي دكتر حيدرزاده ترجمه شده و اكنون به چاپ سوم در ايران رسيده است.تصور شد سخنران اين سمينار تنها 90 دقيقه فرصت دارد تا اشتباهات بازاريابي را در صنعت ايران بررسي كند. هر چقدر دانسته هاي حاضران بيشتر باشد، امكان بررسي اشتباهات با ژرفاي بيشتر پديد مي آيد، و در نهايت در زمان پرسش و پاسخ نيز پرسش هاي متمايزي از سوي مديران مطرح مي شود.در غير اين صورت، اين سمينار نيز تنها در حد سمينارهاي تقريباً رايج آغاز شده و انجام مي يابد.شايسته يادآوري است سمينارهايي كه در ايران برگزار مي شود و خوشبختانه تعداد آنها نيز روزبه روز در حال افزايش است، گاه در حد طرح موضوع و نهايتاً برخي تعاريف اجرا مي شود كه شنوندگان و مخاطبان از آن بهره هاي كمي مي برند. گو آنكه برخي در همين سطح نيز از اين سمينارها انتظار دارند. چه خوب است رويه اي بتوان براي سمينارها تدارك ديد كه قبل از حضور حاضران در سمينارها، مطالب متنوع از طرق گوناگون دراختيار آنان قرار گيرد تا افراد با آمادگي ذهني بيشتر، مطالب سمينار و موضوعات ارائه شده سخنران را ارزيابي كنند و امكان «نقد» مهيا شود.بدين ترتيب سمينارها صرفاً محل «شنيدن» نباشند بلكه هم حاضران و هم سخنران سمينار پس از پايان فرصت از پيش تعيين شده، به موضوعات تازه اي دست يابند و در آينده با اين دستاورد، سمينار مشخص بعدي طراحي و اجرا شود؛ اقدامي كه در ايران كمتر با آن روبه روييم و گاه ديده مي شود نه تنها سمينارها بلكه كنفرانس هاي بين المللي در سطوح تكراري و بدون بهره و نتايج مطلوب برگزار مي شود؛ فرصت هايي كه با هزينه هاي نسبتاً سنگين تدارك مي شود اما بدون نتايج درخشان به انجام مي رسد.با چنين نگاهي به كتاب 10اشتباه نابخشودني در بازاريابي نگريسته ايم تا مديرعاملان و مديران بازاريابي در صورت داشتن فرصت حضور در سمينار بهتر بتوانند به نقادي سخنران سمينار بپردازند و گفته هاي سخنران را دقيق تر ارزيابي كنند. در صورتي كه فرصتي نبود تا برخي از مديرعاملان و مديران بازاريابي در سمينار حاضر شوند، با مطالعه اين اثر، پس از انجام سمينار به سايت پگاه سيستم www.pegahsystem.net مراجعه كنند تا از پاورپوينت هاي سمينار استفاده كنند و در صورت تمايل، نقادي خود را براي اين سخنران يا سخنرانان سمينارهاي ديگر محفوظ نگه دارند و در زمان مناسب، پرسش خود را انجام دهند.آنچه در پي مي آيد آشنايي مختصر و كوتاهي است درباره نويسنده اثر 10 اشتباه نابخشودني در بازاريابي: نشانه ها و راه حل ها.

---
-
10 اشتباه نابخشودني در بازاريابي
فيليپ كاتلر مولف كتاب، 10 اشتباه نابخشودني در بازاريابي را به شرح زير فهرست كرده است:
1- شركت به اندازه كافي بازارگرا و مشتري مدار نيست.
2- شركت، مشتريان هدف را به درستي درك نمي كند.
3- شركت فعاليت هاي رقبايش را پيگيري و رديابي نمي كند.
4- شركت روابط خود را با ذي نفعان به خوبي مديريت نمي كند.
5- شركت در شناسايي فرصت هاي جديد، خوب عمل نمي كند.
6- فرآيند برنامه ريزي بازاريابي شركت، ناقص و ناكارآمد است.
7- استراتژي توليد محصولات و ارائه خدمات شركت، نيازمند بررسي بيشتر است.
8- تلاش شركت براي خلق و پرورش مارك هاي جديد و برقراري ارتباط با بازار، ضعيف است.
9- شركت براي اجراي فعاليت هاي بازاريابي كارآمد و اثربخش، به خوبي سازماندهي نشده است.
10- شركت از تكنولوژي روز استفاده نكرده است.
براي مثال به چهارمين اشتباه بنگريد: شركت روابط خود را با ذي نفعان به خوبي مديريت نمي كند. در اين باره به بخش هايي از كتاب مراجعه شده است تا با شيوه ابتكاري اين مولف در تدوين كتاب آشنا شويد.
