واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: در همايش استاني آخرين منجي امام جمعه مشهد : به افزايش معرفت مهدوي جوانان توجه ويژه شود
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز:امام جمعه مشهد بيان مباحث مربوط به وجود آخرين منجي را با استفاده از زبان هنر و در قالب عقلاني و علمي ضروري دانست.
به گزارش گروه دريافت خبر باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران" ايسكانيوز" آيت الله سيد احمد علمالهدي؛ خطيب جمعه مشهد مقدس، يكشنبه شب در مراسم اختتاميه بخش استاني نخستين جشنواره بينالمللي آخرين منجي در استان خراسان رضوي اظهار داشت : فرج و ظهور امام زمان (عج) متوقف بر آمادگي بشر در زمينهسازي ظهور آن حضرت است و از جمله عواملي كه آمادگي انسانها را در پذيرش اصلاح سراسري و جهاني محقق ميسازد، اصل توجه افراد بشر به مسئله منجي است.
اين عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: گرايش بشر به منجي بايد در حوزه عقل و احساس به طور همزمان پيگيري شود.
وي ادامه داد: اگر ما در مسئله مهدويت فقط به مسائل عاطفي و به هيجان درآوردن احساسات از طريق برگزاري جشن هاي شادي اكتفا كنيم، به طور قطع اين منجي براي ما قابل لمس و تحليل نبوده و با پايان يافتن برنامهها و فروكش كردن احساسات، مبحث منجي نيز به طور كامل از زندگيها حذف مي شود، و به همين دليل فعاليت جشنواره آخرين منجي در بالا بردن سطح معرفت ديني جامعه مفيد است.
وي با تاكيد براينكه وجود امام زمان (عج) به عنوان آخرين منجي بشريت جدي است، عنوان كرد: اين مسئله جدي بايد در كانون فكر و انديشه و باورمندي ما تحليل شود و وجود مباحث عقلاني، علمي و فكري در جشنواره ها مهدوي ضروري است.
آيت الله علمالهدي در ادامه با اظهار اينكه اعتقاد به منجي، مختص به شيعه نبوده و در اديان و مكاتب ديگر نيز وجود دارد، گفت: امروزه دانشمندان و انديشمندان جهان به اين نتيجه رسيدهاند كه نجاتگر بشر ميآيد و نجات بشر به دست قدرتي است كه توانمندي تسلط بر زر و زور عالم را داشته و با آموزههاي فوق بشري و مكتب فوق انساني جهان را اصلاح ميكند.
خطيب جمعه مشهد در پاسخ به اين پرسش كه چرا با وجود آنكه اديان ديگر و انديشمندان و دانشمندان، فلاسفه و ... به وجود منجي باور دارند، اما آن را جدي نگرفته اند، گفت: آنها به يك اصل كلي رسيده اند و آخرين منجي براي آنها يك فرضيه و آرزو است، در صورتي كه براي شيعه اين گونه نبوده و امتياز شيعه نسبت به آنها و جوامع ديگر اسلامي نيز همين امر است.
وي ادامه داد: شيعه آخرين منجي را ميشناسد، ميداند او زنده است، و در دنيا وجود داشته، در تمام مسائل جهان دخالت كرده و حوادث جهان را جهت ميدهد و همچنين در زمينه آمادهسازي بشر و توجه افكار بشري نسبت به يك منجي نقش دارد و داراي رسالت بزرگ جهانيسازي است و با يك آمادگي مشخص ظهور ميكند.
اين استاد حوزه و دانشگاه افزود: جوانان ما بايد بدانند ما با هنر مخالف نيستيم و تاكيد ما اين است كه در برگزاري جشنواره ها و انجام امور هنري ، به افزايش معرفت مهدوي جوانان توجه ويژه شود.
دوشنبه 28 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 198]