واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: علي احمدي در پاسخ به ايسكانيوز: (3و پاياني) آموزش و پرورش در مورد سوء مديريت منابع از منزهترينهاست
تهران - خبرگزاري ايسكانيوز: وزير آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش در مورد سوء مديريت منابع، از منزهترين هاست.
به گزارش روز سه شنبه خبرنگار آموزش و پرورش گروه اجتماعي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، عليرضا علي احمدي وزير آموزش و پرورش در سومين كنفرانس خبري خود كه با محوريت تشريح عملكرد اين وزارتخانه در طول سه سال دولت نهم در آستانه هفته دولت در ساختمان مركزي اين وزارتخانه برگزار شد، در پاسخ به سوال ايسكانيوز مبني براينكه تا چه حد كسري بودجه آموزش و پرورش را ناشي از سوءمديريت ميدانيد؟ اين گونه پاسخ داد: يكي از منزهترين دستگاه كشور از حيث مديريت مالي آموزش و پرورش است، اما در عين حال، مديريت بر منابع آموزش و پرورش بسيار بهتر از اكنون ميتواند، باشد كه در اين راستا، ساماندهي نيروي انساني، تبديل به احسن كردن داراييها و همچنين تشكيل معاونت اقتصادي در آموزش و پرورش از جمله اقدامات است.
علي احمدي در پاسخ به خبرنگاران با اشاره به تدابير انديشيده شده پيرامون تامين كسري بودجه اين وزارتخانه گفت: تلاش هاي بسياري صورت گرفته است كه بتوانيم پاسخگوي مطالبات معوقات به حق فرهگيان و بازنشستگان باشيم كه دراين راه با توافقاتي كه حاصل شده كه تا به مرحله اجرا نرسد ترجيح مي دهم اعلام نكنم.
وي افزود: براي تامين كسري بودجه آموزش و پرورش دستاوردهاي خوبي داشته ايم و از ويژگي هاي آموزش و پرورش آن است كه در طول ادوار گذشته اين كسري رو به افزايش بوده است كه با اين وضع اداره كردن اين مجموعه بسيار سخت است به طوري كه جرات نمي كنم مبلغ كسري بودجه اين وزارتخانه را عنوان كنم.
وزير آموزش و پرورش در ادامه خطاب به فرهنگيان گفت: با تمامي تلاش ها و اقدامات صورت گرفته توانسته ايم كسري بودجه آموزش و پرورش را در سال 86 و 87 در مجلس و دولت تثبيت كنيم و براي تامين آن حال انجام كار هستيم.
وي در خصوص وضعيت مطالبات نيروي حق التدريسي گفت: براي حل مشكلات حق التدريس ها هميشه اميدمان به تامين كسري بودجه است كه با اين تامين بتوانيم پاره از تنگناهاي كاري خود را برطرف كنيم.
وزير آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به سوال ايسكانيوز مبني به اينكه تا كسري بودجه اين وزارتخانه را فاش از سوء مديريت ها در اين مجموعه مي دانيد ابراز داشت: آموزش و پرورش يكي از منزه ترين دستگاه هاي كشور از حيث مديريت مالي است چرا كه بهتر از معلمان و فرهنگيان چه كساني مي توانند اين كار را انجام دهد.
وي افزود: كار بزرگ ما در آموزش و پرورش مديريت بر منابع است كه اين كار مي توانست در طول سال هاي گذشته بهتر از قبل باشد و اين طرح هاي ما بخشي از اين هدف ما است كه آن را دنبال مي كنيم.
علي احمدي خاطرنشان كرد: در اين رابطه است كه ما مي خواهيم معاونت اقتصادي را در آموزش و پرورش شكلي دهيم به دليل اينكه سعي در به احسن در آوردن منابع مالي داريم.
* منشاء برخي آسيبهاي اجتماعي دانشآموزان آموزش و پرورش است
وزير آموزش و پرورش، در مورد آمار اعتياد دانشآموزي نيز، گفت: كارگروه شناسايي آسيبهاي اجتماعي در آموزش و پرورش در حال بررسي انواع آسيبهاي اجتماعي در مدارس، در راستاي ريشهيابي، پيشگيري و كنترل آنهاست، اما نكته اينجاست كه اين آسيبها هم منشاء محيطي دارند و هم منشاء آموزش و پرورشي و لذا اگر نتوانيم به دانشآموزان مهرورزي كنيم، آسيب پذيري آنها از همين نقطه شروع ميشود و سپس عوامل محيطي نيز وارد كار ميشوند.
وي با بيان اين كه بزهكاران اجتماعي از نظام تعليم و تربيت دور افتادهاند و ناكامي در پيشرفت تحصيلي داشتهاند، تصريح كرد: ما در زمينه مقابله با آسيبهاي اجتماعي دانشآموزان هم فكر كردهايم و هم كار كردهايم، بنابراين براي مثال ارزشيابي توصيفي نيز كه بناست در مقطع ابتدايي اجرا شود، براي جلوگيري از نمونههاي همين آسيبهاست و اساسا، طفل معصوم، دانشآموز ابتدايي چه گناهي كرده كه به او بگويم: تو مردودي!
* آمادگي آموزش و پرورش براي اجراي آزمون هاي هماهنگ
علي احمدي به آمادگي آموزش و پرورش براي اجراي قانون حذف كنكور نيز، اشاره و با بيان اين كه آموزش و پرورش دو سال است كه در پايه سوم متوسطه، آزمون سراسري برگزار ميكند، عنوان كرد: آموزش و پرورش خود را براي اجراي تعهدات قانون حذف كنكور كاملا آماده كرده و البته محدوديت منابع هم به نوعي در اين زمينه تاثيرگذار است./146/120
سه شنبه 29 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]