-
شركت روابط خود را با ذي نفعان به خوبي مديريت نمي كند
نويسنده - فيليپ كاتلر- در آغاز نشانه ها را معرفي مي كند. در اين باره چهار نشانه عبارتند از:
1- كاركنان شما راضي و خرسند نيستند.
2- بهترين تامين كنندگان را جذب نكرده اند.
3- بهترين توزيع كنندگان را نداريد و فروشندگان شما ناراضي هستند.
4- سهامداران و سرمايه گذاران شما راضي نيستند.
به دليل مشخص كردن شيوه كاتلر صرفاً به نشانه شماره يك يعني كاركنان شما راضي و خرسند نيستند، در اينجا مي پردازيم.
-
كاركنان شما راضي و خرسند نيستند
تام پيترز استاد مديريت و مولف كتاب «به دنبال مزيت و برتري» ادعا مي كرد مي تواند وارد هر شركتي شده و در عرض يك ربع بگويد كاركنان آن راضي هستند يا خير. كارمند ناراضي مي تواند يك شركت را از درون به سوي نابودي بكشاند و در روند فعاليت هاي آن اختلال ايجاد كند.نشانه هاي وجود كاركنان ناراضي در شركت شامل استخدام و كناره گيري (شامل استعفا يا اخراج) زياد كاركنان، عدم موفقيت و ناكامي هاي مكرر در اجراي سياست هاي شركت، نفاق شديد درون سازماني و وجود نظرات به شدت منفي كاركنان هر بخش نسبت به ديگر بخش هاي شركت است.در بخش راه حل ها، نخست شما بايد تمامي چهار نشانه ذكر شده را در نظر داشته باشيد تا بتوانيد راه حل ها را به كار بنديد. در اينجا تنها به راه حل نخست پرداخته شده است كه بهتر است براي جامعيت به متن كتاب مراجعه شود.
-
راه حل ها
از تفكر «حاصل جمع صفر» به سمت تفكر «حاصل جمع مثبت» حركت كنيد.
كاركنان را بهتر كنترل و اداره كنيد.
-
به سوي تفكر «حاصل جمع مثبت» حركت كنيد
در گذشته هاي دور تاجران فكر مي كردند مقدار سود هميشه ثابت است در نتيجه مي توانستند با كمترين پرداخت به شركاي خود (كاركنان، تامين كنندگان و توزيع كنندگان) بيشترين سود را به دست آورند. اين مثالي روشن از تفكر «مجموع صفر» است. امروزه شواهد زيادي وجود دارد مبني بر اينكه نتيجه فعاليت شما براساس نوع رفتارتان با شركا متغير است.فرد ريچهلد در كتاب خود «قوانين وفاداري» درباره شركت هايي توضيح مي دهد كه كاركنان، تامين كنندگان و توزيع كنندگان خود را در سود شركت سهيم مي كنند و اين باعث ايجاد سود بيشتر براي شركت مي شود. اين كار شامل سهامي است كه وارد شركت مي شود. در نتيجه شركت شما، كاركنان، تامين كنندگان و توزيع كنندگان بهتر و باانگيزه تري را جذب مي كند. آنها به صورت يك تيم به گونه اي عمل مي كنند كه در مجموع بهتر از رقبا باشند.
-
كاركنان را بهتر كنترل و اداره كنيد
در اين بخش نيز تنها به اختصار در اين باره پرداخته شده و شايسته است به متن كتاب مراجعه شود.كاركنان هنگامي به بهترين شكل كار مي كنند كه به خوبي انتخاب شده، به خوبي آموزش ديده، به خوبي تشويق شده و به خوبي مورد تحسين و احترام قرار گيرند.
در شركت هايي كه كاركنان زيادي را استخدام مي كنند و هيچ گونه آموزشي به آنها نمي دهند يا آموزش هاي بسيار كمي ارائه مي دهند، كاركنان از حداقل استقلال در تصميم گيري برخوردار بوده و فعاليت هايشان معمولاً مورد انتقاد قرار مي گيرد. چنين كاركناني مي توانند به آساني به اخلال گران فعاليت هاي شركت تبديل شوند.تا زماني كه مديريت سازمان ارزش ها، چشم انداز، رسالت، جايگاه و مشتريان هدف را به روشني تعيين نكرده است نبايد كسي را استخدام كند. پس از اين كار شركت مي تواند در پي يافتن افرادي مناسب بوده، آنها را به طور صحيح و مناسب آموزش دهد، به آنها تفويض اختيار كند و بداند كه آنها «نام شركت را زنده نگه مي دارند.»
 چهارشنبه 30 مرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 578]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن