واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: برگزاري ديدارهاي مردمي رييس قوه قضاييه افزايش اعتماد مردم به دستگاه قضا را درپي داشته است
تهران / واحد مركزي خبر / مكتوب 1387/05/24
مديركل نظارت و پيگيري و رسيدگي به شكايات مردمي قوه قضائيه گفت: آيت الله هاشمي شاهرودي تاكنون از طريق ديدارهاي حضوري و ويدئو كنفرانسي با حدود 10 هزار نفر از مردم مناطق مختلف ايران و ايرانيان خارج از كشور ديدار و دستورات لازم را صادر كرده است .
به گزارش روابط عمومي قوه قضائيه ، عبدالواحد شريفي در اين باره گفت : از اين تعداد حدود 2 هزار نفر از طريق ويدئو كنفرانس استان ها و 50 نفر با ويدئو كنفرانس خارج از كشور با رئيس قوه قضائيه ديدار و گفتگو كردند و درخواست هاي حقوقي و كيفري آنان مورد رسيدگي قرار گرفت .
مديركل نظارت و پيگيري و رسيدگي به شكايات مردمي قوه قضائيه تصريح كرد : از تعداد9621 نفر كه با رئيس قوه قضائيه ديدار داشتند ،7403 فقره درخواست رسيدگي به پروندههاي با موضوع كيفري و 2218 فقره نيز درخواست رسيدگي به پرونده با موضوع حقوقي داشتند .
وي درخصوص مدت زمان رسيدگي به درخواست مردم در اداره كل نظارت و پيگيري قوه قضائيه گفت: حداكثر زمان از دريافت تقاضاهاي مردم تا رسيدگي براي ديدار با رئيس قوه قضائيه يك ماه است .
مديركل نظارت و پيگيري و رسيدگي به شكايات مردمي قوه قضائيه درباره نحوه برگزاري ويدئو كنفرانس خارج از كشور گفت : تاكنون ويدئو كنفرانس كشورهاي آلمان وسوئد برگزار شد و امارات عربي متحده نيز در برنامه آينده ما قرار دارد اما بايد گفت ويدئو كنفرانس خارج از كشور مشكلات خاص خود را دارد و برگزاري آن به تراكم هموطنان ايراني ما در آن كشورها و اينكه ما بتوانيم مشكلات قضايي آنها را حل كنيم بستگي دارد .
وي تأكيد كرد : در برقراري ويدئو كنفرانس خارج از كشور، در پي كار تبليغاتي نيستيم و هدف ما كاربرديكردن اين ديدارهاست .
شريفي ، ديدارهاي مردمي را در افزايش اعتماد مردم به قوه قضائيه، مؤثر دانست و در تشريح آثار آن گفت: برقراري ديدار مردمي رئيس قوه قضائيه ، اين احساس را در مردم بوجود آورده است كه به راحتي ميتوانند با رييس قوه قضاييه ومسئولان دستگاه قضايي ديدار داشته باشند و درباره برخي مشكلاتي كه در مورد رسيدگي به پرونده ها دارند ، از مسئولان تظلم خواهي كنند .
وي تأثير ديگر ديدارهاي مردمي را اطلاع و آگاهي رييس قوه قضاييه از وضع محاكم و دادسراها در سراسر كشور اعلام و اضافه كرد : از آثار ديگر، آسيبشناسي و پيبردن به نقاط ضعف و قوت در مجموعه دستگاه قضايي است ؛ تا حدي كه تعدادي از لوايح و اصلاحاتي كه در قوانين صورت گرفته است بيشتر براساس اطلاعات و آگاهيهايي كه از وضع دستگاه قضايي و برخورد با مردم بهدست آمده ، تنظيم شده است .
پنجشنبه 24 مرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 178]